Tüp bebek’de Başarıyı Arttırabilecek Yeni Yaklaşımlar

Gerçekten çok başarılı bir doktor ve iyi bir merkez, 4. denememi orda yaptım ve gebe kaldım ancak kalp atışı olmadığından 8. Haftada kürtaj oldum, kısmet tabiki ama doktorumdan çok memnundum.

ben gökhan beyle görüştüm çokta inandım bana çok mükemmel gibi geldi ama internetteki araştırmalarım biraz canımı sıktı ragele yapılan fiyatlat okadar araştırmama ragmen yeterli bilği bulamamam ve özellikle labratuarı hakkında hiç bilği yok nebilim ya kafam karıştı

ben gökhan beyle görüştüm çokta inandım bana çok mükemmel gibi geldi ama internetteki araştırmalarım biraz canımı sıktı ragele yapılan fiyatlat okadar araştırmama ragmen yeterli bilği bulamamam ve özellikle labratuarı hakkında hiç bilği yok nebilim ya kafam karıştı

Diğer konularla ilgili bişey diyemem ama doktoruna güven ve laboratuarı da çok başarılı bir kere dondurma ve çözme de çok iyiler 24 embriyodan sadece biri bozuldu, gerçi ne verirsek o çıkıyor aslında doktor beyin deyimiyle biz sadece pişirim fırınıyız iç ne olursa fırından o çıkar demişti komik bir anlatım ama çokta haklı değil mi :1: ama bir laboratuar embriyoyu 5. Güne götürebiliyorsa iyi merkezdir bence tabi dediğim gibi embriyo ve sperm kalitesi de etkili.

Back
X