Tüp bebek fiyatlari

Nutellasever0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
52
91
3
29
Polikist over hastasıyım, 2 yıllık evliyim hangi hastaneye gittiysem bos cevrildim, aşılama catlatma ignesi tedavisi görmedim daha dogrusu ben istedim ama doktorlar ılgilenmedi adetlerim 3 ayda anca oluyor. Bende tüp bebek tedavisi görmek istiyorum sizce mantıksızmi davranıyorum cok mu erken davranıyorum? Asılma catlatma ıgnesı olsam cabuk sonuc alabilirmiyim? Ankara icin bildiniz tüp bebek hastanesi varmı? Fiyati NEKADARa maal olur? 23 yasındayım

Yumurtlamaniz olmuyorsa ilk aşama yumurta geliştirip çatlatmak ve iliskidir.
Hamilelik olmadiysa ikinci aşama yumurta gelistirip catlatip aşilama yaptirmaktir..

Yine olmadiysa yumurta gelistirip tup bebek yapmaktir.

Nasil doktorlar sizle ilgilenmiyorlar ??? Ozele mi gidiyorsunuz devlet hastanesine mi ? Bulundugunuz şehirde infertilite bolümü vardir illaki direk oraya başvurun

Kisirlik ve tüp bebek alanında uzman doktorlara git oyle her jinekolog anlamiyor malesef bende basta yaptim o hatayi normal bir kadin dogumcuya gittim pko var dedi aylarca dogum kontrol hapi ictim sonra tüp bebek uzmanına gittim pko degil cikolata kistim oldugunu acilen tüpe baslamm gerektiğini ogrendim

B
Birde tüp bebegin şartları var doktorun seni yönlendirmesi lazim ben tüp istiyrm diyip yaptramiyosun. Canim sen iyi bir doktor bul ise oyle basla

Yaa ben yurtdışında yaşıyorum Mersin'de olup tüp Bebek yaptıranlar var mı? 3 yıllık evliyim normal yollardan gebe kalamadim. Tüp bebek düşünüyoruz eşimle bunun için fiyat bilgisi olan varmı? 2019 güncel fiyat listesi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

canım çok gençsin beslenmeni de düzene sokmalı paketli gıdalardan uzak durmalısın önce düzenli adet olabilmeli o vucut.

Size tavsiyem gurur polat hocam .kendisi ankarada .
Ben aydından gelip gurur hocamda tüp bebek oldum.
ALLAHA şükür ilk denemede pozitif oldu.daha önce başka yerde yaptırdım 2 kez ölmekten beter ettiler bizi.
Gurur polat hocam hem bilgisi hem ilgili olmasıyla
Bizim moralimizi yüksek tuttu .videolarını izleyin telefonla da görüşün .facebook sayfasına bakın.
Biz ALLAH'A şükür şanslıydık çünkü karşımıza gurur Polat hocam çıktı.

Gercekten enteresan bir forum. Basit bir soru sorulmus. Bisürü laklak ama kesin bir cevap yok faydali.

Diyelim forumda bilen yok, ama forumun en ana konusu bu ve yüzlerce hatta binlerce kisi bu tedaviyi yaptirmis ve yaptiriyor.

Ama gel gör, fiyat cevap bilen yok.

Zaten Türkiyede herseyde oldugu gibi fiyat listesi vermiyor doktorlar, hersey el altindan sanki gizli is yürütecekler.

5 merkeze sordum, hicbirinden acik cevap alamadim, hepsi telefonda falan filan ile gecistirmeye bakiyor.

Bunlarla kim ugrasir, gidin bakin yabanci ülkelerde tedaviler tek tek ve fiyatlariyla internet sitelerinde aciklanmis. Tabi gizli saklilari yok, rahat rahat yazabiliyorlar.

Herneyse ayni soruyu birki gün önce bende sormustum, tabiki cevapsiz.

Sade bu konu hakkinda dönen bir forum icin cok yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…