tüp bebek denemesinden sonra doğal yollardan hamile kalan varmı?

dyln

meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
147
4
96
İzmir
Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım ancak 9,haftada bebeğimin kalbi durdu acaba ilk denemeden sonra tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yollardan hamile kalan arkadaşlar varmı varsa lütfen paylaşın benimle :(

Cokk gecmis olsun canim, ben 6 asilama 1 tup bebek denedim hepsi negatif sonuclandi, tup bebekten 4 ay sonra kendiligimden hamile kaldim..darisi senin basina insallah, Allah isteyen herkesin kucagini doldursun.

canım yaşadıklarından dolayı öncelikle çok geçmiş olsun ama zaten şükürki geçmiş bebişinden dolayı tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün sağlıklı kocaaaman bir ömür dilerim hepinize CANIM BANADA ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK UMUT OLDUN ÇOK SAĞOL

kuzenim 7 yıldır evli.her yolu denediler bebek için.en son yaptırdığı aşılama tuttu ve üçüz bebekleri olucaktı.4 aylıkken kaybetti.üzerinden 1.5 yıl geçti ve şuan kuzenim hamile.hem de kendiliğinden hamile kalmış.tedaviden sonra böyle olabiliyormuş doktoru söylemiş.umarım siz de bu mutluluğu en kısa zamanda yaşarsınız.

evet arkadaşım bende sölediğin gruba uyuyorum, 2008 ekimde tükp bebek denedim fakat 25 nisanda 2009 tam 1 yıl önce 27+3 haftalıkken preeklemsi dolayısıyla doğum yaptım, bir gün sonra bebeğimi kaybettim, dr lerin aşılama bile önermediği ben rabbimin izniyle şuan 7 haftalık hamileyim, herşey dua ve teslimiyet canım,rabbim kucağıma almayı büyütmeyi nasip eder inşaallah

bende bir kez tüp bebek denemsi yaptım sonuç negatif.şimdi normal yolla hamile kalmak için çalışıyorum..eşime keçi boynuzu kaynatıp içiriyorum..inş.bebiş sahibi oluruzzz...

Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım ancak 9,haftada bebeğimin kalbi durdu acaba ilk denemeden sonra tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yollardan hamile kalan arkadaşlar varmı varsa lütfen paylaşın benimle :(

slm evet ben aldim 5 kez asilama 2 kez tüpbbek yaptirdim olmada ama 6 ay sonra kendiliginden kalmistim amam beninde senin gibi oldu kalbi durdu insalah olur bizide yine umut ediyorum:Saruboceq:

3 aşılama ve 1 kez tüp bebek denedim olmadı tüp bebek denemesinden hemen sonraki ay dogal yolla hamile kaldım ve kızım 9 ARALIK'ta dünyay geldi..şu an 5 aylık oldu bile:nazar:

size tavsiyem hamileligi kafanızdan tamamen çıkarmanız ben o ay tüpte bile tutmadı 3-4 ay sonra tkr deneriz deyip olayı kapatmıştım hatta işim geregi yurtdışında gitmem gerekiyordu onun hazırlıklarına başlamıştım ki:)hamileymişim.yalnız o ay ben preseed diye birşye duyup denemiştim artık bilmiyorum etkisi oldumu

Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

3 aşılama ve 1 kez tüp bebek denedim olmadı tüp bebek denemesinden hemen sonraki ay dogal yolla hamile kaldım ve kızım 9 ARALIK'ta dünyay geldi..şu an 5 aylık oldu bile:nazar:

size tavsiyem hamileligi kafanızdan tamamen çıkarmanız ben o ay tüpte bile tutmadı 3-4 ay sonra tkr deneriz deyip olayı kapatmıştım hatta işim geregi yurtdışında gitmem gerekiyordu onun hazırlıklarına başlamıştım ki:)hamileymişim.yalnız o ay ben preseed diye birşye duyup denemiştim artık bilmiyorum etkisi oldumu

Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

preseed ilaçmı??yan etkısı yoksa bizde kullanalım belkı etkılı olur???

merhabalar ben 35 yaşındayım 2 defa tüp bebek denemesi yaptık 2side negatifle sonuçlandı.çok üzgünüm ama Allahtan umut kesilmez şimdi ise eşim havuç suyu içiyor,sonra keçi boynuzuna başlarız inşallah doğal yolla olur .şunu belirteyim eşimin sperm sayısı düşük problemimiz bu,lütfen yaşadıklarınızı paylaşın bilgilendirlim bir birimizi ilgilenen herkese teşşekür ederim.

benim tam 2 sene önce tüplerimin tıkanık oldugunu öğrendik ve hemen tüp bebek tedavisine başladık...çok şükür ilk denememde tuttu ve su an 15 aylık dünyalar güzeli bir kızım var...nasıl olsa olmuyor diye korunmuyorduk ve 2 gün önce acaba diyip test aldım çift çizgiyi görünce inanamadım gittim 2 tane daha aldım yaptım...kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı, yarın doktora gidicez bakalım...şaşkınım çok...hiç beklemiyorduk ama bunun adı mucize zaten....

benim tam 2 sene önce tüplerimin tıkanık oldugunu öğrendik ve hemen tüp bebek tedavisine başladık...çok şükür ilk denememde tuttu ve su an 15 aylık dünyalar güzeli bir kızım var...nasıl olsa olmuyor diye korunmuyorduk ve 2 gün önce acaba diyip test aldım çift çizgiyi görünce inanamadım gittim 2 tane daha aldım yaptım...kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı, yarın doktora gidicez bakalım...şaşkınım çok...hiç beklemiyorduk ama bunun adı mucize zaten....

