Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yumurtalarım ikinci kaliteydi ve 2.gün transferiydi,çevremde herkez hamile,benden küçükler bile doğudu,bu beni çok yıpratıyor
benim yumurtalarım ikinci kaliteydi ve 2.gün transferiydi,çevremde herkez hamile,benden küçükler bile doğudu,bu beni çok yıpratıyor
arkadaşlar moralim çok bozuk,benim herşeyim normal eşimde de problem yok,4 yıllık evliyim gitmediğim merkez kalmadı,en son tü p bebek mekezinde şansımı denedim ve sononç olumsuz,Allahım böyle bir duyguyu kimseye yaşatmasın,
Canım bizdede problem yok benim yumurta rezervim düştüğü için bir an önce tüp bebek yaptıralım dedik. 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık. Bugün sonucu aldım negatifff(( bende yıkıldım sormaa
![]()
arkadaşlar merhaba,
slm ark. bende aranıza yeni katıldım .benim 4.tüp bebek denemem olucak işallah bu sefer içimde büyük umutlar var. tabiki bu sefer dr. degiştirdim acıbadem maslakta başlıyorum. allah izin verirse haftaya rahim filmim çekilicek herkezden dualarını bekliyorum
rabbib isteyen herkezeversinn aminnnnnnnnnnnnn