İstanbul Anadolu yakasındayımHangi ildesiniz?
Evet hepsi normal tüp bebek için doktora gittim oda şuanlık gerek görmedi 3 ay işinde olmazsa gel tüp bebeğe başlayalım dediBence tek tüple hamile kalabilirsin, cok kadin var oyle tabi eger degerlerinde bir sorun yoksa, baya zaman gecmis doktor ve hastaneye karar verdin mi, hormon degerlerine baktirdin mi ?
Sama tavsiyem aralığa kadar deneyin ama kafanı rahat bırakmaya calis bu süreçte. Ve eğer olmazsa (ki inşallah doğal yolla saglikli gebelik nasip olur), yeni yıl gelmeden tup bebek merkezine gidip ocak zammı olmadan en azından ilaçlarını tedarik etmen. Tedavi ocağa kalacak olsa bile ilaçları onceden alabilirsin. Hatta bazı ilaçlar aile hekimlerince recete ediliyor. O süreç geldiğinde yazdırarak alırsınız. Umarım gerek kalmazEvet hepsi normal tüp bebek için doktora gittim oda şuanlık gerek görmedi 3 ay işinde olmazsa gel tüp bebeğe başlayalım dedi
Umarım bende öyle düşünüyorum aralık zamı gelmeden başlamak istiyorum fiyatları uygun geldi ilaçlar ile birlikte 60 ı falan bulur gibi konuştular 40 de diğer işlemler için fiyat verdiler ama tabi işin içine girince fiyat değişir mi bilmiyorum beni daha çok psikolojik boyutu korkutuyorSama tavsiyem aralığa kadar deneyin ama kafanı rahat bırakmaya calis bu süreçte. Ve eğer olmazsa (ki inşallah doğal yolla saglikli gebelik nasip olur), yeni yıl gelmeden tup bebek merkezine gidip ocak zammı olmadan en azından ilaçlarını tedarik etmen. Tedavi ocağa kalacak olsa bile ilaçları onceden alabilirsin. Hatta bazı ilaçlar aile hekimlerince recete ediliyor. O süreç geldiğinde yazdırarak alırsınız. Umarım gerek kalmaz
Evet öyle bekleyelim ama Türkiye’de her gün yeni zam geliyor fiyatlar 3 kat artıyor o yüzden beklemek de istemiyorum her ay olucak diye ümit edip olmamasından da yoruldum siz hangi ilde başlıyorsunuz tüp bebeğeBizde büyük ihtimalle Kasım aralık gibi başlayacağız tüp bebeğe polip bende de olabilr dediler ama benm yaştan dolayı önce yumurtlari toplayayim sonra polipi alirz demişti mayıs ayında
Bence yaşınız genç kafaya takmadan 4 5 ay deneyin hayırlısı olsun hakkınzda
İstanbulda aret kamer de büyük ihtimalEvet öyle bekleyelim ama Türkiye’de her gün yeni zam geliyor fiyatlar 3 kat artıyor o yüzden beklemek de istemiyorum her ay olucak diye ümit edip olmamasından da yoruldum siz hangi ilde başlıyorsunuz tüp bebeğe
Bende bahçeci yada yüzyıl da bi doktor var onlardan biriyle başlamayı düşünüyorum aralıktaİstanbulda aret kamer de büyük ihtimal
Orasıda doğru insan heray acaba bu aymi diye ümit ediyor kafadan tamamen silmek gerek ama yapabilene
Önümüzdeki günlerde bizde tam anlamıyla karar vericezBende bahçeci yada yüzyıl da bi doktor var onlardan biriyle başlamayı düşünüyorum aralıkta
İnan öyle gerçekten de başlamak ve beklemek ince bi çizginin üstündeyiz her ikisinide istiyorum hem beklemek hem tüp bebek beklersem pişman olmaktan korkuyorum tüp bebek yapıp bi hayal kırıklığı olursa kaldıramam diye korkuyorum aklım çok karışıkÖnümüzdeki günlerde bizde tam anlamıyla karar vericez
Herkes için hayırlısı olsun ama ne yalan söyleyeyim gözümde büyüyor:)
Sizn yaşınız daha genç biraz daha bekleyebilirsiniz istersenizİnan öyle gerçekten de başlamak ve beklemek ince bi çizginin üstündeyiz her ikisinide istiyorum hem beklemek hem tüp bebek beklersem pişman olmaktan korkuyorum tüp bebek yapıp bi hayal kırıklığı olursa kaldıramam diye korkuyorum aklım çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?