' 'Tüp bebek '' deneyimliler yardımcı olurmusunuz lütfen ?

Jessixa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
114
59
13
Merhaba hanımlar,sizlere birsey sormak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ben tüp bebek tedavisine başlıcam bu ay insallah adet olduktan sonra 5.gün igne vurulmaya baslıcam normalde adetim 5gün sürerdi ama nedense bu ay sdece 1,2 gün oldu başkada gelmedi hiç bu durum yumurtalarımın büyümesine ve tedaviye engel mi sizce ?

Valla tedaviye engel olur mu bilemem ama neden adetin 5. Günü başlıyorsun ben onu anlamadım. 2. Veya 3. Gün başlanır

Yok cnm engel olmaz tedavine 5. Güne kdr tüp bebek tedavisine başlayabilirsin

Valla tedaviye engel olur mu bilemem ama neden adetin 5. Günü başlıyorsun ben onu anlamadım. 2. Veya 3. Gün başlanır
valla tam olarak bilmiyorum ilk tedavim hiç bi tecrübem yok ama doktorum 5 gün sonra ignelere başlamamı söylemişti hiç bi fikrim yok

Hayırlı olsun tedavin, inşallah başarılı olur. Reglinin kaç gün sürdüğüne bakmıyor benimde kısa sürüyor reglim. Bende 2. günü doktora gidip muayene olacağım sanırım 3. günü başlarım bende. Ama daha benimkine 15 gün var.

Çook teşekkürler valla içimi rahatlattın :) sanırım hamilesin sende Rabbim sag saglim kucagına almayı nasip etsin ☺
Teşekkür ederim cnm darısı sana ve isteyen herkese inş :)
Ben tam Aralık'ta yaptırdım acayip kar yağmıştı tüp bebek merkezine gidemiyebilirdim doktoru aradım 5. Güne kdr gel bşy olmaz demişti :) ondan kafanı karıştırma doktorun diyorsa doğrudur

Çok teşekkür ederim cevapladıgın için şimdiden seninkide hayırlı olsun inşallah olumlu sonuclar alırız biz ve isteyen herkez ☺

Çok sagol valla ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…