Tüp Bebek Merkezleri tup bebek fıyatları

umutlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
258
22
623
Antalya
merhaba arkadaslar bana yardımcı olmak istermisiniz tup bebek yaptırmayı dusunuyoruz ama fıyat benım için önemlı hangı merkez nekadara tup bebek yapıyor raporlu ne kadar raporsuz nekadar imci co kultur gibi işlemler ucrete dahılmı degılmı bılgılerndırebılırmısınız

Son düzenleme:
bende merak edıorum fıyatlarını :(

esracım seninle daha öncede karşılaşmıştık eşinde sorun vardı diye hatırlıyorum..
tüb bebeğemi karar verdiniz..
benide belki biliyosundur benim 3 sebebsiz gebelik kaybım var ve bizde eşimle tüb bebeğe karar verdik..
ben biraz araştırma yaptım ortlama fiyatlar ilaçlr dahil olmak üzere özelde 6000 tl civarı ama devlatten rapor alırsan 1500 tl devlat karşılıyo..
ama biz özelde yaptırıcaz önce istanbultübbebek gitmeyi düşünüyoduk ama oranında pek iyi olmadığını duydum..şimid kesin kararımız bursa acıbadem şahin tezeroğlu cok iyi şeyler duydum hakkında fiyatıda 3900 $ ama orası devletle anlaşmalı değil..
daha henüz ön görüşme için gitmedik tlf. görüştük adetin 3. günü gelirseniz daha sağlıklı olacaktır dediler eylül ayında adetimin gelmesini bekliyoruz bakalım hepimiz adına hayırlısı....

esracım seninle daha öncede karşılaşmıştık eşinde sorun vardı diye hatırlıyorum..
tüb bebeğemi karar verdiniz..
benide belki biliyosundur benim 3 sebebsiz gebelik kaybım var ve bizde eşimle tüb bebeğe karar verdik..
ben biraz araştırma yaptım ortlama fiyatlar ilaçlr dahil olmak üzere özelde 6000 tl civarı ama devlatten rapor alırsan 1500 tl devlat karşılıyo..
ama biz özelde yaptırıcaz önce istanbultübbebek gitmeyi düşünüyoduk ama oranında pek iyi olmadığını duydum..şimid kesin kararımız bursa acıbadem şahin tezeroğlu cok iyi şeyler duydum hakkında fiyatıda 3900 $ ama orası devletle anlaşmalı değil..
daha henüz ön görüşme için gitmedik tlf. görüştük adetin 3. günü gelirseniz daha sağlıklı olacaktır dediler eylül ayında adetimin gelmesini bekliyoruz bakalım hepimiz adına hayırlısı....

evet canım sorun esımdeydı hatırlıyorum senı :(
bende tupe karar verdım ılk denemem olacak ama korku var bırazcıkta heyecan
rabbım gonlumuze gore versın
maddı manevı kımseyı zrluga sokmasın ınşşşşş

evet canım sorun esımdeydı hatırlıyorum senı :(
bende tupe karar verdım ılk denemem olacak ama korku var bırazcıkta heyecan
rabbım gonlumuze gore versın
maddı manevı kımseyı zrluga sokmasın ınşşşşş

canım hepimiz adına herşeyin hayırlısı olsun..
hiç korkma canım allah yardım edecektir..
dileyelimki ilk tedavide hemen hamiş kalalım..
evet maddi ve manevi acıdan yıpranacağımız kesin ama allah sabır verecek ben buna inanıyorum..
sen ne zaman başlıcaksın tedaviye belli oldumu zamanın..

umut tüp bebek merkezinde 5000 lira raporsuz fiyat..
raporlu fiyatda 2.500-3000 arası ilaçlarınıza göre fiyat değişebilir...ve ben tavsiye ederim umut tüp bebek merkezini..

kafamda 3 merkez var tek tek bayramdan sonra gıdıp gorusecegım
hangısı bana cazıp gelırse ona yaptıracagım
ekmın ılk adetınde baslanır galıba

merhaba arkadaşlar. evet kesinlikle tüp bebek konusu maddi ve manevi olarak külfetli bir şey. kısaca söylemek gerekirse ben de tüp bebek tedavisi gördüm ve şuanda 5aylık bir bebeğim var. Allah hepinize de nasip etsin. ben bir tanıdığımın vasıtasıyla indirimden de yararlandım . üstelik mükemmel insanlar.indirim konussunda size yardımcı olabilirim. hiç değilse ücretsiz muayene olursunuz. isterseniz tanıdığıma yönlendiririm ayrıntılı bilgi de verir.

Back
X