Tüp bebek fiyatları

Raporsuz ilaçlar dahil 20 bini buldu transfer sonrası iğnelerim dahil.

Tüp bebek fiyatları ortalama ne kadar acaba ? Yaptıran var mı bu sene?
1-Gonal-f 450————-550 TL (3 kutu)

2-Zitrotek 500 mg———25 TL (2 kutu)

3-Folifoce 400 mcg———-20 TL

4-Cetrotide 250 mcg———200 TL (3 kutu)

5- Gonal-f 450————-550

6-Cerrıtide 250 mcg———200

7-Çatlatma iğnesi———-37,5(2 adet)

8-Amh testi———-125 TL

9-Hastane————10.800 TL (%10 indirimli)

(Şilili memorial tüp bebek merkezi)

1-Gonal-f 450————-550 TL (3 kutu)

2-Zitrotek 500 mg———25 TL (2 kutu)

3-Folifoce 400 mcg———-20 TL

4-Cetrotide 250 mcg———200 TL (3 kutu)

5- Gonal-f 450————-550

6-Cerrıtide 250 mcg———200

7-Çatlatma iğnesi———-37,5(2 adet)

8-Amh testi———-125 TL

9-Hastane————10.800 TL (%10 indirimli)

(Şilili memorial tüp bebek merkezi)

Bende 4 kez tüp bebek yaptırdım hiç çocugum yok amh 0.2 hepsi basarısız oldu 5.yi yaptıracaktık adeti bekliyordum ilaçlarım bır kısmı vardı elimde rabbim bana muzice verdi ve kendiliğinden hamile kaldım 24 hafta oldum isteyen varsa elimde ilaçlar var uygun fiyattan verebilirim çok masraf yaptım aslında hayrına vermeye nıyetım vardı ama elde avuçta ne varsa tükettik burdan gelenlede bebegime beşik ve esya almayı düşünüyorum

Bende 4 kez tüp bebek yaptırdım hiç çocugum yok amh 0.2 hepsi basarısız oldu 5.yi yaptıracaktık adeti bekliyordum ilaçlarım bır kısmı vardı elimde rabbim bana muzice verdi ve kendiliğinden hamile kaldım 24 hafta oldum isteyen varsa elimde ilaçlar var uygun fiyattan verebilirim çok masraf yaptım aslında hayrına vermeye nıyetım vardı ama elde avuçta ne varsa tükettik burdan gelenlede bebegime beşik ve esya almayı düşünüyorum
Gözünüz Aydın 🥰 sağlıkla büyütün bebeğinizi 🙏🌸

Çok teşekkür ama hala riskli süreçteyim erken dogum riskim var hep yatıyorum hiç kalkmıyorum diyorum şu 30 lu sayıları görsem rahat edicem kurtulma şansı olacak ama daha 24.haftamdayım nasip rabbim herkese nasip etsin inşallah
Hiç kötü düşünmeyin. Benim 3 kardeşim de 29 haftalık doğdu. 3 ü de gayet sağlıklı. Annemin karnı su topluyordu. O yüzden erken doğum yapmak zorunda kalıyordu. En küçüğü şimdi 11 yaşında. İnşallah sizde gerek kalmaz da sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🌸

Hiç kötü düşünmeyin. Benim 3 kardeşim de 29 haftalık doğdu. 3 ü de gayet sağlıklı. Annemin karnı su topluyordu. O yüzden erken doğum yapmak zorunda kalıyordu. En küçüğü şimdi 11 yaşında. İnşallah sizde gerek kalmaz da sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🌸
İnşallah valla yüreğime su serptiniz 29.haftaya birşey kalmadı zaten rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah

Merhaba size bir şey sorabilir miyim ? Ben bu hafta iki yumurtamı koydurdum geride başka yumurta kalmadı diyelim ki tutmadı tekrar tüp bebek ücreti mi veriyoruz hastaneye

İlk tüp bebeğe başlamadan =450 vitaminler

250 vitamin

Tüp bebek ilaçları =1000 ilaçlar

90 ek ilaç

160 ek ilaç

190 işlem sonrası ilaç

Yumurta toplama günü yatırdığımız para =4731 işlem ücreti

3 embriyo235 dondurma işlemi bir tüp

150 vitaminler

150 vitaminler

Embriyo çözdürme 227.70

İlaç ücreti 374
daha sonra da sürekli vitaminler progestoran iğneleri fitiller aldık artık hesaplamayı bıraktım çünkü pozitif sonuç aldık 🤲🏻
İlaçları saymasak hastaneye bi 4731 TL +235+227.70 TL ödedik . Raporlu ilk deneme ücreti

Merhaba. Biz iğnelere yeni başlıyoruz. Ve bugün ödeme günümüzdü. 2 başarısız deneme sonucunda tavsiye üzerine bir doktorun özel muayenehanesine gittik. Bu nedenle rakamlar bir hayli yüksek. Bir umut işte kredi çektik vs. Adım adım anlatayım.

Geçen ay tahlillerimiz yapıldı. Mammografi, meme USG ve detaylı kan tahlilleri için 900TL, Smear 250 TL, spermogram 150TL ilk muayene ücreti 450TL ödedik.

Tahlil sonuçlarında tsh değerim yüksek çıktı ve endokrin için başka bir doktora gittik. Pandemiden dolayı devlette sıra almak mümkün değil o nedenle endokrin de özel oldu, muayene ücreti 250TL ödedik. Doktorumuz tiroid için ilaç ve bazı vitaminler reçete etti. Bunun için 265 TL ödedik.

Gelelim büyük kalemlere. 6500TL doktor ücreti ödedik. Ve aynı gün ilaçları aldık. İlaçlar pazarlık yapınca ya da doktor ararsa yarı fiyata düşüyor. İlaçlara 3300TL ödedik. (şöyleki 1580TL olan gonoreyi 900TLye indirdiler) ilaveten tekrardan vitamin yazıldı. Ona 150TL ödedik. Şimdi bir aksilik çıkmazsa geriye sadece transfer için hastane ücreti 4000 TL kaldı. Unuttuğum bir şey kaldı mı bilmiyorum. Aşağı yukarı 13000e maloldu.

Back
X