tüp bebek fiyatları

ben 3 ay önce yaptırdım yaklaşık iğneler ve hastahane masrafları içinde 6500ytl civarı tutar tabi benim kısa protokoldu uzun olunca fiyatı daha fazla artıyormuş ben florance nıghtıngale'de yaptırdım tutmuştu hata ikizidi7haftamda benden dolayı düşük oldu.birde kaçtane transfer yapılacağına kişinin yaş ve problemine göre karar verilir.genelde 3veya 4 tane transfer edilir.artık bunun kaçtane tutacağı hastaya kalmıştır.

rabiş, evet yeni yaptırdım 8 haftalık oldu bebişimiz insallah tamamına da sağlığıyla hayırlısıyla erer, doktorumun adı ulun uluğ idi.

kızlar bende yaptırcam aşılamam tutmadı bizde tüpe kara verdik ben medikal park bahçelievlere gidiyorum 2500 dolar mış tüpbebek ilaçlar la falan işte 5-6 ytl yi buluyomuş ordaki arkadaşlara sormuştumda raporumda yok rapor alabilmek için 3 senelik evli mi olmak lazım bilginiz var mı

selamlar bende bu ay tüp bebek yaptırcaktım ama prosedüre uymadığımız için bir ay sonraya kaldı.. rapor alabilmek için
3 senelik evli olman
iğne ile 3 aşılama yaptırmış olman
eşinin ve senin değerlerinin normal olması şartı vardı.. 5 senelik evliyiz, biz 3 aşılamayı yaptırdık ama eşimin bir değeri uymadı yani sayısının 5 milyon ve üstü olması gerekiyormuş erkekde (yıkamalı sonuç olacak tabiki bu) bizde 2 değer 5 milyon üzeri bir değer altında çıktığı için doktorum tüp bebek raporundan yararlanmam için bir aşılama daha yaptırmam gerektiğini söyledi...şimdi biz 4. aşılama için startı 1 aralık gibi vereceğiz belki benim için böylesi daha hayırlıdır bilemem....
ama eğer sizin durumunuz aşılamayla olamayacak gibi ise tüp raporunu 3 senelik evliysen hemen veriyorlar diye biliyorum...

biz malesef rapordan yararlanamıyoruz çok saçma kurallar koymuşlar eşimin önceki evliliğinden çocuğu olduğu için devlet baba benim anne olmamı uygun görmüyor ne kadar saçma bence bu kaldırılmalı eşimin çocuğu var diye benim ne suçun var

kızlar dr sordum bu rapor olayını nazlının da söylediği gibi 3 defa aşılama yaptırmış olmamamız lazım mış bide bazı prosedürler varmış yani çok uğraştırıyomuş ben malesef yararlanmıyom hem yaşım küçük hemde 2 kez aşılama denedik ve şimdi tüpe geçtik sadece bana aşılama raporu çıkaracaklar ilaçları ssk dan alabilmek için ilaçları dün hesaplattık 1800 ytl yi tuttu en azından yüzdesini öderiz rapor alamayanlar böyle bişi denesinler

hayırlısı canım ama çatlatmadan sonraki aşamalar ne oluo?belki tüplerin tıkalıdır belki iğne tutar hemen tüp bebeğe geçme bence.rahim filmi çektirdinmi?

yok çektirmedim rahim filmi ama doktor tavsiye eder heralde tüpten önce çatlama iğnesinden sonra tutmazsa eğer bi dahaki ay birde aşılama deniycez başkada yapacak bişi yok zaten en son tüp bebek ama ben sadece 1 aşılama düşünüyorum

yok çektirmedim rahim filmi ama doktor tavsiye eder heralde tüpten önce çatlama iğnesinden sonra tutmazsa eğer bi dahaki ay birde aşılama deniycez başkada yapacak bişi yok zaten en son tüp bebek ama ben sadece 1 aşılama düşünüyorum

Rahim filmi çektirsen iyi ederdin belki tüplerinin 2 side kapalıdır bu durumda zaten direkt tüpe yönlendirirler.

Kızlar ya herkes yardımcı olsun da ne kadara patlıyor raporlu ve sevkli gideceğim ben.Yani emekli sandığına bağlı olan arkadaşlar ne kadara maloluyor bu mikroenjeksiyon lütfen yardımcı olun.Bende bi daha ki aşamaya kendimi ona göre hazırlayayım.Heralde mikroenjeksiyona geçeriz.
Ben 2 kez aşılama yaptırdım ama biri özel bir muayenehanede oldu.Yalnız o doktorum rapor verir de diğer 2 aşılama faklı yerlerde oldu bunları illa iğneyle mi denemiş olmam gerekiyor kafam karıştı??
Ben ilk 2 sini ganopheneyle denedim.sonuncu gonal f le denendi.

Back
X