• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek beta HCG

farah0746

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
9 şubatta 3. Gün çift embriyo transfer edildi. 12 gün sonra yani 21 inde beta HCG 419 çıktı kızlar. Sizce iyi bir değer mi ? Hiç belirtim yok karın ağrısı dışında. Birde kese tahminen ne zaman görünür acaba ? İlk deneyimim bu o yüzden yanıtlarsanız çok sevinirim.

Evet gayet iyi ben 9.gun 246 ile öğrendim
Önemli olan sağlıklı artması 2 gün arayla 2 kez daha verin kan.saglikli artıyorsa 6 2 hafta sonra gorursunuz keseyi

Bugünde kan vereceksiniz iki katı artmissa sorun yok hayırlı olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallah canım
Keseyide 10 gün sonra gonderiyor doktorlar

Evet çift ama biri tutundu

Bugünde kan vereceksiniz iki katı artmissa sorun yok hayırlı olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallah canım
Keseyide 10 gün sonra gonderiyor doktorlar
Amin inşallah teşekkür ederim. Tüp öyle bir şey ki pozitif görmek yetmiyor kucağıma alıncaya kadar hep diken üstünde olacağım anlaşılan 😔

9 şubatta 3. Gün çift embriyo transfer edildi. 12 gün sonra yani 21 inde beta HCG 419 çıktı kızlar. Sizce iyi bir değer mi ? Hiç belirtim yok karın ağrısı dışında. Birde kese tahminen ne zaman görünür acaba ? İlk deneyimim bu o yüzden yanıtlarsanız çok sevinirim.
Tebrikkk ederim değeriniz çok iyi 🧿 bende 3. Gün çift embriyo transferi oldum 17 şubatta 12. Gün yani 1 martta test yapacağım öncesinde yapıp üzülmek istemedim. Bende ara ara kasıklarda ve göğüslerde ağrı oluyor bugün 6. Günüm

Amin inşallah teşekkür ederim. Tüp öyle bir şey ki pozitif görmek yetmiyor kucağıma alıncaya kadar hep diken üstünde olacağım anlaşılan 😔
Benimkide tüp Bebek canım inan şuan 24 haftalık oldum hareketlerini hissediyorum bir nebzede olsa kafam rahatladı hergun düzenli hissedince😍

Tebrikkk ederim değeriniz çok iyi 🧿 bende 3. Gün çift embriyo transferi oldum 17 şubatta 12. Gün yani 1 martta test yapacağım öncesinde yapıp üzülmek istemedim. Bende ara ara kasıklarda ve göğüslerde ağrı oluyor bugün 6. Günüm
Bende de aynı kasık ve göğüs ağrısı var hala devam ediyor. Tahlil gününe kadar beklemek öyle zor ki 🙂 inşallah ikimizde sağlıkla kavuşalım bebeklerimize ❤️

Değeriniz çok güzel benimde çiftti 8 günü 336 ile öğrendim

Back
X