Arkadaşlar merhaba ben ede hikayemi paylaşmak istiyorum. Çok yalnız ve yorgun olduğum için aranıza katılmak istedim. Ben 7 yıllık evliyim. 156 aylık evliyken normal hamile kaldım,düşükle sonuçlandı. Tekrar o0lur diye 2 yıl bekledim,olmadı yumurtlama takibi tedavisi vs hepsini yaptım olmadı,Rahim filmi çekildim o sırada yırtılma oldu dikişler bir sürü eziyet çektim. Aşılamayaptım biri dondurulmuş olmak üzere 3 kez tüb bebek yaptım ilki tuttu ama dış gebelikle yani ameliyatla sonuçlandı. Bu arada ben öğretmenim yani tedaviye gitmem de ayrı bir eziyet sınıfı bırakmam sorun oluyo rahat olamıyorum zaten.
Ben tüm bunları yaşarken görümcelerim bir bir hamile kalıyor onları görmeye dayanamıyorum. Bu da aile ilişkilerini zedeliyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum.Eksiğim çünkü burasını okuyunca yalnız olmadığımı farkettim. Beni anlayan birileri var dedim.Bu sorunu kabullendim belki ama başkalarının sevincine sahte gülücükler atamıyorum.Çünkü İÇİM YANIYOR . Allah hepimizin gönlüne göre versin....
Ben tüm bunları yaşarken görümcelerim bir bir hamile kalıyor onları görmeye dayanamıyorum. Bu da aile ilişkilerini zedeliyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum.Eksiğim çünkü burasını okuyunca yalnız olmadığımı farkettim. Beni anlayan birileri var dedim.Bu sorunu kabullendim belki ama başkalarının sevincine sahte gülücükler atamıyorum.Çünkü İÇİM YANIYOR . Allah hepimizin gönlüne göre versin....