Tüp bebek denemesinde 2 defa bos gebelik

Tripbel

Sabrimin mükafati, 'oglummm'
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
434
16
118
Merhaba arkadaslar,

ben 2 defa gebe kaldim tup bebekten dolayi, 1ci denememizde dondurulmus ile gebe kaldim malesef bos gebelik ve düsük yaptim,
2 deneme taze embryo yerlestirildi guzel kaliteli ve bir baktikki yine bos gebelik, rabbim istemesse olmaz biliyorum hersey Allahin taktiriyle oluyor ama lakin bu durumlari yasayan ve sonrasinda saglikli bir gebeligi olan kardeslerim varsa bana bildirebilirmi?
Ramazandan sonra Allahin izniyle devam etmek istiyoruz dondurulmus embriyolarla insAllah..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, bizleri ne evlatsiz nede evlatla imtihan etsin..

Selamlarimla,

Cevap verecek hicmi kimse yok? akrabalarinizdan felan? lutfen yardim edin

arkadaslar yasayanlar paylasabilirmi acaba
sonrasinda neler yaptiniz

arkadaslar yasayanlar paylasabilirmi acaba
sonrasinda neler yaptiniz

canım normalde bu tarz durumlarda doktorunun senden testler falan istemesi gerekiyor istemedi mi ?

forumda bunu yaşayan arkadaşlar olmuşlar fakak bunu iki kez yaşadıysan sebebin araştırılması gerekir .

Allahım acil şifalar versin en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğimle ...

canım benim 2.denememde kızım dünyaya geldi ilki boşmu dolumu bilemedim değerim 2 ye katlamadı çünkü 3.denememde boş gebelik yaşadım dondurulmuş embriyoydu tasadüf olduğuna inanıyorum ama buna rağmen geride kalan dondurulmuşlarımı istemiyorum cesaretim kırıldı yani fakat şu 1. kalite olayınada bir türlü inanmıyorum banada öyle dediler güya 1. kaliteymiş ama sonuç ortada dilerim bu sorunu yaşayanlar bizi daha fazla aydınlatabilir

canım normalde bu tarz durumlarda doktorunun senden testler falan istemesi gerekiyor istemedi mi ?

forumda bunu yaşayan arkadaşlar olmuşlar fakak bunu iki kez yaşadıysan sebebin araştırılması gerekir .

Allahım acil şifalar versin en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğimle ...
Canim test yaptilar, kan pihtilasmasi iyi cikti yani bir kotu sey cikmadi kromozon testine gelince doktor buyuk bir ihtimal bisey cikmaz dedi
ve herhalde bisey cikmadiki doktordan haber gelmedi :50:
tesaduf diyor bende imtihan diyorum..
bakalim insAllah guzel sonuclar alirim sende hamis'mi$in saglikli sekilde kucagina al insAllah!! :16:
canım benim 2.denememde kızım dünyaya geldi ilki boşmu dolumu bilemedim değerim 2 ye katlamadı çünkü 3.denememde boş gebelik yaşadım dondurulmuş embriyoydu tasadüf olduğuna inanıyorum ama buna rağmen geride kalan dondurulmuşlarımı istemiyorum cesaretim kırıldı yani fakat şu 1. kalite olayınada bir türlü inanmıyorum banada öyle dediler güya 1. kaliteymiş ama sonuç ortada dilerim bu sorunu yaşayanlar bizi daha fazla aydınlatabilir
canim benim ilk dondurulmus embriyo idi ama ikincisi taze idi, kaliteye bakilinca dedigin gibi bende inanmiyorum kac arkadasimiz var kötü kaliteli embriyo ile hamis kalanlar ve kucagina alanlar
benimkiler hep super kaliteydi ama gebeligin sonu gelmedi!
Allahim birdaha yasatmasin sana testler yapildimi acaba?

Canim test yaptilar, kan pihtilasmasi iyi cikti yani bir kotu sey cikmadi kromozon testine gelince doktor buyuk bir ihtimal bisey cikmaz dedi
ve herhalde bisey cikmadiki doktordan haber gelmedi :50:
tesaduf diyor bende imtihan diyorum..
bakalim insAllah guzel sonuclar alirim sende hamis'mi$in saglikli sekilde kucagina al insAllah!! :16:

canim benim ilk dondurulmus embriyo idi ama ikincisi taze idi, kaliteye bakilinca dedigin gibi bende inanmiyorum kac arkadasimiz var kötü kaliteli embriyo ile hamis kalanlar ve kucagina alanlar

canım benim bugün belli olacak . değerim biraz düşük çıktı bugün teste göre belli olacak bakalım inşl kimyasal falan değildir sonuç bekliyorum şimdi .

Canım dondurulmuşlarınla deneme o zaman yeni bir tedavi sonrasında denemeni yap yeni denemende bence . aklına da kötü bir şey getirme sakın .
Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün .

Allahim birdaha yasatmasin sana testler yapildimi acaba?[/QUOTE]

yok cnm herhangi bir test yapılmadı henüz sağolsun tüp bebek merkezi durumla ilgilenmedi bile sanki keseyi ben boşaltmışım gibi

canım benim bugün belli olacak . değerim biraz düşük çıktı bugün teste göre belli olacak bakalım inşl kimyasal falan değildir sonuç bekliyorum şimdi .

Canım dondurulmuşlarınla deneme o zaman yeni bir tedavi sonrasında denemeni yap yeni denemende bence . aklına da kötü bir şey getirme sakın .
Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün .
Sagol canim bakalim doktor ne diyecek bugun aradim ve randevu aldim
Kromozon testini konusmak icin..
Sen hamilemisin canim ben tam anlayamadim cunku?

yok cnm herhangi bir test yapılmadı henüz sağolsun tüp bebek merkezi durumla ilgilenmedi bile sanki keseyi ben boşaltmışım gibi[/QUOTE]
Aslinda ilgilenmeleri lazim iki defa dusuk yapinca veya bos gebelikte arastirma yapiyorlar,
Sen iste testleri doktorun yapar.. Zaten tup bebekten dolayi yipraniyoruz birde doktorlarin önemsemeyisleri dahada zor bir hala getiriyor :50:
Allahim cabalarimizi bosa cikarmasin

Son düzenleme:
Back
X