TÜP BEBEK DENEMESİ 2023 Aralık

pelinsu33

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
30
8
16
29
Merhaba arkadaşlar 10 gün önce sol tüpümde şişlikten dolayı sol tüp alındı sağ tüp gayet iyi durumda dendi sol tarafta polip vardı iki tane doktorum onuda aldı doktorum ilk adetten sonra tüp bebeğe başla dedi doğal yolla çok tavsiye etmedi direk tüp bebek dedi ama şuan fiyat konusunda ve doktor konusunda çok kararsızım ve olmazsa tüp bebek diye çok gerginim sorunu hallettik diyor doktorum olmaması için neden yok diyor 1,5 yıllık evliyim

Bence tek tüple hamile kalabilirsin, cok kadin var oyle tabi eger degerlerinde bir sorun yoksa, baya zaman gecmis doktor ve hastaneye karar verdin mi, hormon degerlerine baktirdin mi ?

Bence tek tüple hamile kalabilirsin, cok kadin var oyle tabi eger degerlerinde bir sorun yoksa, baya zaman gecmis doktor ve hastaneye karar verdin mi, hormon degerlerine baktirdin mi ?
Evet hepsi normal tüp bebek için doktora gittim oda şuanlık gerek görmedi 3 ay işinde olmazsa gel tüp bebeğe başlayalım dedi

Evet hepsi normal tüp bebek için doktora gittim oda şuanlık gerek görmedi 3 ay işinde olmazsa gel tüp bebeğe başlayalım dedi
Sama tavsiyem aralığa kadar deneyin ama kafanı rahat bırakmaya calis bu süreçte. Ve eğer olmazsa (ki inşallah doğal yolla saglikli gebelik nasip olur), yeni yıl gelmeden tup bebek merkezine gidip ocak zammı olmadan en azından ilaçlarını tedarik etmen. Tedavi ocağa kalacak olsa bile ilaçları onceden alabilirsin. Hatta bazı ilaçlar aile hekimlerince recete ediliyor. O süreç geldiğinde yazdırarak alırsınız. Umarım gerek kalmaz

Umarım bende öyle düşünüyorum aralık zamı gelmeden başlamak istiyorum fiyatları uygun geldi ilaçlar ile birlikte 60 ı falan bulur gibi konuştular 40 de diğer işlemler için fiyat verdiler ama tabi işin içine girince fiyat değişir mi bilmiyorum beni daha çok psikolojik boyutu korkutuyor

Bizde büyük ihtimalle Kasım aralık gibi başlayacağız tüp bebeğe polip bende de olabilr dediler ama benm yaştan dolayı önce yumurtlari toplayayim sonra polipi alirz demişti mayıs ayında
Bence yaşınız genç kafaya takmadan 4 5 ay deneyin hayırlısı olsun hakkınzda

Evet öyle bekleyelim ama Türkiye’de her gün yeni zam geliyor fiyatlar 3 kat artıyor o yüzden beklemek de istemiyorum her ay olucak diye ümit edip olmamasından da yoruldum siz hangi ilde başlıyorsunuz tüp bebeğe

Evet öyle bekleyelim ama Türkiye’de her gün yeni zam geliyor fiyatlar 3 kat artıyor o yüzden beklemek de istemiyorum her ay olucak diye ümit edip olmamasından da yoruldum siz hangi ilde başlıyorsunuz tüp bebeğe
İstanbulda aret kamer de büyük ihtimal
Orasıda doğru insan heray acaba bu aymi diye ümit ediyor kafadan tamamen silmek gerek ama yapabilene

Bende bahçeci yada yüzyıl da bi doktor var onlardan biriyle başlamayı düşünüyorum aralıkta
Önümüzdeki günlerde bizde tam anlamıyla karar vericez
Herkes için hayırlısı olsun ama ne yalan söyleyeyim gözümde büyüyor:)

Önümüzdeki günlerde bizde tam anlamıyla karar vericez
Herkes için hayırlısı olsun ama ne yalan söyleyeyim gözümde büyüyor:)
İnan öyle gerçekten de başlamak ve beklemek ince bi çizginin üstündeyiz her ikisinide istiyorum hem beklemek hem tüp bebek beklersem pişman olmaktan korkuyorum tüp bebek yapıp bi hayal kırıklığı olursa kaldıramam diye korkuyorum aklım çok karışık

Sizn yaşınız daha genç biraz daha bekleyebilirsiniz isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…