- 21 Eylül 2021
- 1.259
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
Yumurta kalitesi kötümus ondan pek umutlu konuşmadı doktorumuz böyle olup tutan varmi embriyo 6.gun blastokist olan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ne bilim doktor işin ehli ya biz başından beri ne diyorsa ona inandık böyle demesi de blbiraz üzdü bakkalimMerhaba blast aşamasına geldiyse ümitli olun bence karamsar olmayın. Ki daha blast öncesi olupta tutanlarda varmış. İnşallah sağlıklıca tutunur![]()
tam olarak zaten doktorla giç bir zaman kesin konuşamazlar siz gene de moralinizi bozmayın. Tekrar yumurta toplama gibi bişey düşünmedi mi peki doktorunuz.İnşallah ne bilim doktor işin ehli ya biz başından beri ne diyorsa ona inandık böyle demesi de blbiraz üzdü bakkalim
Olumsuz olursa 1 yılık diyet ve ilaçlarla yumurta kalitesini artıracaz seneye 2. Denemenizi yaparız dedi biz de bir şey demedik o sıratam olarak zaten doktorla giç bir zaman kesin konuşamazlar siz gene de moralinizi bozmayın. Tekrar yumurta toplama gibi bişey düşünmedi mi peki doktorunuz.
Yaşınız kaçtı 1 sene de baya uzun bi dönemOlumsuz olursa 1 yılık diyet ve ilaçlarla yumurta kalitesini artıracaz seneye 2. Denemenizi yaparız dedi biz de bir şey demedik o sıra
Ben 23 eşim 31 yani bir yandan iyi de çok zahmetli yol ya ilk denemem opu beni mahfettiYaşınız kaçtı 1 sene de baya uzun bi dönembenimde normalde ilk denemem negatif oldu ve kalitesinden yana sıkıntı var yumurtalarımın gerçi diyet ve ilaçlarla takşp yapması da güzel bişey. Bize öyle bi öneri olmadı da. Bu aya özel bişey olmuş olabilir dediler felan.
Daha yaşınız çok küçük ama o yüzden doktorunuz size en akla yatkınını söylemiş. O yüzden bence kafaya çok takmayın tutar inşallah Allah’ın izniyle. Sizin polikistik sanırım o yüzden çok sancılı olmuştur opu.Ben 23 eşim 31 yani bir yandan iyi de çok zahmetli yol ya ilk denemem opu beni mahfetti
Merhaba evet benim bildiğim öyle çünkü ben embriyologa derecesini sorduğumda sizin ki o aşamaya gelememiş blastokist oldugu zaman o seviyeleri adlandırıyoruz demişti.5aa ve 4aa blastokist midir ?
Evet 24 çıktı yumurta dan 3 ne embriyo kaldıDaha yaşınız çok küçük ama o yüzden doktorunuz size en akla yatkınını söylemiş. O yüzden bence kafaya çok takmayın tutar inşallah Allah’ın izniyle. Sizin polikistik sanırım o yüzden çok sancılı olmuştur opu.
Benimki 4aa ikisi biride 4ab mis blastokist mis5aa ve 4aa blastokist midir ?
Gene 3 kere şansınız var öyle düşünün. Hiç embriyo oluşamayanlar oluyorEvet 24 çıktı yumurta dan 3 ne embriyo kaldı
Yok tek seferde 3 nu koçaklar mis nasip bakalimGene 3 kere şansınız var öyle düşünün. Hiç embriyo oluşamayanlar oluyor
Öyle mi hayırlısı olur inşallah tutunurYok tek seferde 3 nu koçaklar mis nasip bakalim
İnşallah 4aa mis 2si 1 biri 4ab mis dedi ne diye sormadım kafam allak bullak oldu trasfer öncesi estrofem diye ilaç verdi sadece ve progesteron kanı verilcekmis sen ne süreç desin teşekkür ediyorum güzel cevap verdiğin içinÖyle mi hayırlısı olur inşallah tutunur![]()
Benim ilk denemem negatif oldu martta 2. Ye başlayacağım allah izin verirseİnşallah 4aa mis 2si 1 biri 4ab mis dedi ne diye sormadım kafam allak bullak oldu trasfer öncesi estrofem diye ilaç verdi sadece ve progesteron kanı verilcekmis sen ne süreç desin teşekkür ediyorum güzel cevap verdiğin için
İnşallah vallah hem maddi hem manevi çok zor son cabalirin olur inşallahBenim ilk denemem negatif oldu martta 2. Ye başlayacağım allah izin verirse
İlkinde 7 taneden 1 adet embriyo vardı ve blast değildi o yüzden çok umudum yoktu tutmadı maalesef. 2. Ye tekrar baştan başlayacağız hayırlısıyla güzel sonuçlar alırz inşallah![]()
Amiiin inşallah.İnşallah vallah hem maddi hem manevi çok zor son cabalirin olur inşallah
Canım benim bir tane dondurulmuş 6.gun embriyom var ve embriyolog bana 6.gun embriyolarin dan da canlı dogumlarimiz var gayet iyi demiştiYumurta kalitesi kötümus ondan pek umutlu konuşmadı doktorumuz böyle olup tutan varmi embriyo 6.gun blastokist olan varmı