• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek göğüsteki değişiklikler

pelinm

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2007
51
0
286
Bursa
kızlar bugun 7. gunum göğslerim dunden beri hiç ağırmıyor indiler ogune kadar şiş ve ağrılıydışimdi hiç bir ağrı şişlik yok sizin nasıldı???

kızlar bugun 7. gunum göğslerim dunden beri hiç ağırmıyor indiler ogune kadar şiş ve ağrılıydışimdi hiç bir ağrı şişlik yok sizin nasıldı???

canım benimde 9. günüm. tek belirtim göğüslerimdeki hassasiyetti. Erken hamilelik belirtilerini incelerken gögüslerdeki bu tarz şeylerin şu an aldığımız ilaçlarla (hormon) bağlantısı varmış onu öğrendim. Yani tek başına hamilelik belirtisi sayılmazmış. O nedenle buna çok takılma. Ayrıca burdan pek çok insan bu konuda bana destek verdi. Dedilerki "hiç belirtisi olmadan sonucu pozitif çıkan çok kişi olmuş" kan testine kadar sabredelim arkadaşım. Bendede hiç belirti yok. kısmet... üzülsekte elden birşey gelmiyor. Moralini yüksek tutmaya çalış. :teselli:

benim transferimin başından beri göğüslerimde bir hassasiyet yok.. bakalım sonuç ne olacak... benimde 3. günüm....

Pelin canım benim bugün 8. günüm benimde 6. güne kadar göğüslerim biber sürülmüş gibiydi. sonra geçti şimdi ancak elimle bastırırsam sızlıyor. ben hemşireyle görüştüm. o bu ağrıları şişkinliği tedavide kullandığımız ilaçların yaptığını ve sonra geçeceğini söylemişti. ve gerçekten geçti takılma bence..

benimde size sormak istediğim bişey var kızlar. ben normalde gece asla idrar için kalkmayan biriyim ama 3. günden beri gece kalkıyorum gündüz nerdeyse sürekli tuvalete taşınıyorum ve fazla su içmeyen biri olarak bu benim kafamı karıştırıyor. sizde de varmı böyle bişey.. bide benim hafif karın ağrım var:((
öptüm hepinizi

Pelin canım benim bugün 8. günüm benimde 6. güne kadar göğüslerim biber sürülmüş gibiydi. sonra geçti şimdi ancak elimle bastırırsam sızlıyor. ben hemşireyle görüştüm. o bu ağrıları şişkinliği tedavide kullandığımız ilaçların yaptığını ve sonra geçeceğini söylemişti. ve gerçekten geçti takılma bence..

benimde size sormak istediğim bişey var kızlar. ben normalde gece asla idrar için kalkmayan biriyim ama 3. günden beri gece kalkıyorum gündüz nerdeyse sürekli tuvalete taşınıyorum ve fazla su içmeyen biri olarak bu benim kafamı karıştırıyor. sizde de varmı böyle bişey.. bide benim hafif karın ağrım var:((
öptüm hepinizi

wavy, sik sik idrara cikmak en belirgin hamilelik belirtilerinden biri. Insallah hamilesin!!

mambaa canım ağzından bal damlıyor canım inşallah allahım hepimizin umutlarını boş çıkarmaz mucizelerine kavuşturur:))

slm benimde transferimin 3 cü günü gögüslerim çok hassas ve damarlar belirginleşmeye başladı.ara ara oluyor.ilaçtandır diye düşünüyorum bende.ama bir keresinde pozitif sonuç aldıgımda 12 günde de aynı belirti olmuştu fakat sonra gitti ve düşük yaptım.ama bu sefer çok erken hassaslaştı bende merakla beklemedeyimmmm......:teytey:

Back
X