merhabalar sizin adınıza çok sevindim,harika birşey olmuş,sizin ne probleminiz vardı?lütfen paylaşın şimdiden çok teşşekürler.benim için umut oldu...

ben de tüp bebekle hamile kaldım ama 5. ayımda bebeğimin suyu geldi ve karnımda öldü.şu an tedavi için 3 ayın dolmasını bekliyorum.çok zor süreçler yaşadım.ben de bu mucize hikayelerle kendimi dopinklemeye çalışıyorum.dün bir arkadaşımla beraberdim.8 yıl tedavi gördü.3tüp denedi.tam dördüncü tüp denemesini yapacakken hamile kaldı.bebek doğduktan 6 ay sonra tekrar hamile kalmış ama o düşmüş ne yazıkki.eltisi de aynı durunda.onun da tüp bebek sonucu ikizleri olmuş 1yıl sonra kendiliğinden hamile kalmış.sanırım bu tüp bebek tedavilerinde uyarılan yumurtalıklar daha iyi çalışıyor.bir de bir kez hamile kalan rahim sanırım daha çabuk hamile kalıyor.ben de hiç zamanında adet olmazdım düşük sonrası düzene girmeye başladım.demek ki yumurtladım.dün tam zamanında adet oldum.ben polikistik overliyim.Allah inşallah bize de kısmet eder bu mucizeyi.Rabbim yüreğimdeki oğlumun acısını yeni bir bebekle unuttursun bana .yoksa bu yoklukla yaşamak çok zor.

selam, bende birsuru tedavi gordum, 3 kere tup bebek denedim, sonuc hep negatif, simdi ise kendiliginden hamile kaldim.

hicbirsey imkansiz degildir ve Allah istedikten sonra hersey olur, bol bol dua edin

selam, bende birsuru tedavi gordum, 3 kere tup bebek denedim, sonuc hep negatif, simdi ise kendiliginden hamile kaldim.

hicbirsey imkansiz degildir ve Allah istedikten sonra hersey olur, bol bol dua edin

merhaba allah kucağınıza vermeyi nasip etsin...sizin adınıza sevindim sizden ricam sizin probleminiz neydi yazarsanız sevinirim.ben 2 defa denedim tüp bebek 2side olmadı.eşimin sperm sayısı düşük sorunumuz bu ,yaşım35 inşallah bizimde doğal olur allahım herşeyin hayırlısını versin.şimdiden teşşekür eder ,iyi günler dilerim...

ben de tüp bebekle hamile kaldım ama 5. ayımda bebeğimin suyu geldi ve karnımda öldü.şu an tedavi için 3 ayın dolmasını bekliyorum.çok zor süreçler yaşadım.ben de bu mucize hikayelerle kendimi dopinklemeye çalışıyorum.dün bir arkadaşımla beraberdim.8 yıl tedavi gördü.3tüp denedi.tam dördüncü tüp denemesini yapacakken hamile kaldı.bebek doğduktan 6 ay sonra tekrar hamile kalmış ama o düşmüş ne yazıkki.eltisi de aynı durunda.onun da tüp bebek sonucu ikizleri olmuş 1yıl sonra kendiliğinden hamile kalmış.sanırım bu tüp bebek tedavilerinde uyarılan yumurtalıklar daha iyi çalışıyor.bir de bir kez hamile kalan rahim sanırım daha çabuk hamile kalıyor.ben de hiç zamanında adet olmazdım düşük sonrası düzene girmeye başladım.demek ki yumurtladım.dün tam zamanında adet oldum.ben polikistik overliyim.Allah inşallah bize de kısmet eder bu mucizeyi.Rabbim yüreğimdeki oğlumun acısını yeni bir bebekle unuttursun bana .yoksa bu yoklukla yaşamak çok zor.

amin inşallah üzülmeyin, inşallah bizimde olur kendiliğinden Allah her şeyin hayırlısını versin...

Benim görümcemde 3yil önce tüp bebekle cocuk sahibi oldu.Simdiyse 6haftalik yine gebe,hemde normal yolla,hic Dr.a gitmeden. Ilk dogumundan itibaren hic korunmadi,ancak gebe kaldi normal olarak.Ümidinizi yitirmeyin bayanlar! Allah herkesi sevindirsin.

Böyle mucizeler olabiliyo ne güzel Rabbim isteyen herkese yaşatsın...Benimde bi arkadaşımın aşılamayla bi kızı oldu...Şimdi 8 yaşında, 2. bebeği istiyolardı tüp bebek yaptılar fakat tutmadı...eşinin sperm kalitesi düşükmüş ve tüp bebekle bile bebeğinizin olması imkansız demiş dr.u...Eşi verilen ilaçları kullanmamış, bir kızımız var yeter demiş...Arkadaşım çok istiyodu nası ikna etsemde 2. denemeyi yapsak diyodu...Ve o ay öğrendiki hamile :) Normal yolla olmuş şok oldu...Kasıma doğum yapacak inş. Sanırım iş stres yapmamakta ve Allah'a tam sığınmakta...

canım,benim arkadaşım doğal yollardan hamile kalamadı,2 kez aşılama yapıldı,3.sünde tuttu 10 aylık bebişi var ve şimdi kazayla 2 aylık hamile!çok şaşkın ama mutlu..darısı tüm isteyenlerin başına..
haa bir de başka bi arkadaşımın hikayesi var,11 yaşında tüp bebek kızı var ve 4 sene önce mücize şekilde hamile kaldı bi kızı daha oldu..

Son düzenleme:
Back
X