- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size de çift embriyo mu transfer edildi ?Evet gayet iyi ben 9.gun 246 ile öğrendim
Önemli olan sağlıklı artması 2 gün arayla 2 kez daha verin kan.saglikli artıyorsa 6 2 hafta sonra gorursunuz keseyi
Amin inşallah teşekkür ederim. Tüp öyle bir şey ki pozitif görmek yetmiyor kucağıma alıncaya kadar hep diken üstünde olacağım anlaşılanBugünde kan vereceksiniz iki katı artmissa sorun yok hayırlı olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallah canım
Keseyide 10 gün sonra gonderiyor doktorlar
Evet çift ama biri tutund
Hangisinin tutunduğu hangi aşamada belli oluyor acaba ?Evet çift ama biri tutundu
Tebrikkk ederim değeriniz çok iyi9 şubatta 3. Gün çift embriyo transfer edildi. 12 gün sonra yani 21 inde beta HCG 419 çıktı kızlar. Sizce iyi bir değer mi ? Hiç belirtim yok karın ağrısı dışında. Birde kese tahminen ne zaman görünür acaba ? İlk deneyimim bu o yüzden yanıtlarsanız çok sevinirim.
Benimkide tüp Bebek canım inan şuan 24 haftalık oldum hareketlerini hissediyorum bir nebzede olsa kafam rahatladı hergun düzenli hissedinceAmin inşallah teşekkür ederim. Tüp öyle bir şey ki pozitif görmek yetmiyor kucağıma alıncaya kadar hep diken üstünde olacağım anlaşılan![]()
MaşallahBenimkide tüp Bebek canım inan şuan 24 haftalık oldum hareketlerini hissediyorum bir nebzede olsa kafam rahatladı hergun düzenli hissedince![]()
Bende de aynı kasık ve göğüs ağrısı var hala devam ediyor. Tahlil gününe kadar beklemek öyle zor kiTebrikkk ederim değeriniz çok iyibende 3. Gün çift embriyo transferi oldum 17 şubatta 12. Gün yani 1 martta test yapacağım öncesinde yapıp üzülmek istemedim. Bende ara ara kasıklarda ve göğüslerde ağrı oluyor bugün 6. Günüm
Değeriniz çok güzel benimde çiftti 8 günü 336 ile öğrendim9 şubatta 3. Gün çift embriyo transfer edildi. 12 gün sonra yani 21 inde beta HCG 419 çıktı kızlar. Sizce iyi bir değer mi ? Hiç belirtim yok karın ağrısı dışında. Birde kese tahminen ne zaman görünür acaba ? İlk deneyimim bu o yüzden yanıtlarsanız çok sevinirim.
İnşallahhhBende de aynı kasık ve göğüs ağrısı var hala devam ediyor. Tahlil gününe kadar beklemek öyle zor kiinşallah ikimizde sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
![]()
Belli olmuyor o malesefHangisinin tutunduğu hangi aşamada belli oluyor acaba ?