• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK DENEYEN ARKADAŞLAR OCAKTA AŞILAMA DENEYECEĞİM TUTMAZSA TÜP BEBEK AMA KORKUYORUM

ahsen su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
1.629
965
123
5yıllık evliyim açıklanamayan infertilite tanısı koyuldu.
Menegonla iğne tedavisi gonal f ile aşılama tedavisi denedik ama tutmadı.
3 ay önce troid haşimato olduğumu öğrendim .
Ocakta son kez aşılama deneyeceğiz tutmazsa tüp bebeğe başlayacağız ama korkuyorum.
Tüp bebekte yumurta toplama ve transfer işlemi beni tedirgin ediyor yardımcı olur musunuz?
Hangi testler istendi ne kadar ücret ödediniz ve sonuç aldınız mı?

Son düzenleme:
Hiç uğraşma aşılama ile bende iki kez yaptrmştm bişey olmamıştı en iyisi tup bebek zaten bi o kadar parayı tup bebeğe veriyoruz

Yumurta toplama da uyutuluyorsun transferde hiç bişey yok zaten uyanıksn fiyatlarda doktordan doktora değişiyor 4-5 binden başlıyor özelsen rapor çıkartcaksan bilmiyorm onu ama beni dinlersen aşılama ile uğraşma aşılamada %10 gebelik şansı var tup bebekte ise %60-70

Yumurta toplama da uyutuluyorsun transferde hiç bişey yok zaten uyanıksn fiyatlarda doktordan doktora değişiyor 4-5 binden başlıyor özelsen rapor çıkartcaksan bilmiyorm onu ama beni dinlersen aşılama ile uğraşma aşılamada %10 gebelik şansı var tup bebekte ise %60-70
Ben rapor alabilmek için son kez aşılama deneyeceğim ocakta çünkü 2,5 yıldır hastanelerde o tahlil bu tahlil o iğne bu tedavi derken bütün birikimi bitirdik kendimi yeni toparlıyorum hep özele gitmiştim ama iyi sonuç alamadım şimdi üniversitede bedava aşılama deneyeceğim . Tutmazsa da rapor alıp tüp bebekte kullanacağım

Ameliyathanede yapılıyor bu işlemler ve beni ürkütüyor ne kadar sürüyor yumurta toplama siz tüp bebek denediniz mi peki transfer işleminde ağrı falan oluyor mu yoksa aşılama gibi basit mi?

Yumurta toplama işlemi 15-20dk uyanmanla 30 dkyı buluyor yumurta toplama sonrası az bi kanama olabiliyor kişiden kişiye değişiyor transferde aynı aşılama gbi evet sperm yerine embriyo gonderiyorlar o kadr

Tup bebekte 3.denemem ilkinde hamile kaldı duşuk yaptm ikincisi dondurulmuş embriyolarla denendi negatf çıktı şimdikinde transferimn 8.gunu gebelik var gozukuyor kanda

Yumurta toplama işlemi 15-20dk uyanmanla 30 dkyı buluyor yumurta toplama sonrası az bi kanama olabiliyor kişiden kişiye değişiyor transferde aynı aşılama gbi evet sperm yerine embriyo gonderiyorlar o kadr
Siz tüp bebek mi denediniz İstanbul da mısınız?

Tup bebekte 3.denemem ilkinde hamile kaldı duşuk yaptm ikincisi dondurulmuş embriyolarla denendi negatf çıktı şimdikinde transferimn 8.gunu gebelik var gozukuyor kanda
Gerçekten mi inşallah öyledir rabbim sağlıkla kavuştursun sizi hangi hastanede denediniz?

Betahcg ye bakılıyor bebek tutunduysa kanda bu beta yükseliyor 2gunde 2 kat olması gerekiyor yükselmezse düşerse duşuk yada kimyasal gebelik oluyor ben 7.gunm de baktrdm 76.79 du yarına en 150 olmalı bi sure böyle artış kontrol edilir ona göre doktorun. Tarih verip çağrıyor şu zamanda gel diye kese için bebek kesesi gebeliğe bakıyor

Betahcg ye bakılıyor bebek tutunduysa kanda bu beta yükseliyor 2gunde 2 kat olması gerekiyor yükselmezse düşerse duşuk yada kimyasal gebelik oluyor ben 7.gunm de baktrdm 76.79 du yarına en 150 olmalı bi sure böyle artış kontrol edilir ona göre doktorun. Tarih verip çağrıyor şu zamanda gel diye kese için bebek kesesi gebeliğe bakıyor
Ha genart merkez ismi ankarada tup bebek merkezi

Back
X