• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebek dusuk degerrle baslayım bebegı kalbını duyanlar

prenses126

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
22
1
6
İzmir
mrh ben eylul 2 de 2gun 4 hucrelı transfer oldum .ayın 13 beta hcg 27.75 15de42.85 ayın18; 80.74 ayın20.; 178.42 ayın 27; 2272 kese gozuktu ve karnım su toplamıs sık yanı 4gunde bır kontrole gıdıyorum ayın 30da 4990 ama kalb atısı duyulmadı dr erken dedı.ben cok korkuyorum bos kese olur dıye yada kalbı atmasa

tüp bebek olayından anlamıyorum aslında ama bence içini ferah tut kese göründükten 1 hafta sonra filan duyuluyor kalp atımı bazen 2 haftayıda bulur
şu an stres yapma kendine düşünmemeye çalış

canim oncelikle hayirli olsun...degerin dusuk baslamis ama artarak devam etmis onemli olanda buzaten..ayni korku bendede var bende keseyi gordum ama kalp atisini duyamadim dunde acik pembe lekelenmem olunca iyice telaslandim ins bisorun yoktur:-( sen suan kac haftaliksin

mrh ben eylul 2 de 2gun 4 hucrelı transfer oldum .ayın 13 beta hcg 27.75 15de42.85 ayın18; 80.74 ayın20.; 178.42 ayın 27; 2272 kese gozuktu ve karnım su toplamıs sık yanı 4gunde bır kontrole gıdıyorum ayın 30da 4990 ama kalb atısı duyulmadı dr erken dedı.ben cok korkuyorum bos kese olur dıye yada kalbı atmasa

benimde transferim 2 eylülde oldu kese göründü kalp atışları için yarın gidiyorum

canım hafta nasıl hesaplanıyor bılmıyorum ama 2 eylulde transfer oldum 18 agustos son adet tarıhım cuma gunu tekrar gıdıcem cok korkuyorum ya bos gebelık cıkarsa cunku degerlerım sonra duzeldı berbattı gordugun gıbı

senın ıkız sanıım cok guzel degerın masallah kacıncı guntransferı benım 2 gun bugun kesın haberlerını beklıyorum

allah nasip ederse bu cuma kontrole gıdıcem bakalım kalpatısı duyacakmıyım benım sık kontrole gıtme sebebım karnımın su toplaması ama cok korkuyorum bos kese olmasından

senın ıkız sanıım cok guzel degerın masallah kacıncı guntransferı benım 2 gun bugun kesın haberlerını beklıyorum

heralde bu sorular banaydi evet ikiz canim benim 5. gün transferiydi....dun doktora gittim kalp atislarinida gördük ama bende senin gibi diken üstündeyim korkuyorum bisey olacak diye bugun kahvemsi akinti gordum pecetede sadece birkerelige mahsusu oldu ama yine de cok tedirginim ins bi sorun yoktur

ya benım koktugum ya kalbı atmassa dıye bugun karnımın sol tarafı pıt pıt ettı butun gun kalbı atıyor herelde dedım hangı ılacları kullanıyosun hangı hastaneye gıdıyosun

canim maalesef ayni korku bendede var cunku bidafa kalp atisi olmadigindan kurtaj oldum bidaha ayni seyleri yasamaktan bende korkuyorum..yarin doktora gidecem ins hersey yolundadir...canim ben yurtdisindayim ama tedavimi bahcecide oldum folik asit coraspin crinone jel ve vitamib kullaniyirum

Back
X