Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba, dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. 8. Günde dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç 6.5 çıktı. Böyle olup yükselen var mı,yardımlarınızı bekliyorum
Amin pozitif şeyler duymaya ihtiyacım vardı canım, inşallah dediğin gibi olur. Pazartesi transferden sonraki 12. gün olucak bakalım o zaman test yaptırıcam.
Amin pozitif şeyler duymaya ihtiyacım vardı canım, inşallah dediğin gibi olur. Pazartesi transferden sonraki 12. gün olucak bakalım o zaman test yaptırıcam.
Tüp bebekte transfer tarihi embriyonun yerleşmesi zamanı daha doğru tahmin edilebiliyor ama normalde ne zaman döllendiği tam bilinmiyor. 5 in üzerinde değer hamilelik şüphesi olarak görünüyor ama yükselmesi gerekiyor, inşallah artarak devam eder 5 gün sonra tekrar baktırın bence
Kızlar merhaba, dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. 8. Günde dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç 6.5 çıktı. Böyle olup yükselen var mı,yardımlarınızı bekliyorum
Malesef benim 12. günde yaptırdığımda değer 0,45 çıktı şimdi tekrar transfer için bekliyoruz. Sizin değer biraz daha iyi umudunuzu kaybetmeyin inşallah değerleriniz artarak ilerler
Malesef benim 12. günde yaptırdığımda değer 0,45 çıktı şimdi tekrar transfer için bekliyoruz. Sizin değer biraz daha iyi umudunuzu kaybetmeyin inşallah değerleriniz artarak ilerler