Tüp Bebek Merkezleri Tup bebek belirtileri

Hiranur3434

Alahim.nolur dualarimi.kabul eyle ☹
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
750
473
103
37
Kizlar tup bebekde ilk belirtiler nelerdir tecrubelerinizi paylasrssnz cok sevinirim

Bende suan oyle yapiyorum 3 gunum kaldi hayirlisi ile. Benim ilk denemem ve sadece 1tane embriyo konuldu o yuzden sansimin yuzdesini Merak ediyorum dogrusu
Kızlar benim tüp bebek. 5. Gün embriyosuydu 7. Gün idrarda silik çıktı, kan testinde de sonucum 79 çıkmıştı. Tek embriyo transfer edildi. Bende adet olacak gibi karın ve kasık ağrıları olmuştu. Bir de göğüslerim şişip hassaslaşmıştı. Aynı adet belirtileri gibiydi yani.

Cok sevindim sizin adiniza umut oldunuz Bana Allahim kucaginiza almayi nasip etsin Benin 2.gun emriyosu idi Bkalim sonuc ne cikcak sol bosluk ta inanilmaz bi agri var ve korkuyorum sanirim
Teşekkür ederim, allah hepimizin yüzüne gülsün inş, hiç korkma. Benim de ağrım olmuştu, inş pozitif olur. Olmazsa da üzülme, allah nasip edecektir hayırlı zamanda, tedavini bırakma kesinlikle nacizane tavsiyem.

Teşekkür ederim, allah hepimizin yüzüne gülsün inş, hiç korkma. Benim de ağrım olmuştu, inş pozitif olur. Olmazsa da üzülme, allah nasip edecektir hayırlı zamanda, tedavini bırakma kesinlikle nacizane tavsiyem.
Tesekkur Ederim ilginize sagolun hayirlisi artik insallah

Tüp bebek islemleri ne kadar sürede sürüyor acaba kızlar.1 ay vaktim var kibristayim sizce yaptırmayı düşünsem yarim kalir mi islemler

Back
X