tüp bebek genc yasta 18-25 arasi buraya paylasalim

cemresadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
169
0
46
Almanya
:59::59:slm arkadaslar benim yasim 24 tüp bebek ilkez yaptirdim , yasi genc olanlar daha sansli diye duydum,
ayni yas oraninda yaptiran varmi e sonuclar ilk denemede olumlumu ne olur umut verin

bende 24 yaşındayım canım. 2 ay sonra 25 olucam inş

Tüp bebek tedavisine başladımm. İğne vurma aşamasındayım. Genç olanların şansı daha yüksek diyorlar evet, hayırlısı nasib kısmet tabi

Göreceğiz mevlam neyler, neylerse güzel eyler inş:81:

bende 24 yaşındayım canım. 2 ay sonra 25 olucam inş

Tüp bebek tedavisine başladımm. İğne vurma aşamasındayım. Genç olanların şansı daha yüksek diyorlar evet, hayırlısı nasib kısmet tabi

Göreceğiz mevlam neyler, neylerse güzel eyler inş:81:

ay canim bende 3 ay sonra 25 olucam ins, canim allah yardimcin olsun , bende o asamalari gectiim yarin yolun sonu haberler yarin gelcek ama tüm belirtiler ,

allah yüzümüzü göstersin

Hadi hayırlısı inşAllah kardeşim. Lütfen sonucunu burayada yazarmısın. Allah hayırlı haberlerle gelmeyi nasib etsin. Rabbim tüm isteyen müslüman kardeşlerime ve bize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebekler nasib etsin inşAllah

Hadi hayırlısı inşAllah kardeşim. Lütfen sonucunu burayada yazarmısın. Allah hayırlı haberlerle gelmeyi nasib etsin. Rabbim tüm isteyen müslüman kardeşlerime ve bize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebekler nasib etsin inşAllah

malesef olmadi tutmadi sorun yokken hersey cok iyidi ama nasip iste tutmadi , sende sorun neydi

slm kızlarr...
topiğiniz hayırlı olsun bol bebişli topikler diliyorum sizlere...
bende 22 yaşındayım 1 ay sonra 23 olcak eşi 34 yaş farkımız çok..
2010 nisanda ilk denememi yaptım negatifi gördüm ,
kasımda 2.denememizi yaptık ve
9 haftalık hamileyim
Allahıma şükürler olsun rabbim...
:49:

slm kızlarr...
9 haftalık hamileyim

Senin adına çok sevindim kardeşim. Allah kucağınada almayı nasib etsin. Dondurulmuşlarlamı denedin? bu sefer

slm kızlarr...
9 haftalık hamileyim

cok sewindim canim, darisi basimiza , bende sorun yokken tutmadi , sizde problem neydi tabi söylemek istersen ?? insallah bebegine hayirlisiyla kawusursun aman kenidne cok iyi bak dikat et, peki transferden sonra ne yaptinda tutu

slm kıslaarrr:34:topiğiniz hayırlı olsun..tabiki bnde varım. bnde genç anne aday adayıyım 21yaşındayım ağustosta 22 olcam.3buçuk senelik ewliyim ama olmadı bizde uzun süren klomenler ve 2aşılamadan sonra tüp bebeğe karar verdik.şuan iğne aşamasındayım.yumurtalar güzel büyümüş bnde sanırım yarın yada pazara çatlatma iğnesiolurum bakalım hakkımızda hayırlısı daha yumurta toplama ve embriyo transferi var.yalnız ilk kez olcağım için korkuyorum biraz yumurta toplama falan biraz ağrılı oluyormuş sanırım bnde pkoluyum yani çok sayıda yumurta var ve ozamn daha çok ağrıyormuş sanırım.napcam bilmiyorum açıkcası.ALLAHIM bu emeklerimizi boşa çıkarma ya rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı ewlatlarımız olurda bu çektiğimiz sıkıntılarımız son bulur.rabbim inşallah tez zamanda kavuşturur bizi meleklerimize:16::49:

Son düzenleme:
slm kıslaarrr:34:topiğiniz hayırlı olsun..tabiki bnde varım. bnde genç anne aday adayıyım 21yaşındayım ağustosta 22 olcam.3buçuk senelik ewliyim ama olmadı bizde uzun süren klomenler ve 2aşılamadan sonra tüp bebeğe karar verdik.şuan iğne aşamasındayım.yumurtalar güzel büyümüş bnde sanırım yarın yada pazara çatlatma iğnesiolurum bakalım hakkımızda hayırlısı daha yumurta toplama ve embriyo transferi var.yalnız ilk kez olcağım için korkuyorum biraz yumurta toplama falan biraz ağrılı oluyormuş sanırım bnde pkoluyum yani çok sayıda yumurta var ve ozamn daha çok ağrıyormuş sanırım.napcam bilmiyorum açıkcası.ALLAHIM bu emeklerimizi boşa çıkarma ya rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı ewlatlarımız olurda bu çektiğimiz sıkıntılarımız son bulur.rabbim inşallah tez zamanda kavuşturur bizi meleklerimize:16::49:

