Tüp Bebek Döneminde Gıda Takviyeleri ♀️♂️

Bloss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
5.451
19.802
198
Merhaba arkadaşlar,
Bir düşükten sonra tekrar transfer yaptırmak istiyorum.
Bir sonraki transferin daha sağlam olması için gıda takviyeleri almak istiyoruz.
Tüp bebek denemesinden önce kullandığınız gıda takviyelerini erkek / kadın için yazabilir misiniz lütfen.

Ben hic bisey yapmadim. Doktorumun verdigi vitaminler disinda gida olarakda yasam tarzi olarak da hic biseye dikkat etmedim akisina biraktim hic dusunmedim bile

Ben hic bisey yapmadim. Doktorumun verdigi vitaminler disinda gida olarakda yasam tarzi olarak da hic biseye dikkat etmedim akisina biraktim hic dusunmedim bile
Ne mutlu size ama ben bir düşükten sonra şansımı biraz daha arttırmak istiyorum.
Forumda bu konuyu biraz inceledim ama bir başlık altında toplansa, herkes tecrübelerini yazsa çok güzel olur.

Banada doktorum 3 çeşit vitamin verdi ama net arastiyorum elimden geldiği kadar vitamin yiyecekler yiyorum bende transfer günümü bekliyorum

Merhaba arkadaşlar,
Bir düşükten sonra tekrar transfer yaptırmak istiyorum.
Bir sonraki transferin daha sağlam olması için gıda takviyeleri almak istiyoruz.
Tüp bebek denemesinden önce kullandığınız gıda takviyelerini erkek / kadın için yazabilir misiniz lütfen.
Merhaba benim doktorum hayit tohumu,aslan pencesi ve coban yelegi icecgini onerdi. Ari sutu ve esim icin de pahnatoron vitamin uygundur dedi ve keci boynuzu pekmezi onerdi. Ayrica matcha tozu da yumurtaliariniza iyi gelecektir.benim rezervim azdi bunlarla iki yunurtam catlamis bile.sifa bulun insallah

Merhaba benim doktorum hayit tohumu,aslan pencesi ve coban yelegi icecgini onerdi. Ari sutu ve esim icin de pahnatoron vitamin uygundur dedi ve keci boynuzu pekmezi onerdi. Ayrica matcha tozu da yumurtaliariniza iyi gelecektir.benim rezervim azdi bunlarla iki yunurtam catlamis bile.sifa bulun insallah
Teşekkürler cevabınız için. Geçen haftasonu takviyeler aldık inşallah şifa olur.

Back
X