• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hakkında bilgi

Bende İzmir bahçecide yaptırıyorum şuan herşey güzel gidiyor opu oldum transfer için rahim dinlendirme sürecindeyim bahçeci çok hassas ve detaycı o yüzden olumlu sonuç alacağıma neredeyse eminim 4 yıllık evliyiz 2 yıl korunmadık eşimin spermleri hareket olarak yetersiz olduğu için tüp bebek yaptırıyoruz maddi olarak zor sadece
Yaklaşık 2 yıllık evliyiz eşimle tüp bebek için Bursa bahçeci ye gideceğiz bir bilgisi olan var mı

Bizde Manisada oturuyoruz ama Bursa'daki şubeleri sgk karşıladığı için orayı düşünüyoruz memnunum musunuz bahçeci merkezinden tavmergen diye tüp bebek merkezinde varmış İzmirde seçenek çok ama ne yapacağımızı bilmiyoruz

Bende İzmir bahçecide yaptırıyorum şuan herşey güzel gidiyor opu oldum transfer için rahim dinlendirme sürecindeyim bahçeci çok hassas ve detaycı o yüzden olumlu sonuç alacağıma neredeyse eminim 4 yıllık evliyiz 2 yıl korunmadık eşimin spermleri hareket olarak yetersiz olduğu için tüp bebek yaptırıyoruz maddi olarak zor sadece
Bizde Manisada oturuyoruz ama Bursa'daki şubeleri sgk karşıladığı için orayı düşünüyoruz memnunum musunuz bahçeci merkezinden tavmergen diye tüp bebek merkezinde varmış İzmirde seçenek çok ama ne yapacağımızı bilmiyoruz

Canım merhaba ben Bursa Bhaceci Sabri bey de Ocak ayında pozitif i gördüm benim 5.denememdi ve ilk defa oraya gittim oncekiler başka merkezlerdeydi ben çok memnun kaldım

Yaa gerçekten mi bende instagramdan takip ediyorum gayet enerjisi yüksek pozitif bir doktor
Evet canım rahat stressiz bir adam gerçekten ben sevdim yani çok şükür pozitif i de gördük ve mesela ben pgt istedim gerek yok dedi embriyo glue istedim o serum bilmem ne dedim hepsine gerek yok dedi yani istese para için hepsini de yapardı hani diyorlar ya bahçeci para tuzağı diye ekstra hicbirsey istemediler en baştan herşeyi bile bile giriyorsun ek hiç birşey istemediler

Bahsettiğiniz testleri bilmiyorum ben ilk defa yaptırcam 30 marta randevu aldım bakalım çok heyecanlıyım

Bu işin içine girince öğreneceksin kuzu🤣 siz de sorun ne

Aslında ilk başta eşimde sperm azlığı vardı ve hareket olarak yavaştı sonra aşılama yaptırmaya karar verdik sperm testi verince sperm sayısı artmış tabi takviye ilaçlar kullanıyordu sperm hareketliliği %55 e kadar çıkmış ama aşılama tutmadı bu sefer bende amh düşüklüğü çıktı işte bakalım endişe ediyorum böyle olunca aşılama yaptırdığımız doktorda amh düşüklüğü demek bizim çok bir zamanımızın olmadığını gösteriyor dedi o yüzden bende hemen tüp bebek istedim 2.bir aşılamaya hem vakit hem de nakit kaybetmek istemedik açıkçası☺️ peki sizde ki sorun neydi

Amh degerin kaç çıkmıştı.Benim arkadaşımın 0.84 du eşinin değerleri de düşüktü kocası klomen bide g harfiyle başlayan takviye kullandı kendisi de letu ilacı kullandı üç ay tedaviyle kendiliginden hamile kaldı ona da tüp Bebek yada aşılama demişlerdi.Bizde sorun esimdeydi ama eşim azospperm yani sperm sayısı 300 bin fikana zar zor çıkardık tüp Bebek yaptik

Aslında ilk başta eşimde sperm azlığı vardı ve hareket olarak yavaştı sonra aşılama yaptırmaya karar verdik sperm testi verince sperm sayısı artmış tabi takviye ilaçlar kullanıyordu sperm hareketliliği %55 e kadar çıkmış ama aşılama tutmadı bu sefer bende amh düşüklüğü çıktı işte bakalım endişe ediyorum böyle olunca aşılama yaptırdığımız doktorda amh düşüklüğü demek bizim çok bir zamanımızın olmadığını gösteriyor dedi o yüzden bende hemen tüp bebek istedim 2.bir aşılamaya hem vakit hem de nakit kaybetmek istemedik açıkçası☺️ peki sizde ki sorun neydi
Benimde eşimde sperm hızı azdı hiç aşılama ile uğraşmayalım direk tüp bebek dedi dokuz eylülde bir profesöre gidiyordum ama arkadaşım bahçecide 2 kez ilk seferde transferi tuttu diye bahçeciyi seçtim şuan opuyu falan geçtik adet oldum 2. Adeti bekliyorum transfer için 32 yaş 7 embriyom var Funda göde hocamdan çok memnunum aşırı pozitif biri çooook yüksek ihtimalle ilkte tutucak gibi dedi herşeyi çok beğeniyor şuan süreçte bakalım çok sabırsızız

Çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsınız Allah'ım herkese anne babalığı taktırdın kulaklarımızı boş bırakmasın Allah'ım ☺️

Amh değeriniz o kadar da kötü değil 0,1 le çok gebe kalan var bahçecide ben takip ediyorum hem 40 yaş üstü bence geç kalmadan tedaviye hemen başlayın inşallah Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın 🙏🏻👼🏻😍
Çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsınız Allah'ım herkese anne babalığı taktırdın kulaklarımızı boş bırakmasın Allah'ım ☺️

Bahsettiğiniz testleri bilmiyorum ben ilk defa yaptırcam 30 marta randevu aldım bakalım çok heyecanlıyım
Merhaba,
Bende randevunuzun nasıl geçeceğini merak ettim umarım güzel geçer...daha önce bende gitmiştim ama bayan bir doktordu pek iletişim kuramamıştım...inşaallah sizin için güzel bir süreç olur...

Merhaba,
Bende randevunuzun nasıl geçeceğini merak ettim umarım güzel geçer...daha önce bende gitmiştim ama bayan bir doktordu pek iletişim kuramamıştım...inşaallah sizin için güzel bir süreç olur...
Maalesef gidemedik araç sıkıntımız oluştu manisadan gidecektik iptal etmek zorunda kaldık.

Back
X