Tüp bebek bilgisi olanlardan yardım istiyorum:((((

mavielle

MİNİK DUTUM BENİMLE
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
2.014
30
158
Balıkesir
kader arkadaşlarımmı diyeyim bilemiyorum.ama derdimiz acımız bir. bende ;
1 . denemede 7 haftalık ( tek bebek)
2 . denememde 10 haftalık ( ikiz bebek)
3 . denememde negatif ( doktorumu değiştirmiştim ve pişman olmuştum)
4 . denemem ikiz gebelikle başladı 9. haftada birini kaybettim tek bebekle devam eden sorunlu kanamalı bir gebelik 21 haftada erken doğumla kızımı kaybettim(
ekim ayında tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum ve çift enbriyo transfer edilir ve yine birini kaybedersem bu yüzden yine o kanamaları yaşarsam diye korkuyorum lütfen bana fikirlerinizi yazın sizce tek enbriyomu yoksa kanunun bana verdiği hakla çift enbriyomu transfer ettirteyim kafam çok karışıkkkkkkkkkk((((((((

Son düzenleme:

serviks yetmezligin mi var yoksa genetik bi sorunmu yada pihtilasm falanmi....

canım benim düşüncem çift embriyo yaptırman yönünde en azından şansını arttırmış olursun

geçmiş olsun canım bencede çift embriyo önceki yaşadıklarını yaşayacaksın diye bir şey yokki ilk önce sorun ne tam anlamıyla o çözülsün ondan sonrada çift embriyo transfer edilsin inş. bu sefer sağlıklı kucagına almayı nasip eder Rabbim ikisinide

teşekkür ederim kızlar yaşadıklarımdan sonra karar vermek çok zor oluyor hakkımızda hayırlısı olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…