- 13 Nisan 2017
- 143
- 97
- 48
- 35
- Konu Sahibi ilknurtweety
-
Evet devlet indirimi icin istiyorum hatta duyduguma gore ilk deneme ilucretsizmis devlet hastanelerinde benim tuplerimden biri yok diger yumurtalik da yaşlı tedaviye basladim ama simdilik bir somuc alamadim o arada da tup bebek konusunu arastirmak istedimBen heyet raporu cikarticamda bu ay ama benim amh düsük siz ne icin devlet indirimi olsun diye mi ?
Ben universite hastanesinde yaptırdım. Devlet destekli dediginiz rapor çıkartmak. Bu rapor ilac indirimi icin ozel hastanelerde de gecerli. Fark su devlette doktora ve hastaneye para vermiyorsunuz ( doçent veya prof ise doktor ekstra ücreti var ben prof.a 3 bin kusur vermiştim). Hocalara degil diger doktorlar yaptıranlar bu rakamı vermiyordu. Yanlis hatirlamiyorsam 300 tl gbi bir rakam veriliyordu hastaneye. Raporlu olunca ilaclarda ciddi bir indirim oluyor tabi. İlk deneme ucretsiz oluyor olayini duymadim ben. Zaten masrafin cogu eczaneye oluyor. Dedigim gbi devlet hastanesibde doktorun hoca degilse ekstra ciddi bir rakam odemiyorsun. Rapor çıkartmaya gelince belli şartları var onlari tamamlayıp dosyayı hastaneye teslim ediyorsun bunun icinde rapir cikartacagin hastanede muayene ile ise başlamak gerekiyor gerisi geliyor zatenMerhaba arkadaşlar devlet destekli tup bebek deneyimi olanlar benimle paylasabilirler mi acaba sartlari neler nerelere basvuruluyor bilgi almak istiyorum
Perde icin histereskopi onermedimi doktorun ben bi tüp bebek yaptirdim dusukle sonuçlandı sonra perde icin ameliyat oldum ve dogal gebelik yasadimMerhaba, bende 4 aydır bu işlerle uğraşıyorum. 30 yaşındayım 1 yıllık evliyim. 4 ay önce fsh yüksekliği ile bi ayaklandım şuan rahim perdesine kadar geldi konu. Fsh 9 a kadar düştü ama şimdi de amh düşük. Pazartesi konseye gideceğim. Tüp bebek olabilir dedi doktor. Sizin amh ne durumda
İlk doktor perde ameliyatı dedi ama bugün ki doktor perde o kadar da alına benzemiyor diyip pazartesi günü konseye yönlendirdiPerde icin histereskopi onermedimi doktorun ben bi tüp bebek yaptirdim dusukle sonuçlandı sonra perde icin ameliyat oldum ve dogal gebelik yasadim
3. Bi görüş daha al canım. Perde gebelik oluşmasına engel olusursada düşüğe sebep olabiliyorİlk doktor perde ameliyatı dedi ama bugün ki doktor perde o kadar da alına benzemiyor diyip pazartesi günü konseye yönlendirdi
Bende öyle yapicam. Tüp bebek olsa bile önce o çizik ameliyatı yapılsın bari değil mi3. Bi görüş daha al canım. Perde gebelik oluşmasına engel olusursada düşüğe sebep olabiliyor
Bende öyle yapicam. Tüp bebek olsa bile önce o çizik ameliyatı yapılsın bari değil mi
[/QUOTE
aynen canim önünde sonunda yapilacak cunku. Okadar masraflı zor tedaviden once olmasi daha mantikli
Bence cok iyi edersiniz farkli görüş herzaman iyidirİşte biraz iyi bi doktora denk gelmek gerekiyor. Ben şuan ankarada devlet hastanesine gidiyorum. Ama sonuçlarımı bi fakülte yada özel hastaneyede göstereyim öyle bişeylere kalkışayım diyorum
Sonunda benimde tup bebek yapabilecegim onaylandi simdi tek kalan se raporumun cikmasi ve guzel bi hastane bulmakBen universite hastanesinde yaptırdım. Devlet destekli dediginiz rapor çıkartmak. Bu rapor ilac indirimi icin ozel hastanelerde de gecerli. Fark su devlette doktora ve hastaneye para vermiyorsunuz ( doçent veya prof ise doktor ekstra ücreti var ben prof.a 3 bin kusur vermiştim). Hocalara degil diger doktorlar yaptıranlar bu rakamı vermiyordu. Yanlis hatirlamiyorsam 300 tl gbi bir rakam veriliyordu hastaneye. Raporlu olunca ilaclarda ciddi bir indirim oluyor tabi. İlk deneme ucretsiz oluyor olayini duymadim ben. Zaten masrafin cogu eczaneye oluyor. Dedigim gbi devlet hastanesibde doktorun hoca degilse ekstra ciddi bir rakam odemiyorsun. Rapor çıkartmaya gelince belli şartları var onlari tamamlayıp dosyayı hastaneye teslim ediyorsun bunun icinde rapir cikartacagin hastanede muayene ile ise başlamak gerekiyor gerisi geliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?