Tüp bebek de lekenme

smyymrt16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
3
1
1
28
Transferimin 12. Günü bugün çok hafif lekelenmem var yarın kan testi veremeye gideceğim benim kullandığım ilaçları kullanıp böyle olan var mı
Coraspirin oskapar ve prulotex kullanıyorum bunları kullanıp tutmayıp da lekelenme olan var mı . Çünkü şey için soruyorum bu ikinci transferim benim ilki tutmadı ama ilaçlar kesildikten sonra hastalandım bunda da ilaçlar kesildikten sonra mı tutmazsa hastalanırım şimdiden teşekkür ederim

Merhaba, öncelikle lekelenmeniz durumunu hemen hemşirenize veya doktorunuza iletin. Tutunma kanaması olabilir veya farklı bir durum olabilir. Hem iğne hem kan sulandırıcı hap kullanıp kanama olan bir çok gebe olabiliyor. Hapı kesebilir bir süre ve düşük önleyici iğne yaptırmanızı önerebilir doktor. Şuan mümkün olduğunda bol su için uzanmanızı tavsiye ederim. Stres yapmayın lütfen

Çok teşekkür ederim yarın gideceğim zaten diye aramadım inşallah yarın hayırlı haberler alabilirim

Bende oldu korkma yerlesme kanamasidir yat dinlen

Merhaba test sonucunuz ne çıktı . Bende transfer oldum bugün 8. Günüm dün kahverengimsi leke geldi ne çok koyu ne de çok açık endişe ettim. Bu 2. Denemem ilkinde tutmuştu ama kanama vs. Olmadı sonra da düşük yaptım. Acaba tuttu mu diye meraklanıyorum.

İlk transferimde 3x2 estrofem, 3x1 lutinus fitil ,2x1 prolutex iğne göbekten ,haftada 1 proloton depot iğne kalçadan kullandım. Kanamam oldu ve kimyasal sonuçlandı.(büyük bir enfeksiyon geçirdiğim için )
İkinci transfer de aynı ilaçlar ekstra rahim kalınlığı sağlamak için climara forte de kullandım. Yine kanamam oldu.(kırmızı,kahve,pembe) az ve çok yoğunluklarda fakat gebeyim . 2 embriyo transfer edildi , biri küçük akıbeti tam belli değil ama bugün itibariyle 6+2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…