- 30 Ocak 2025
- 164
- 35
- 13
- 38
- Konu Sahibi cicekligun06
Sizce 2. Günü mü 3. Günü mü başlanmalı ? Pazar a geldi 2. Günü 3. Gün geciktim mi acaba diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 4.gün başlatmıştı iğneye doktorum 3.gün gayet iyiSizce 2. Günü mü 3. Günü mü başlanmalı ? Pazar a geldi 2. Günü 3. Gün geciktim mi acaba diye düşünüyorum
Kaç gün iğne kullanmıştınızBenim 4.gün başlatmıştı iğneye doktorum 3.gün gayet iyi
7 gün kullandım ama bende erken menopoz teşhisi konuldı adetim az olduğu için en yoğun günü baz aldı doktorKaç gün iğne kullanmıştınız
En azından cevap vermişsiniz tedaviye bana ilacı da çok yüksek kullanıyorlar7 gün kullandım ama bende erken menopoz teşhisi konuldı adetim az olduğu için en yoğun günü baz aldı doktor
bana ilaca tepki vermemiş yumurtaların dedi en başta da 5 yumurtam gözüktü 4.gün opu da da 4 yumurta toplandı 3 ü olgun çıktı onlarda döllenmedi şuan negans markasının bi vitaminini verdi bende ekstra olarak solların olegasını kullanıyorum nisanın sonuna tekrar başlayacağız sürece doktor 3 ay da anca toparlanıyor rezervler dedi daha iyi olacak dedi senin problemin neEn azından cevap vermişsiniz tedaviye bana ilacı da çok yüksek kullanıyorlar
Ben 120 gonalf f 120 menopur kullandımEn azından cevap vermişsiniz tedaviye bana ilacı da çok yüksek kullanıyorlar
Benim 2 tedavimde adetin 3.günü başlandı iğneleri vurdum ortamalma 10 gün sonarada opu oldu ilk doktorum demiştikli 3. Günün sonunda vucüt kendine büyütmek için yumurta seçer yumurta büyümeye balamışsa tedaviye başlayamayız istediğiniz elde edemeyiz demişti yani bu durum biraz kişiden kişiye değişiyor doktorunuz sizi muayene etmiş demekki uygun görmüşBenim adetim 1 Mart cumartesi başladı. 2. Gün gidecektim normalde pazar olduğu için 3. Gün pazartesi başlandı tedaviye. Gonal f 225 kullandım bu arada.
Opumu transfermı ? Opuda 2 tranaferde 3 de başlanıyor geneledeSizce 2. Günü mü 3. Günü mü başlanmalı ? Pazar a geldi 2. Günü 3. Gün geciktim mi acaba diye düşünüyorum