TÜP BEBEK e ADETİN 2. Mi 3. GÜNÜ MÜ BAŞLaNMALI?

cicekligun06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
164
35
13
38
Sizce 2. Günü mü 3. Günü mü başlanmalı ? Pazar a geldi 2. Günü 3. Gün geciktim mi acaba diye düşünüyorum

En azından cevap vermişsiniz tedaviye bana ilacı da çok yüksek kullanıyorlar
bana ilaca tepki vermemiş yumurtaların dedi en başta da 5 yumurtam gözüktü 4.gün opu da da 4 yumurta toplandı 3 ü olgun çıktı onlarda döllenmedi şuan negans markasının bi vitaminini verdi bende ekstra olarak solların olegasını kullanıyorum nisanın sonuna tekrar başlayacağız sürece doktor 3 ay da anca toparlanıyor rezervler dedi daha iyi olacak dedi senin problemin ne

geçen ay denedim transfer oldu taze olmadı. 1 adet geçti 2. Sindeyim yarın bi foliküllere baktırıp hormonlar izin veriyorsa 2. Yi deneyim diyordum gelecek ayı mı beklesem ki bilemedim. Doktor genelde 2 adet geçsin diyoruz dedi kaliteyi etkiler mi acaba . Ben bazı günler 450 gonalf 150 menopur vuruldum

Ben hep 2. Günü başladım benim anlamadığım tedavinin önceden olacağı planlanıyor neden doktor ilaçları reçete olarak verip önceden aldırmıyor çünkü adetlerin ne zaman geleceği belli olmaz iki günde erken gelebilir nasıl böyle risk alıyorlar anlamadım 🤔

Ben 3 .gün gittiğimde istenilen büyüklüğü yumurtalar geçmiş demişti. istersen yapalım ama yumurta sayımız az olur dedi. Diger aya bırakmıştık o yüzden. 2 gün veya 3 gün bence doktordan doktora ve kişiden kişiye değişiyor

Benim adetim 1 Mart cumartesi başladı. 2. Gün gidecektim normalde pazar olduğu için 3. Gün pazartesi başlandı tedaviye. Gonal f 225 kullandım bu arada.

Benim adetim 1 Mart cumartesi başladı. 2. Gün gidecektim normalde pazar olduğu için 3. Gün pazartesi başlandı tedaviye. Gonal f 225 kullandım bu arada.
Benim 2 tedavimde adetin 3.günü başlandı iğneleri vurdum ortamalma 10 gün sonarada opu oldu ilk doktorum demiştikli 3. Günün sonunda vucüt kendine büyütmek için yumurta seçer yumurta büyümeye balamışsa tedaviye başlayamayız istediğiniz elde edemeyiz demişti yani bu durum biraz kişiden kişiye değişiyor doktorunuz sizi muayene etmiş demekki uygun görmüş

Back
X