• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek deneyip başarısız olan varmı,yardım lütfennnnn

• Konu Sahibi Konu Sahibi 35_oz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar moralim çok bozuk,benim herşeyim normal eşimde de problem yok,4 yıllık evliyim gitmediğim merkez kalmadı,en son tü p bebek mekezinde şansımı denedim ve sononç olumsuz,Allahım böyle bir duyguyu kimseye yaşatmasın,

Canım bizdede problem yok benim yumurta rezervim düştüğü için bir an önce tüp bebek yaptıralım dedik. 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık. Bugün sonucu aldım negatifff:((( bende yıkıldım sormaa:(

kızlar bu durumda ne denır bılemıyorum.hep yasadıgımız seyler aslında.husran husran ...

esınıze sperm dna kırıklıgı testı yaptrıldımı.cunku sebepsız ınfertılıtede de erkektekı spermın dna sında ılerı derecede kırıklık varsa sonuclar negatıf olabılıyor.arkadasım sperm secılırken IMSI yontemı uygulandımı.eger spermde hasar varsa ımsı ıle en az hasarsız spermler secılebılır.benım esımdede hasar % 42 .en son sınırda % 15 olmalıymıs.Rabbım yardımcımız olsun bebeklerımızı bıze bır an once versın ınsallah.

benim yumurtalarım ikinci kaliteydi ve 2.gün transferiydi,çevremde herkez hamile,benden küçükler bile doğudu,bu beni çok yıpratıyor

benim yumurtalarım ikinci kaliteydi ve 2.gün transferiydi,çevremde herkez hamile,benden küçükler bile doğudu,bu beni çok yıpratıyor

Selam ,

Hepimiz bu yollardan geçiyoruz ben 2005 yılından beri uğraşıyorum yani 6 yıldır 35 yaşındayım 22 kasımda dondurlmuşlarımla transfer yapıldı hcg tahlilim bugündü ve şükür sonuç 845,20 çıktı.Onun için hiç moralini bozma sadece kendine yapıyosun kimselere bişey olmuyo senden gidiyo ben transfer yapılacağı zaman allahım hayırlısını ver hayırlı değilse hiç verme diyodum her işte bir hayır vardır.İyi düşün iyi olsun rabbim bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.(AMİN)

canim bu ise baslamissin once umudunu hic yitirmeyeceksin,
ve de yaptirdigin yerde cok onemli bana gore yani,
bizde cok yiprandik canim benimde embriyolar 4.kalite oluyordu uzuntuden mahfolmustum
bizim ikimizde de problem vardi ccanim,
yaptirdigim yeri degistirdim,doktorum halit beyi tanidim ve bize elin den geleni yapicagini soylemisti cok guvenmistik ona, klinigin diyetisyenine de gitmistim.
ve uc ay icerisinde hem zayifladim hemde yediklerime ictiklerime dikkat ettim elimden geldigi kadar
iki tane kaliteli embriyo elde edildi,
ucuncusunde cok sukur kavustuk her zaman dua ediyorum Allahim isteyen herkeze versin,
ama sen durumunu kabul et evet baskalari hamile kaliyor ama bu Allahin elinde onlarin cok ustun bir ozellikleri oldugu icin degil, boyle dusun.
insallah seninde vaktin gelince gobusun dolucak
bak bana da burdaki arkadaslar boyle yazarlardi hic inanmazdim olmayacak sanirdim ama oldu,
benimde evliligimin 4.yili bitti ve ben hamile kaldim

35_oz senı o kadar ıyı anlıyorum kı...etraftakı herkes bebek ısı ne oldu dıe soruyor yılmadan. cok ıstedıgımızı, uzuldugumuzu bıldıklerı halde:( ben tedavımı annem ve esım dısında kımseye soylemedım etraftakıleırn sorusundan bıktım cunku:(

arkadaşlar moralim çok bozuk,benim herşeyim normal eşimde de problem yok,4 yıllık evliyim gitmediğim merkez kalmadı,en son tü p bebek mekezinde şansımı denedim ve sononç olumsuz,Allahım böyle bir duyguyu kimseye yaşatmasın,

canım benim o negatif sonucu almanın ne oldugunu bilirim 8 yıllık evliyim hala evde eşim ve ben bizden bir parça hala olmadı :(((((( benim eşimde sperm azlıgı ve heraketsizlik var ama bak sizde sorun yok psikolojiktir nebilim hiç üzülme hiç ummadıgın anda rabbim ol derse olur kafana takıp kendini yıpratma çünkü eline bişey geçimiyo kendini bitiriyorsun başkada bişey olmuyo :((((

Canım bizdede problem yok benim yumurta rezervim düştüğü için bir an önce tüp bebek yaptıralım dedik. 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık. Bugün sonucu aldım negatifff:((( bende yıkıldım sormaa:(

pasifloracım üzülmee böyle böyle alışıyoruz bak kk hepimiz aynı ama sırayla yavaş yavaş sayımzıda azalma oluyo hamile kalan arkadaşlarımız oluyo dememki sıra bizede geliyo ama sadece biraz zamanımız var :))) sakın üzülme olan sana oluyo eline bişey geçmiyo pisikolojini daha fazla yıpratma :(

arkadaşlar merhaba,

bende canım hem de iki kez. eşimde probelme yok. hatta bende yumurta rezervimini yaşıma göre az olmasından başka da bir problem. yok. ama olmadı. 2.kalite emriyo olduysa bence doktorlardan hemen koromozom testi. iste. peşini bırakma. yılmak yok. ilk tüp bebek denememde o kadar emindim ki tutacağını. ama ikinci dahi tutmadı. 5 yıllık evliyim. Allah ne demişse o oalacak ben tedavimi sürdüreceğim.ama Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olacak. inşalahh bizde mutlu olacağız. canim.

Arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim,doktorumla görüştüm neden başarısız oldu diye ,benden karyotip analizi istedi,onu yaptırıcam ,insanın hiçmi aklından çıkmaz bu düşünce,heryerde benimle geziyor,doktorlar kafanı rahatlat diyorda ne mümkün,ben de sağlıklı gülen bebeğimi kucağıma almak istiyorum,Allahım bize yardım et,

slm ark. bende aranıza yeni katıldım .benim 4.tüp bebek denemem olucak işallah bu sefer içimde büyük umutlar var. tabiki bu sefer dr. degiştirdim acıbadem maslakta başlıyorum. allah izin verirse haftaya rahim filmim çekilicek herkezden dualarını bekliyorum
rabbib isteyen herkeze:emir_bebek: versinn aminnnnnnnnnnnnn

slm ark. bende aranıza yeni katıldım .benim 4.tüp bebek denemem olucak işallah bu sefer içimde büyük umutlar var. tabiki bu sefer dr. degiştirdim acıbadem maslakta başlıyorum. allah izin verirse haftaya rahim filmim çekilicek herkezden dualarını bekliyorum
rabbib isteyen herkeze:emir_bebek: versinn aminnnnnnnnnnnnn

Allah yardımcın olsun canım,merak ettim ,ilk denemenden sonra ne tür tedaviler uyguladılar,

Back
X