tüp bebek de gebelik değerleri

Onerosse

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
2
0
6
35
Ankara
arkadaşlar merhaba, öncelikle herşey gönlümüzce olur inşallah. bugün kan testi yaptırdım transferimin 11. günündeyim ve değerim 0-10 referans aralığında 32,43 çıktı , klinik hamilesin dedi doktorum tam istediğimiz değer değil dedi sizce ?? yarın doktoruma gideceğim çok merak ediyorum sizce nedir durum ??:emir_bebek:

hayırlı olsun.:49:erken yaptırdığın için düşük bulmuşlardır.doktorlar kesin konuşmuyor bu durumda.ama yükselecektir inşallah.

arkadaşlar merhaba, öncelikle herşey gönlümüzce olur inşallah. bugün kan testi yaptırdım transferimin 11. günündeyim ve değerim 0-10 referans aralığında 32,43 çıktı , klinik hamilesin dedi doktorum tam istediğimiz değer değil dedi sizce ?? yarın doktoruma gideceğim çok merak ediyorum sizce nedir durum ??:emir_bebek:

doktorlara bakma sen. insana bazen hamilelik sevinci bile yaşatmazlar. benim adetin 2. günü değerim 463tü bana değerin düşük dedi nasıl moralim bozuldu. inşallah değerin kat kat katlanır. önemli olan 10 olması 30 olması 100 olması değil. 2 günde bir 2 ye katlaması. kendine birkaç tane idrar testi al 2 güne bir bak koyuluğuna koyuluk artıyorsa normal gebeliktir. tekrar kanla uğraşma ben öyle yaptım.

Back
X