Tüp bebek denemesi olanlar en iyi merkez neresi bana yardımcı olur musunuz...

fese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
19
0
86
İstanbul
Merhaba benim 2 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu istanbulda yaşamıyorum ama bu sefer ki tüp bebek tedv.burda orda olmak istiyorum. En iyi merkez neresi bana yardımcı olurmusunuz ulaşım problrm degıl asya veya avrupa...lütfen araştırmama katkınız olsun teşekkurler..

ilğin için teşekürler memorıal ve bahçeşehir i duydum amerikan hastanesinide bunların arasına almalıyımıyım bilmiyorum 3 aya kadar karar vermem lazım hastaneye yakın bı otelde kalırız diye düsünüyorum inşallah herkes ıcın hayırlı olur...

Merhaba benim 2 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu istanbulda yaşamıyorum ama bu sefer ki tüp bebek tedv.burda orda olmak istiyorum. En iyi merkez neresi bana yardımcı olurmusunuz ulaşım problrm degıl asya veya avrupa...lütfen araştırmama katkınız olsun teşekkurler..

Canim umarim en kisa zamanda tedavi gorecek dogru merkezi bulur ve gebe kalip saglikla bebegini kucagina alirsin actigin konu bence cok goreceli cunku ben suna inaniyorum kim nereden pozitif sonucu alirsa o merkezden daha iyisi yoktur ve kim nerede negatifi gorurse oradanda kotusu yoktur ama cok iyi arastirmak ve dra gercekten guvenmek gerekiyor ben ilk denememi maslak acibadem de yaptim drumdan memnundum ama sonuc negatif olunca psikolojim oraya gitmeye musade etmedi ve kadikoy acibadem tayfun bagisla tanistim sonrasinda tedavimi merkezdeki psikolog destegiyle devam ettirdik ve tayfun hocaya gercekten cok guvendim eger buradanda negatif sonucu alsaydim kesinlikle bir baska dr aramayacaktim cunku once beni psikolojik olarak hazirladi drum ve ekibi ve cok sukur suan 4aylik ikiz gebeyim ve hersey yolunda tayfun hoca hala benimle olgileniyor en ufak bir sikintimda hep yanimdaydi kadikoy acibadem tayfun bagis hastalari topigi var tup bebek merkezlerinin icinde oradaki dr hakkindaki yorumlarida oku bir cok kisi hem fikir gercek neyse onu soyluyor gereksiz umut yuklemiyor cok cana yakin en onemlisi sizi anliyor ve bunu hissettiriyor eger imkaninizda varsa birkez olsun tanisin ve sizde degerlendirin isterim merak ettiginiz bisey olursa sorabilirsiniz cvplarim seve seve bol sanslar

öncelikle ilğin için ve güzel temennilerin ıcın teşekkür ederim happy. inşallah hamıleliğin sıkıntılı gecmiyordur tez zamanda bebegını kucagına alırsın.gercekten haklısın güven cok önemlı psıkolojininde buna katkısı var ben aslında doktordan cok labaratuvara önem verıyorum.oda cok önemli acıbademıde listeme katıp araştırıcam..cokk tesekkurler cevabın için

Merhaba canım,
ben sana kendi tedavi gördüğüm merkezi önereceğim.
Avrupa Yakasında, taksim /Gümüşsuyu'nda.İstanbul Tüp Bebek Merkezi. Doktorum Aret Kamar'dı benim.tedavi süreci, gebelik takibi ve dogumda hep yanımdaydı.Sana da orasını tavsiye ediyorum.
Konaklama ile ilgili de yardımcı oluyorlar bildigim kadarıyla.

canım happywoman a kesinle katılıyorum...ben de tayfun bağış ın hastayım. çok çok iyi bir doktor....çok ilgili, para odaklı değil, gerçekçi....çok tüp bebek merkezi gezdim ve bende bundan sonra kliniği değiştirmeyi düşünmüyorum....

bir şey daha ekliyim bahçeci de 2 denemede de döllenmiyen yumurtalar ki transfere bile gidemedik, ne hikmetse kadıköy acıbademde %100 oranında döllendi....arada uçurum var...ben ilaç tedavisindeki doktor ve labratuar başarısı olduğunu düşünüyorum.... tabii herkesin problemi farklı ama benim tecrübelerim bu yönde....

benim sana tavsiyem ankaradan olacak ..akay tüp bebek merkezi ve kesinlikle dr . tolga ecemiş..müthiş ilgili bilgili ve güven verici biir dr...ayrıca yanılmıyorsam 1.denemede başarısız olduklarında 2. denemeden ücret almayaacaklarmış bir kampanya sanırım

tesekküerler batty .acıbadem ıyı dıyorlar.amerikan hastanesi ile memorıal bahcecıyı de duydunuz muu..artık cok sıkıldım bır an once tutmasını ıstıyprum..

batty gercekten uzuldum..su an kadıköy acıbadem, memorıal ve amerikan hastanesi akldı aklımda bu anlatılanlardan sonra.tesekkür ederim paylasımlarınız ıcın lütfen bılgılerımızı paylasalım...

canım ben merkez deyilde dr. tavsiye edceğim tayfun bağış mükemmel bi dr. daha önce adanadaydı. ve şimdi kadıköy acıbademde ve benim son tedavim tutmasaydı kesinlikle ona gitmeyi düşünüyordum. inşlh iyi bi karar verirsin dr.a güven çok önemli...

Şekercim bizde eşimle 4 senedir evliyiz, Manisanın bir ilçesindeyiz. 3 defa aşılama yaptırdık salihlide özel hastanelerde. İzmir Smyrna da da 1 kez tüp bebek yaptırdık geçen ay tutmadı. yaşlar oldu 34. eşimde sperm sayısı ve hareketliliği düşük, morfoloji %1. Bende de hipotiroid var ayrıca FSH 21. bizim işimizde çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşallah. Biz İMSİ metodu kullanan bi hastane aradık eşimin morfolojisinden dolayı en yakın Bursa Acıbadem çıktı. bu cuma veya cumartesi adetimin 2. günü olacak kontrole gidicez. Beğenmezsek umut veya memorial var sırada.

Back
X