Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar bende çok şükür hamişim Allahim isteyen herkese nasip etsin aratmasin ne guzel biseymis bana dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım sevincimi paylaşmak istedim
Merhaba kızlar bende çok şükür hamişim Allahim isteyen herkese nasip etsin aratmasin ne guzel biseymis bana dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım sevincimi paylaşmak istedim
Bence de iyi gorunuyo zaten 2 günde 2 katına cikiyo nerdeyse insallah vardır goguslerim çok acimisti benim ilk günler bide çok sicakliyordum allah gonlunuze gore versin insallah
Hanımlar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin allahım
Nereye gittiniz tüp bebek için tedavi merkezlerinizi yazar mısınız gerçi ben istanbuldayım
Merhaba 2 kez basarısız asılama sürecim oldu medical park hastamesinde doktoruö tarafından yapıldı amcak sperm yıkaöa islemi özel klinikte oldu daha uygun oldugundan allianz sigortalıyıö özel sektör calısanı oldugumdan verilen klomen ve catlatma iğnesi recetelerini kendi cebimde aldım calıstıgıö kurumun sandıgı tarafından bana iade edildi. Simdi eliöde belgeler mevcut asılama raporu 2 adet recete var tüp benegi devlet tarafından karsışayabilmek için sartlar tam olarak nelrr yardımcı olabilirmisiniz ?