tüp bebek genc yasta 18-25 arasi buraya paylasalim

merhabaaa arkadaşlarr bende 21 yaşındayım ve 4 senelık evlıyım evlendıgım ılk 1 sene korundukk sankii olacağınaaa eminmişizz gibii sonraaaa yani yaş 18 dee bekle bekle bebek olmadı 19 daa doktor doktorr gezıyodummm bebeğim olsun die 2 aşılamam oldu sonuç negatif bende sorun yok eşimde sperm azlıgı ve hareket sorunu varrr ALLAH kısmet ederse bu sene bendee tüp yolcusuyum ama tam zamnı bellı deıllll ALLAH hepimizin yardımcısı olsunnnnnnnn aminnnnnnn......

Son düzenleme:
kiz sen bakma bize ... dertlesiyoruz , hangi seker ilaci ben anlamadim , adini yazarmisin canim,
aman kendine iyi bak nezaman transfer .. haydi hayirlisi insallah bebis tutunur sana ... bak haber er merak ederiz kac ebriyo koycaklar

transfer haftasonu pazar sanırım. heyecanlıyım :) :66:

şeker ilacının adı glucophage hem yumurtlamaya hemde bebeğin tutunmasına katkı sağlıyormuş. Dr hep tavsiye ediyordu aşılama yaptırırıkende veriyordu günde iki defa içiyorum

kiz sen bakma bize ... dertlesiyoruz , hangi seker ilaci ben anlamadim , adini yazarmisin canim,
aman kendine iyi bak nezaman transfer .. haydi hayirlisi insallah bebis tutunur sana ... bak haber er merak ederiz kac ebriyo koycaklar

Haber veririm inş. bakalım bi o günleri görelimde oyy oyy:27:

merhabaaa arkadaşlarr bende 21 yaşındayım ve 4 senelık evlıyım evlendıgım ılk 1 sene korundukk sankii olacağınaaa eminmişizz gibii sonraaaa yani yaş 18 dee bekle bekle bebek olmadı 19 daa doktor doktorr gezıyodummm bebeğim olsun die 2 aşılamam oldu sonuç negatif bende sorun yok eşimde sperm azlıgı ve hareket sorunu varrr ALLAH kısmet ederse bu sene bendee tüp yolcusuyum ama tam zamnı bellı deıllll ALLAH hepimizin yardımcısı olsunnnnnnnn aminnnnnnn......

Sende benim gibi erken evlenenlerdensin sanırım arkadaşım. Bende 17 yaşında evlendim. Dedik hemen olmaın 7 ay korunduk. Sanki oda kapıda bekliyodu olacam die. Al ne oldu 8 senedir bekliyorum olsun die. Allah en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşAllah :77:

aaa canim benim iyiki 18 yasinda farkina vardin, öyle korunupta 27-30 yasi gectikten sonra farkina varanlar problemin cok gec oluyor, bizim sansimiz daha yüksek canim ...insallah bu denemende bebisin olur , asilamada fazla sans vermiyorlar tüp bebekte daha fazla sans var .nezaman baslican canim geciktirme ama sakin

transfer haftasonu pazar sanırım. heyecanlıyım :) :66:

şeker ilacının adı glucophage hem yumurtlamaya hemde bebeğin tutunmasına katkı sağlıyormuş. Dr hep tavsiye ediyordu aşılama yaptırırıkende veriyordu günde iki defa içiyorum

canim ben simdi baktim ilaca öyle birsey yasmiyor bu seker hastalari icinmis bu ilac , ve hamileler icin iyi degilmis diye okudum simdi

canim allah kolaylik versin öncelikle, benim esimde var problem 1 hafta oldu yaptirali , ama olmadi , ya fazla ara ermek istemiyorum , yas gecmesin daha kötuye gider o yüzden ,toparlanip yapacagim, bebegimi özluyorum, insallah kausuruz allahin izniyle bebislerimeze

Merhaba, benim'de esimde canim, ama hic farketmiyo ben, sen, o ariycak luksumuz yok rabbim ins. bizlerinde eslerimizinde yuzlerini guldurur, hazir oldunda basla, hatta subatta baslayin hep beraber sureci geciririrz, ben bu gun oldum adet, onumuzdeki ay bugunler tedavim baslar herhalde, SONOHISTOGRAM OLCAM BU AY onun icin randevu aldim,,bakalim hayirlisi ins. hersey yolunda gider hepimiz icin

