Tüp bebek beta artışı

iremikra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
63
20
3
32
Kızlar merhaba 2 transferimi oldum 27 ağustosta
8.gün beta 95
12.gün beta 541
18.gün 5594 artışı nasıl sizce ilk deneme artış ikiye katlanmamıştı boş gebelik oldu sizce yine olur mu bu artışlar iyi mi ?

iki günde bir yüzde 60 fazla olması gerekiyor diyorlar sizinki de öyle ilk günler ama 18. gün daha mı fazla olmalıydı bilemedim kese görünmüştür dimi. kontrole gittiniz mi bebeği de görebilirler belki bence şimdiden olumsuzu çağırmayın

Yok canım daha gitmedim ay sonu gidicem

bu arada benimde 2. transferde tutmuştu. hemen hemen değerlerim sizin gibiydi. inşallah sağlıkla tutunmuştur. beni 11. günde 230 du diye hatırlıyorum 8. güne göre gayet iyi bir değer sizinki. bence bebeğin seninle öyle hissettim

İnş canım 2 ye katlanmış artış ama yine tedirginlik var ilki boş gebelik olduğu için tedirginim

İnş canım 2 ye katlanmış artış ama yine tedirginlik var ilki boş gebelik olduğu için tedirginim
bak hiç kafana takma benim ilk çocuğum doğal yolla olmuştu hiç bilmezdim böyle şeyleri. bi gittim kese gördüler bi gittim kalp atışı dinlettiler böyle ikiye katlamış vs hep sonradan öğrendim. kimi ilk çocukta kimi ikinci de öğreniyor kimi hiç uğraşmadan evlat sahibi oluyor işte her şey imtihan. ama ay sonu çok uzun süre bence artık kese de görünür randevuna önümüzdeki hafta içi git bence kalp atışını da duyarsınız içini ferah tut

Çok bile yükselmiş canım hiç dert etme. 8. gün:95
10. gün: 190
12.gun: 380
14. gün: 760
16. gün: 1520
18. gün: 3040
Yani yüzde yüz artışın bile üstünde. Bu arada kese göründü mü?

Çok bile yükselmiş canım hiç dert etme. 8. gün:95
10. gün: 190
12.gun: 380
14. gün: 760
16. gün: 1520
18. gün: 3040
Yani yüzde yüz artışın bile üstünde. Bu arada kese göründü mü?
Canım moral oldun çok teşekkür ederim daha gitmedik nasipse haftaya gidicez inş sağlıklıdır

Canım bence gayet iyi ama emin olmak için chatcgt sorum oda böyle dedi;

8. günden 12. güne (4 gün arayla): 95 → 541 → yaklaşık 5,7 kat artış. Bu, 48 saatte ortalama %66 civarı artış demek, çok güzel.

12. günden 18. güne (6 gün arayla): 541 → 5594 → yaklaşık 10,3 kat artış. Bu da 48 saatte ortalama %70-80 artışa denk geliyor, oldukça sağlıklı.

Ay canım benim inş Allah razı olsun uğraşmışsın beni düşünüp

Artık kese gözükür kan vermeyin kese oluşunca beta yavaşlıyor bakmak anlamsız değerler maşallah güzel artmış boş yada sağlıklı gebelik denemez kese ve içinde yolk gözüktüğünde sağlıklı bir gebelik teşhisi konabilir oda usg ile teşhis edilir

Ne demek canım benim bu sayede ben de öğrenmiş oluyorum. Şu an benim de transferim oldu 4. günüm heyecanlıyım bekliyorum
Ayy inş tutar canım dualarım seninle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bol bol kabak çekirdeği ye çiğ olandan tutunmaya yardımcıymış

Çok teşekkür ederim

Ayy inş tutar canım dualarım seninle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bol bol kabak çekirdeği ye çiğ olandan tutunmaya yardımcıymış
Teşekkür ederim canım Bol Bol ceviz kabak çekirdeği hurma ve kuru kayısı yiyorum İnşallah hayırlısıyla Rabbim hepimize nasip eder isteyen bütün kullarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…