Tüp bebek Beta Hcg 6.50 çıktı

Yildizzzzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
63
83
38
36
Kızlar merhaba, dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. 8. Günde dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç 6.5 çıktı. Böyle olup yükselen var mı,yardımlarınızı bekliyorum🙏

Gebesin canım allah sağlıklı gebelik versin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊

Amin pozitif şeyler duymaya ihtiyacım vardı canım, inşallah dediğin gibi olur. Pazartesi transferden sonraki 12. gün olucak bakalım o zaman test yaptırıcam.
Değerlerler her geçen gün artar baktın artmış korkma 😘

Bende 15.01.2021 baktırdım benimde beta 6.5 cikti adetime 5 gün var sizce bende varmidir ben tup bebek felan yaptırmadım cok acil yanıtlarmisiniz ne yapmam gerekiyor acaba

Bende 15.01.2021 baktırdım benimde beta 6.5 cikti adetime 5 gün var sizce bende varmidir ben tup bebek felan yaptırmadım cok acil yanıtlarmisiniz ne yapmam gerekiyor acaba
Tüp bebekte transfer tarihi embriyonun yerleşmesi zamanı daha doğru tahmin edilebiliyor ama normalde ne zaman döllendiği tam bilinmiyor. 5 in üzerinde değer hamilelik şüphesi olarak görünüyor ama yükselmesi gerekiyor, inşallah artarak devam eder 🙏 5 gün sonra tekrar baktırın bence

Kızlar merhaba, dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. 8. Günde dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç 6.5 çıktı. Böyle olup yükselen var mı,yardımlarınızı bekliyorum🙏
Merhaba sizin değeriniz sonradan yükseldi mi? Benim de bugün 9.günümdü dayanamayıp yaptırdım 11,80 cıktı

Merhaba sizin değeriniz sonradan yükseldi mi? Benim de bugün 9.günümdü dayanamayıp yaptırdım 11,80 cıktı
Malesef benim 12. günde yaptırdığımda değer 0,45 çıktı şimdi tekrar transfer için bekliyoruz. Sizin değer biraz daha iyi umudunuzu kaybetmeyin inşallah değerleriniz artarak ilerler 🙏

Back
X