Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek fiyatları nedir?

Twinsmom1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
912
211
648
Bu konuda da bizleri bilgilendirirseniz seviniriz....Şimdiden teşekkürler

bunun yanında bir de aşılama fiyatlarını verseniz çok güzel olur yaa opuyorumnanaktan
boshayallersmile

Son düzenleme:
aşılama yaptırıyorum kısmetse çok yakında çapada
rapor çıkarırsan sadece çok az iğnelerin parasını verip aşılamayı parasız olucam iğnelere başladım :))

bende özel yaptırdım aşılamayı 350 lira gitti tam olarak ama tutmadı :( :sinifsinif:

arkadaşlar bende 4.5 yıllık evliyimbendede açıklanamayan kısırlık var bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim şuanda uygun ve güzel bir hastane araştırıyorum fiyatlarını vede hastane adını banada söylerseniz çok sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar meraba ben yeni katıldım aranıza tüp bebek yaptırıca yaptıran varmı nereye yaptırdı ve kaça çıktı

bende yeni sayılırım aramıza hoşgeldin ben umut tüpbebekte yaptırdım ama malesef tutmadı ama yinede sana umut tüpbebegi öneririm dr ulunbey cok ilgileniyor saolsun fiyata gelince cidere üyeligin varsa 4 ile 4.5 arası oluyor ama sen yinede ekilaclarla birlikte 5 bin lirayı gözden cıkar inş emegin boşa gitmez...

merhaba kızlar bende umut tüp bebekle görüşmeye gittim memnun kaldım orada yaptırmaya karar verdim bana 5000 tl paket fiyatımız var dediler ancak bu çidere üyeligi nedir bilgisi olan biraz daha açık yazabilirmi

benim abimlerin de 7 sene kadar olmadı 4. denemelerinde oldu çok şükür .ilk ve ikinciyi alman hastanesinde yaptırdılar 6 milyar civarı tutmadı.3. yü izmirde ege ünv de yaptırdılar 4,5 civarı yine tutmadı.sonuncuyu gaziantepte tavsiye üzerine yaptırdılar tuttu hemde 2,5 milyar bile gitmedi. dünya tatlısı iki kızları var şimdi çok mutlular allah herkesin kucağına nasip etsin .

benim abimlerin de 7 sene kadar olmadı 4. denemelerinde oldu çok şükür .ilk ve ikinciyi alman hastanesinde yaptırdılar 6 milyar civarı tutmadı.3. yü izmirde ege ünv de yaptırdılar 4,5 civarı yine tutmadı.sonuncuyu gaziantepte tavsiye üzerine yaptırdılar tuttu hemde 2,5 milyar bile gitmedi. dünya tatlısı iki kızları var şimdi çok mutlular allah herkesin kucağına nasip etsin .

gaziantepte nerede yaptırdı

cook acil bilginize ve tavsiyenize ihtiyacim var.... bizde tup bebek yaptiracaz ekimde istanbul dusunuyoruz... ama benim hic bir bilgim yok bana hastaneler hakkinda bilgi verirseniz ve fiyatlari hakkinda cook sevinirim,,, simdiden cook tesekkurler

Umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim bende çok arştırdım .son kararım orası.5000ytl fiyat verdiler ama .allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back
X