Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım ancak 9,haftada bebeğimin kalbi durdu acaba ilk denemeden sonra tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yollardan hamile kalan arkadaşlar varmı varsa lütfen paylaşın benimle![]()
3 aşılama ve 1 kez tüp bebek denedim olmadı tüp bebek denemesinden hemen sonraki ay dogal yolla hamile kaldım ve kızım 9 ARALIK'ta dünyay geldi..şu an 5 aylık oldu bile
size tavsiyem hamileligi kafanızdan tamamen çıkarmanız ben o ay tüpte bile tutmadı 3-4 ay sonra tkr deneriz deyip olayı kapatmıştım hatta işim geregi yurtdışında gitmem gerekiyordu onun hazırlıklarına başlamıştım ki:)hamileymişim.yalnız o ay ben preseed diye birşye duyup denemiştim artık bilmiyorum etkisi oldumu
Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
benim tam 2 sene önce tüplerimin tıkanık oldugunu öğrendik ve hemen tüp bebek tedavisine başladık...çok şükür ilk denememde tuttu ve su an 15 aylık dünyalar güzeli bir kızım var...nasıl olsa olmuyor diye korunmuyorduk ve 2 gün önce acaba diyip test aldım çift çizgiyi görünce inanamadım gittim 2 tane daha aldım yaptım...kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı, yarın doktora gidicez bakalım...şaşkınım çok...hiç beklemiyorduk ama bunun adı mucize zaten....
selam, bende birsuru tedavi gordum, 3 kere tup bebek denedim, sonuc hep negatif, simdi ise kendiliginden hamile kaldim.
hicbirsey imkansiz degildir ve Allah istedikten sonra hersey olur, bol bol dua edin
ben de tüp bebekle hamile kaldım ama 5. ayımda bebeğimin suyu geldi ve karnımda öldü.şu an tedavi için 3 ayın dolmasını bekliyorum.çok zor süreçler yaşadım.ben de bu mucize hikayelerle kendimi dopinklemeye çalışıyorum.dün bir arkadaşımla beraberdim.8 yıl tedavi gördü.3tüp denedi.tam dördüncü tüp denemesini yapacakken hamile kaldı.bebek doğduktan 6 ay sonra tekrar hamile kalmış ama o düşmüş ne yazıkki.eltisi de aynı durunda.onun da tüp bebek sonucu ikizleri olmuş 1yıl sonra kendiliğinden hamile kalmış.sanırım bu tüp bebek tedavilerinde uyarılan yumurtalıklar daha iyi çalışıyor.bir de bir kez hamile kalan rahim sanırım daha çabuk hamile kalıyor.ben de hiç zamanında adet olmazdım düşük sonrası düzene girmeye başladım.demek ki yumurtladım.dün tam zamanında adet oldum.ben polikistik overliyim.Allah inşallah bize de kısmet eder bu mucizeyi.Rabbim yüreğimdeki oğlumun acısını yeni bir bebekle unuttursun bana .yoksa bu yoklukla yaşamak çok zor.
Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım ancak 9,haftada bebeğimin kalbi durdu acaba ilk denemeden sonra tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yollardan hamile kalan arkadaşlar varmı varsa lütfen paylaşın benimle![]()