• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek deneyimi başarılı olanlar lütfen yardım!!!

pucky06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.686
641
198
merhaba bayanlar ben ekim 15de adet olucam ve tüp bebeğe başlayacağız. hiçbir sorunumuz yok eşiminde benimde . malesef dış gebelik geçirdim 2 tüpümüde kaybettim çoğul gebelikten sebep.. çok kararlıyım ve moralim oldukça yüksek hep olucakmış gibi bakıyorum . öncelikle neler yemeli neler içmeliyim nelere özen göstermeliyim?

merhaba bayanlar ben ekim 15de adet olucam ve tüp bebeğe başlayacağız. hiçbir sorunumuz yok eşiminde benimde . malesef dış gebelik geçirdim 2 tüpümüde kaybettim çoğul gebelikten sebep.. çok kararlıyım ve moralim oldukça yüksek hep olucakmış gibi bakıyorum . öncelikle neler yemeli neler içmeliyim nelere özen göstermeliyim?
Canım tüp bebek için gidip görüştün mü yoksa ilk defa adetten sonra mı gideceksin?

ben 10 eylülde şişlide memorialde transfer oldum çok şükür pozitif geldi. transferın 10. günü kan degerım 125 2 gün sonrada 336 geldi

Canim merhaba.. ben agustosta turkiye ye gelip manisada yaptirdim ve cok sukur ilk denememizde tuttu..

Belki yardimim dokunur yasadigimi soyle anlatayim..

Ilk 3 gun cok onemli dedi etrafimda ayni durumu yasayanlar.. doktor her nekadr 2-2 gun dikkat et desene.. ben sahsen ilk 3 gun hic bir is yapamadim ve hepppl sirt ustu yattim.. 4. Gün 3 gün oturarak araba yolculugu yaparak hollandaya geldim.. dikkat etmeye devam ettim ama normal hayatima geri dondum.. morelinin yuksek olmasi gercekten cok cok cok onemli.. positif olup positif dusunmelisin..

kızlar merhaba,
Ben de tüp beybi yaptıranlardanım .bugün kan testi yaptırdım.doktorum yüzde 92 hamilesin dedi.perşembe günü tekrar kan testı yaptırmam gerektiğini söledi .içime bi kurt düştü şimdi:KK43::KK43:

kızlar merhaba,
Ben de tüp beybi yaptıranlardanım .bugün kan testi yaptırdım.doktorum yüzde 92 hamilesin dedi.perşembe günü tekrar kan testı yaptırmam gerektiğini söledi .içime bi kurt düştü şimdi:KK43::KK43:

Neden kurt dustu canim anlamadim???
Benim ilk degerim 36 di ve suanda 7 haftalik hamileyim.. neden tereddut ediyosun? 2 gün sonra gel demesi gayet dogal iki katina cikmismi yukselme varmi diye bakacak.. benimki 40 cikmisti kimyasal gebelikk dediler ama cok sukur hala devamm

Neden kurt dustu canim anlamadim???
Benim ilk degerim 36 di ve suanda 7 haftalik hamileyim.. neden tereddut ediyosun? 2 gün sonra gel demesi gayet dogal iki katina cikmismi yukselme varmi diye bakacak.. benimki 40 cikmisti kimyasal gebelikk dediler ama cok sukur hala devamm
doktorum saolsun o zaman öle bi söyledi ki sanki ölüm varmış gibi..çok korkuttu beni.böle mi verilir bu haber ...
çok saol canım ferahlattın içimi.:KK71:

doktorum saolsun o zaman öle bi söyledi ki sanki ölüm varmış gibi..çok korkuttu beni.böle mi verilir bu haber ...
çok saol canım ferahlattın içimi.:KK71:

Hahahs yok kiz icinr ferah tut.. sevinmen gereken yerdr stres olma bos yere
beni 2 hafta boyunca 2 gunde bir kan tahlininr cagirdi.. normal bunlar alismalisin gözün aydin bu aradaa bebisine ssag ssaglam kavusursun insAllahh 92 gayet süper doktoruna kafani takilan herseyi sor sonradan icine dert olmasin morel cok önemli unutma

Selam ben de ekim sonunda adet gorup tedaviye baslayacagim. Neredeyse bir ay kaldi ve simdiden heyecanlanmaya basladim. Sigara iciyordum iki ay oldu birakali. Sebepsiz infertilite, yas 36. Tedaviye nerede basliyorsunuz kizlar

Hahahs yok kiz icinr ferah tut.. sevinmen gereken yerdr stres olma bos yere
beni 2 hafta boyunca 2 gunde bir kan tahlininr cagirdi.. normal bunlar alismalisin gözün aydin bu aradaa bebisine ssag ssaglam kavusursun insAllahh 92 gayet süper doktoruna kafani takilan herseyi sor sonradan icine dert olmasin morel cok önemli unutma
çooookkk tşk ederimmm:KK68:rabbım hepımızı bebişlerimize kavuştursun inşallah.

canım bende dış gebelıklerle tuplerımı kaybettım.tup bebek sayesınde bır oğlum var.şimdı ıkıncı ıçın uğraşıyoruz.korkma bızlerın şansı daha ıyı bu tedavılerde.ınşallah hamıler haberlerını alırız

canım bende dış gebelıklerle tuplerımı kaybettım.tup bebek sayesınde bır oğlum var.şimdı ıkıncı ıçın uğraşıyoruz.korkma bızlerın şansı daha ıyı bu tedavılerde.ınşallah hamıler haberlerını alırız
gerçektenmi çok sevindim canm.. inşallah ikizim olur 15 günüm kaldı tedaviye başlamama.

Canim öncelikle tedavin hayırlı olsun
Benim 10 Eylulde transfer yapıldı şimdi hamileyim şükürler olsun
Ben transferden sonra 6_7 gün ananas yedim günde 1-2 dilim
Kabak Çekirdeği yedim
Bol su tükettim ve bol istirahat
Ciğer ve et yedim bir gün ara ile

Öncelikle geçmiş olsun zor durum ama yemek ve içemekle alakalı değil bu işler.ben kızımda hiçbirşey yemedim içmedim dikkat de etmedim oldu ocaktan beri 3 deneme yaptım herşeye dikkat ettim annanas dln olmadı kısmet sanırım zamanı var.inşallah bu defa olur ve 9ay seni bırakmazlar

peki neler yaptınız o süreçte
cnm o sürec cok stresliydı tabiki transferim ooldu biraz dinlendim eve gittim transfer yapılırken cok rahattım kendimi sıksam rahim kabul eetmezdi ama ben cok rahattım eve gittim sırt usstu yattım kalkmadım hiç çok dikkat ettim iş yemek hiç bişey yapmadın istanbulda 3 gun dinlenıp ucakla evime dödum yine devam ettim yatmaya test yaptırcam gunu sonuc alana kadar korkuodum ya tutmassa dıe aglıodum 9 gun sonra test yaptırdım hamileydım ve ınanamadım sok oldum diyebilirim 2 sonra tekrar tess yaptırdık yüksek çıktı cok sükür 5 haftlık simdi bebegim haftaya kal atısını duycam allah sizede nasip etsin ıns:anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar:

Back
X