hosgeldin canim haydi hayirlisi allah yüzünü güldürsün insallah, kiz agriyimi düsünyorssun sen bebis olsun da onun icin herseye deger, bedede agirdi ama 10 dakika sonra gecti aklima bile gelmedi , önemli olan bebis. aman kendine cok iyi bak yat dikat et , sizde neden olmuyordu problem neydi tabi paylasmak istersen canim

hosgeldin canim haydi hayirlisi allah yüzünü güldürsün insallah, kiz agriyimi düsünyorssun sen bebis olsun da onun icin herseye deger, bedede agirdi ama 10 dakika sonra gecti aklima bile gelmedi , önemli olan bebis. aman kendine cok iyi bak yat dikat et , sizde neden olmuyordu problem neydi tabi paylasmak istersen canim

saol tatlım haklısın bebişimiz olsunda ağrımız falan umrumda değil bukadar dişimi sıktım şimdiden sonrada sıkarım.canım ben polikistikoverim eşimdede hareket sorunu var sayısı ii ama harekette sorun çıktı böyle yani ama yaşımdan dolayı biraz ümitliyim.erken yaşta yumurtalar daha ii oluyomuş.bakalım yarın ne olcak haber etmeye çalışırım pek nete giremiorum annemlere geldikce giriorumancak görüşmek üzere sizde gelişmelerden haberdar edin:16:

bende 25 yaşındayım aslında 26,dan gün aldım ama 25 diyelim..:17:
5,5 yıllıkta evliyim..bende allah izin verirse şubatta başlıcam tüp bebeğe...:62:
bizde sorun yok aslında varda yok..:97:
daha önce 5 kez hamile kaldım ve kaybettim..:5:
şimdide tüp bebekle denemek istiyoruz..:66:
dr,umuz pgt (embriyonun genetiğe bakma) yönteminin bizim için daha iyi olucanı ve bu defa sağlıklı kucaklayabilicemizi söyledi bakalım artık herşeyin hayırlısı..:49::emir_bebek:
allahım kimseyi evlat sevgisiyle sınamasınn...:25:

Son düzenleme:
slm kızlar..bende 25 yaşında yaptrıdım tüp bebek ama tutmadı malesef...umarım tedavide olan arkadaşlar güzel sonuç alırlar..

slm bayanlar... neden tüp bebek yapıyosunu acaba... bende 23 yaşındayım bir çocuğum var 5 yaşında.. ama ikincisi sanırım tüp bebek olcak.. endometriosz var bende... endo olanlarını var mı acaba....

saol tatlım haklısın bebişimiz olsunda ağrımız falan umrumda değil bukadar dişimi sıktım şimdiden sonrada sıkarım.canım ben polikistikoverim eşimdede hareket sorunu var sayısı ii ama harekette sorun çıktı böyle yani ama yaşımdan dolayı biraz ümitliyim.erken yaşta yumurtalar daha ii oluyomuş.bakalım yarın ne olcak haber etmeye çalışırım pek nete giremiorum annemlere geldikce giriorumancak görüşmek üzere sizde gelişmelerden haberdar edin:16:

haydi hayirlisi ama okadar asamadan sonra olur bence hayirli haberlerle gel

bende 25 yaşındayım aslında 26,dan gün aldım ama 25 diyelim..:17:
5,5 yıllıkta evliyim..bende allah izin verirse şubatta başlıcam tüp bebeğe...:62:
bizde sorun yok aslında varda yok..:97:
daha önce 5 kez hamile kaldım ve kaybettim..:5:
şimdide tüp bebekle denemek istiyoruz..:66:
dr,umuz pgt (embriyonun genetiğe bakma) yönteminin bizim için daha iyi olucanı ve bu defa sağlıklı kucaklayabilicemizi söyledi bakalım artık herşeyin hayırlısı..:49::emir_bebek:
allahım kimseyi evlat sevgisiyle sınamasınn...:25:

sen yine benden sanslisin yani ahmile kalmisin iste , sansin cok allah yardimcin olsun, haber er sürekli canim iyi haberler bize umut oluyor
evet allahım kimseyi evlat sevgisiyle sınamasınn, ama unutma her iste bir hayir var canim

slm kızlar..bende 25 yaşında yaptrıdım tüp bebek ama tutmadı malesef...umarım tedavide olan arkadaşlar güzel sonuç alırlar..
canim cok üzüldüm aynisi banada oldu bizde esimde sorun var ende hicbir sorun yokken tutmadi , hayirlisi ben dün kötu haberi aldim , sen nezaman yaptirdin , ?
sizde problem neydi ?? paylasmak istersen canim allah gönlune göre versin

Back
X