Tüp Bebek Beta HCG Transfer Değerleriniz Kaçtı?

sea2112

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
265
169
103
Merhaba Arkadaşlar,

Benim 3 Kasımda transferim oldu ve 11. gun kan testi yaptığımda değerim 60 çıktı. doktor bir gebelik olduğunu ama tekrarlamak gerektiğini söyledi. daha çnce kimyasallarım olduğundan artışa bakmamız gerekiyor dedi.
Tecrubelı arkadaşlar bu değer sızce nasıl?
3. gun embriyosu iki adetti.
gogus ağrım dışında ara ara ama nadır hıssettıgım bı reglı ağrım var ama vücut sıcaklığım 36,5
normalde çok usuyen bırı olduğum halde ellerım hep soğuktur ama avuç ıclerım yanıyor
sağlıklı bır gebelik olmasını kendim için sonra da hepiniz için istiyorum hıssettıklerınızı
bugun ıkıncı test gunum aynı zamanda ama aksama yaptırabılecegım ve bıraz sabırsızım

bu soruyu neden sordum ;
cunku ınternette beta değerleri hep son yumurtlama tarıhıne gore baz alınıyor veya son sat
ama biz ilaçların etkisi ile yumurtalarımız normal düzenden hızlı buyuyo erken toplanıo rahım dışında erken dollenıyor
yanı o sure ilk belirtilen ortalamalara 3 haftalık zaman dilimlerine uymuyor o değerler
biz uc haftadan once hamıle kalmış oluyoruz ben mı yanılıyorum

Sen hic onlara kafani yorma.. 3. Gun embriyosu ise yanlis hatirlamiyorsam transferden bes gun sonra beta hcg salgilanmaya basliyor... ama inan onemli olan artis.. benim de 54 çıkmıştı ama artmadi... insallah senin ikiye katlanarak devam eder... gerisi onemli degil

Sen hic onlara kafani yorma.. 3. Gun embriyosu ise yanlis hatirlamiyorsam transferden bes gun sonra beta hcg salgilanmaya basliyor... ama inan onemli olan artis.. benim de 54 çıkmıştı ama artmadi... insallah senin ikiye katlanarak devam eder... gerisi onemli degil

hayırlısı tabıkı her seyın
ama işte maalesef merakımıza hasretımıze engel olamıyoruz
o kadar emek verıp uğraşıyoruz
ınsallah canım senınde tez zamanda gönlundekıler gerçek olsun tatlım bende aksam olsun bakalım gıdecegım ınsallah artar

hayırlısı tabıkı her seyın
ama işte maalesef merakımıza hasretımıze engel olamıyoruz
o kadar emek verıp uğraşıyoruz
ınsallah canım senınde tez zamanda gönlundekıler gerçek olsun tatlım bende aksam olsun bakalım gıdecegım ınsallah artar
Ben o merakin acisini cektim biraz ama haklisin engel olamiyoruz. Tesekkur ederim. Guzel sonuclar alman dilegiyle ...

Merhaba Arkadaşlar,

Benim 3 Kasımda transferim oldu ve 11. gun kan testi yaptığımda değerim 60 çıktı. doktor bir gebelik olduğunu ama tekrarlamak gerektiğini söyledi. daha çnce kimyasallarım olduğundan artışa bakmamız gerekiyor dedi.
Tecrubelı arkadaşlar bu değer sızce nasıl?
3. gun embriyosu iki adetti.
gogus ağrım dışında ara ara ama nadır hıssettıgım bı reglı ağrım var ama vücut sıcaklığım 36,5
normalde çok usuyen bırı olduğum halde ellerım hep soğuktur ama avuç ıclerım yanıyor
sağlıklı bır gebelik olmasını kendim için sonra da hepiniz için istiyorum hıssettıklerınızı
bugun ıkıncı test gunum aynı zamanda ama aksama yaptırabılecegım ve bıraz sabırsızım
inşallah güzel güzel artar değerlerin.benimde 3. gün embriyosuydu ve 10. gün 72 çıkmıştı değerim.bak şimdi paşam kocaman oldu:)darısı sana inşallah.

Bence 3. Gün embriyosu için iyi bi değer ..
Benim 5: gün embriyosu idi 60 çıktı 12. Gün ve öncesinde 8. Gün 30 çıktı 10. Gün 35 çıktı düzensiz artık vardı ondan kimyasal ile sonuçlandı ..
Senin değerin normal 3. Gün embriyosu için içini ferah tut bidaha kan ver iki kat artarsa sorun yok;)

pasa annesi pasa annesi
14 kasım kan değerim 59,2 çıkmıştı doktor ıkıncı kan testının onemlı olduğunu söylemişti
16 kasım yanı dun ıkıncı testim 138 çıktı
normalda en az yüzde 60 artması gerekıyordu ama yüzde yüzden fazla artmış ıkı katı artma olmuş degıl mı
bu ıyıye isarettır degıl mı

senin değerlerin kaç kaç artmıştı tatlım

Cok iyi canim tebrik ederim... benim 55 70 diye artmisti..

Merhaba Kızlar
Benimde 5 Kasımdı transferim 12.gün yani bugün beta hcg değerim 201,20 çıktı ikiz olma ihtimali olabilirmi acaba ???

Back
X