Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay maşallah hepinize kızlar bnm 6. Haftada kanama oldu atlattım şükür ama o zamandan beri moralim hep bozuk dolaşıyorum 10. Haftada kız tahmin etti bnm doktorum nasıl ediyolar o kadar erken anlamadım
Ay maşallah hepinize kızlar bnm 6. Haftada kanama oldu atlattım şükür ama o zamandan beri moralim hep bozuk dolaşıyorum 10. Haftada kız tahmin etti bnm doktorum nasıl ediyolar o kadar erken anlamadım
Kemik yapılarından ensesinden tahmin edebiliyorlar canım. Ben geçen hafta 13
Haftamda öğrendim cinsiyeti ama biz pipiyi net gördük yani 5 gün önce benimde kanamam oldu canım ama sebebsiz hiç bi nedeni bulunmadı bi daha olmadı çok şükür
Kemik yapılarından ensesinden tahmin edebiliyorlar canım. Ben geçen hafta 13
Haftamda öğrendim cinsiyeti ama biz pipiyi net gördük yani 5 gün önce benimde kanamam oldu canım ama sebebsiz hiç bi nedeni bulunmadı bi daha olmadı çok şükür
Kırmızı mıydı senin de cnm adet gibi neden oluo acaba inşallah bir daha yaşamayız hiçbirimiz doktorum olabilir bunlar dedi senin paşa geliyor yani hadi hayırlısı olsun
Kırmızı mıydı senin de cnm adet gibi neden oluo acaba inşallah bir daha yaşamayız hiçbirimiz doktorum olabilir bunlar dedi senin paşa geliyor yani hadi hayırlısı olsun
Çok şükür canım Allah razı olsun. Kırmızıydı benim taze kandı gelen. Doktora gittim rahminde açıklık yok kanama alanın yok plasenta olması gereken yerde herşey yolunda ama sebebsiz denildi kanama için
Canım benimde kırmızı şekilde olmustı yanlış olmasın 6 yada 7.hafta çok şükür geçti ama bozma moralini arada olabiliyor öyle seyler çok şükür ki şimdi iyisiniz sen moralini yüksek tut bir kere oldu diye hep olacak diye düşünme insallah bundan sonrası rahat ve sağlıklı geçer