Tüp bebek bulantısı

Gmtck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
133
22
28
27
Merhaba dün sabah opu oldum 32 adet yumurtam toplandı. Kasıklarımda şişlik veya ağrım yok normal hayatıma devam ediyorum. Fakat dostinex (hergün 1 tane) ve monodoks (sabah akşam) diye 2 ilaç verdi doktorum ve clexane iğne. Bugün tam 3 kez istifra ettim. Başına gelen varmı hangi ilaçtan kaynaklı olabilir. Ohss olabilir mi? Sizin opudan kaç gün sonra ohss oldu. Yarın yola çıkıcam korkuyorum açıkçası

Merhaba doktorunuza haber verdiniz mi? Normal değil bence bende opudan sonra 3 kere istifra etmiştim aynı akşam hastaneye yatışım yapıldı dostinex de ohss riski varsa diye veriliyor bildiğim kadarıyla

Belki sizin öyle olmayabilir benim ağrı ve şişlik de vardı yine de doktora görünün bence

Belki sizin öyle olmayabilir benim ağrı ve şişlik de vardı yine de doktora görünün bence
Korktum bende açıkçası yarında devam ederse mutlaka gideceğim. Çünkü ağrım sancım yok şişlikte yok kuru bulantı ve istifra anlayamadım ben. Size hastanede ne işlem yapılmıştı

Önce kan tahlilleri yapıldı sonra kusmaktan tansiyonum da düşmüştü baygınlık geçirdim. Vajinal ultrason yapıldı karnımda sıvı birikmesi oluştu 1veya 2. Dereden ohss denildi süreç takip edilecek denildi . 30 saat e yakın hastanede kaldım. 55 kilo girmiştim hastaneye yarım saat sonra 58 olmuştum çok şişmeye başladım nasır çorabı giydirler serum tedavisi yapıldı . Birkaç saat yemek yememe izin vermediler sonrasında içtiğim sıvı ve dışarıya çıkan sıvıyı kontrol ettiler idrar miktarını ölçtüler sürekli sonra çıktım. Aslında ilk gün çok zor geçti ama sonrası rahattı. Korkulacak bişey yok fazla yumurta toplanınca maalesef böyle oluyor ama daha çok şansımız oluyor düşününce . Sizi de korkutmak istemem ben başımdan geçeni anlattım inşallah sizin böyle olmaz daha kolay atlatırsınız ama geciktirmeyin şikayetiniz varsa . 2 ay rahim dinlendirme yapıldı şuan 5 haftalık hamileyim :)

Maşallah çok sevindim sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza ☺️ korktum anlattıklarınızı okuyunca umarım aynı şeyleri yaşamam.yarın doktora gideceğim geçmezse ben yinede ilaçtan olduğunu düşünüyorum umarım öyledir

Maşallah çok sevindim sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza ☺️ korktum anlattıklarınızı okuyunca umarım aynı şeyleri yaşamam.yarın doktora gideceğim geçmezse ben yinede ilaçtan olduğunu düşünüyorum umarım öyledir
Teşekkür ederim inşallah darısı başınıza ☺️ inşallah hiçbir sıkıntı olmadan atlatırsınız benim bünyem de zayıftı ondan da olabilir. Doktordan sonra yazın mutlaka iyi akşamlar

Teşekkür ederim inşallah darısı başınıza ☺️ inşallah hiçbir sıkıntı olmadan atlatırsınız benim bünyem de zayıftı ondan da olabilir. Doktordan sonra yazın mutlaka iyi akşamlar
İyi akşamlar amin inşallah 🙏🏻

Ben ne zaman monodoks ya da tetradox tarzi bir ilaç içsem midem alt üst oluyor . Hatta bence o ilaçlar yüzünden reflü bile olmuş olabilirim . İlacı iki üç bardak su ile için . Yani bol su ile alın diyorlar ama gün içinde bol su tüketini kastetmiyorlar. Geçmiş olsun ...

Ben ne zaman monodoks ya da tetradox tarzi bir ilaç içsem midem alt üst oluyor . Hatta bence o ilaçlar yüzünden reflü bile olmuş olabilirim . İlacı iki üç bardak su ile için . Yani bol su ile alın diyorlar ama gün içinde bol su tüketini kastetmiyorlar. Geçmiş olsun ...
Banada onlardan gibi geliyor çünkü herhangi bir sorunum yok ne kanama ve şişkinlik ne ağrı anlamadım gitti

Back
X