Merhaba, benim'de esimde canim, ama hic farketmiyo ben, sen, o ariycak luksumuz yok rabbim ins. bizlerinde eslerimizinde yuzlerini guldurur, hazir oldunda basla, hatta subatta baslayin hep beraber sureci geciririrz, ben bu gun oldum adet, onumuzdeki ay bugunler tedavim baslar herhalde, SONOHISTOGRAM OLCAM BU AY onun icin randevu aldim,,bakalim hayirlisi ins. hersey yolunda gider hepimiz icin
hayirlisi canim önce sen sonra ben , ben 3 ay gibi ara verecegim , bakalim hayirlisi sürekli haber ver insallah hayirli haberler yazarsin , bende esimin yüzünü güldürmek istiyorum artik ilk denememde tutmadi cok üzüldük , kadinda sorun olmazsa daha iyi canim spermin olmasi tüp bebek icin yeterli , ama iste allah nasip ederse olur bu aralar baska birsey düsünemiyorum , o yüzden kendimi piskolijik olarak iyi his etmedigigm icin ara verecegim , yza kadar beklerim , birde öncesi bir tatil olsa süper olurum vallah ... stress en büyük düsman önce ondan kurtulmak lazzim

Sende benim gibi erken evlenenlerdensin sanırım arkadaşım. Bende 17 yaşında evlendim. Dedik hemen olmaın 7 ay korunduk. Sanki oda kapıda bekliyodu olacam die. Al ne oldu 8 senedir bekliyorum olsun die. Allah en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşAllah :77:
inşallahhhhhh gelirrr lerr fazlaa bekletmedennnnnnn
aaa canim benim iyiki 18 yasinda farkina vardin, öyle korunupta 27-30 yasi gectikten sonra farkina varanlar problemin cok gec oluyor, bizim sansimiz daha yüksek canim ...insallah bu denemende bebisin olur , asilamada fazla sans vermiyorlar tüp bebekte daha fazla sans var .nezaman baslican canim geciktirme ama sakin

yokkk cnmm bekletmemmm en fazlaaa nısan mayıss ama bellı deıl şimdii bi doktorlaa görüşüyoruzz o ne derseee onu yapıyoruz ama fazlaa dayanamammmm hmn tedavi olmak içinn yol gözetliyorummm RABBİM hayırlısınıı nasip etsin inşallahhhhhhhh:49::49::49::49:

kızlar ben ilk denememi 24 yaşında yaptım sonucum negatif olmuştu.
2.denememi 25 yaşında yaptırdım ve şükürler olsun kızım şuan yanımda..bence yaşın çok büyük faktörü var ilk denemede negatif sonuç alsanızda yılmayın hemen ardından deneyin..inş hepiniz en yakın zamanda anne olursunuz..dualarım sizlerle...

merhaba arkadaşlar bende 24 yaşındayım ilk tüp bebek denemem malesef negatifle sonuçlandı
bizim sorunumuz yok gibi bende bi sorun yok eşimde hareket sorunu var ikincisi için bekliyoruz henüz başlamadık

merhaba arkadaşlar bende 24 yaşındayım ilk tüp bebek denemem malesef negatifle sonuçlandı
bizim sorunumuz yok gibi bende bi sorun yok eşimde hareket sorunu var ikincisi için bekliyoruz henüz başlamadık

Hayirlisi olsun hakkinizda arkadasim, ilkler husranla sonuclandimi insan bir yikim yasiyor ne kadar elde olmasada, ins, bundan sonraki denemelerinde basarili olursun, dondurulmuslarlami kismetse yaptircan? YAs benimde 24 ins. 25 imizde bizde anne olmak kismet olurda bizde 18-25 yas arasi gen anneler arasinaa girerizzz, ikiz,ikizzz rabbim nasippp eyler insalllahhhh, YILMAK YOK YOLA DEVAMMM

merhaba kızlar bende 22 yaşıma yeni girdim ve 5 senelik evliyim benim problem tüplerimde çıktı tıkanıktı ve yapışıklık vardı ameliyat oldum 3 sene önce ama hala gebelik oolmadı artık bizde tüp bebek denemeye karar verdik aslında ben çoktandır isstiyorum ama malum pahalı iş zar zor ilk denemeyi yaptırcaz... bakalım araştırmaya koyuldum iyi bir yer bulursam izmirde gidicem artık yeter bu hasret ....gelsin bebeğim yaa hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım bebişlerimize dilerim her isteyen kavuşur bebişlerine yakın zamandaa:25: bu arada izmirde olan arkadaşlar varsa hangi merkeze gittiklerini yazarlarsa sevindirik olurum:16: sohbetinize katılıcam sık sık :80::16:

merhaba kızlar ben de 26 yaşındayım 4 yıldır evliyim, 3 yıldır bebek için uğraşıyoruz neler geçirdim neler hem eşimden hem de kendimden, endometriozis li çıktım. şimdi şubatta tüp bebek yaptırcam. allahımmmm nasip eder inşallah. ne hissedeceğimi bilmiyorum valla. ilkinde de tutabilir yani dimi neden olmasın:37:

merhaba arkadşlar bende 25 yasındayım bizdede sorun eşimde sayı azlıgı nedenyle bu ilk denemm olucak şuanda gobekten igne oluyorum bakalım yumurtalar nasılolucak yaşımız genc oldugu için banada doktorum şans yuksek dedi inşallah hepmzn sonucu poztf olur hoşçakaln

Back
X