P PRENSESS1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Şubat 2025 293 156 18 15 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi PRENSESS1 #1 Merhaba arkadaşlar bir tüp bebek sürecim oldu pozitif sonuç aldım kayseride özel bir hastanede doğum yapmayı düşünüyorum kayseride yaşayan veya bilen varmı aranızda iyi bir kadın doğum doktoru ?
Merhaba arkadaşlar bir tüp bebek sürecim oldu pozitif sonuç aldım kayseride özel bir hastanede doğum yapmayı düşünüyorum kayseride yaşayan veya bilen varmı aranızda iyi bir kadın doğum doktoru ?
S shrkdr Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2025 4 1 1 35 21 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi PRENSESS1 #2 Gökalp Ömer kendisinde şuanda tedavi görüyorum tüp bebek için Olumlu oy 0 Olumsuz oy
P PRENSESS1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Şubat 2025 293 156 18 21 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi PRENSESS1 #3 shrkdr .!.: Gökalp Ömer kendisinde şuanda tedavi görüyorum tüp bebek için Genişletmek için tıkla... Doğumda mı yaptırıyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
shrkdr .!.: Gökalp Ömer kendisinde şuanda tedavi görüyorum tüp bebek için Genişletmek için tıkla... Doğumda mı yaptırıyor
S shrkdr Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2025 4 1 1 35 21 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi PRENSESS1 #4 PRENSESS1 .!.: Doğumda mı yaptırıyor Genişletmek için tıkla... Normal muayenede alıyor doğumada kendi gidiyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
PRENSESS1 .!.: Doğumda mı yaptırıyor Genişletmek için tıkla... Normal muayenede alıyor doğumada kendi gidiyor
S shrkdr Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2025 4 1 1 35 21 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi PRENSESS1 #5 PRENSESS1 .!.: Doğumda mı yaptırıyor Genişletmek için tıkla... Gökalp Öner telefon düzeltme yapmış yanlış olmasın Olumlu oy 0 Olumsuz oy
PRENSESS1 .!.: Doğumda mı yaptırıyor Genişletmek için tıkla... Gökalp Öner telefon düzeltme yapmış yanlış olmasın
washingtonxy Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2023 489 232 33 36 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi PRENSESS1 #6 shrkdr .!.: Gökalp Ömer kendisinde şuanda tedavi görüyorum tüp bebek için Genişletmek için tıkla... Bende gökalp hocadayım cok iyi ben seviyorum sorun bende olmuyo bir turlu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
shrkdr .!.: Gökalp Ömer kendisinde şuanda tedavi görüyorum tüp bebek için Genişletmek için tıkla... Bende gökalp hocadayım cok iyi ben seviyorum sorun bende olmuyo bir turlu