- 9 Kasım 2021
- 196
- 156
- 53
- 34
- Konu Sahibi bebegimolsun-06
-
Bence gitmeyin riske atmayın bunca emekten sonra,benim tüp bebek doktorum daha rahattı şimdi bir perinatolojiye gidiyorum 10.haftadayız ve markete bile gitme keseler tam otursun dediGüzel anneler ve anne adayları.
İlk tüp bebek transferim tuttu şükürler olsun, 27 mayısta transfer yapılmıştı.
Gebeliğim başladı ama henüz kese kalp atışı vs görmedik, perşembe günkü değerlerime göre yol alacağız.
bu süreçte seyahatle alakalı henüz doktorum bişey söylemedi ama bugün yarın rezervasyonu netleştirmem gerektiğinden fikir almak istedim.
Henüz Bu kadar erkenden bir sakıncası olur mu acaba seyehatin? Sık sık mola vererek gitsem mesela sorun olur mu acaba
Ben kese gördükten sonra doktoruma sordum. Gidebilirsin demişti. Şimdi 13 haftalık gebeyim yine bayramda bir yere gideceğim onu da sordum ona da gidebilirsin dediGüzel anneler ve anne adayları.
Gebeliğim başladı ama henüz kese kalp atışı vs görmedik, perşembe günkü değerlerime göre yol alacağız.
bu süreçte seyahatle alakalı henüz doktorum bişey söylemedi ama bugün yarın rezervasyonu netleştirmem gerektiğinden fikir almak istedim.
Henüz Bu kadar erkenden bir sakıncası olur mu acaba seyehatin? Sık sık mola vererek gitsem mesela sorun olur mu acaba
Kişiye özel olabiliyor bu durumlar. Düşük riski olmadığı sürece normal hayatına devam etmende sıkıntı yok. Ben keseyi görmeden 2.beta hcg değerinden sonra seyahat etmek zorunda kaldım yaklaşık 10 gün başka şehirdeydim. Dönüşte gördüm keseyi. Doktoruma sormamıştım sorsaydım da git derdi, benden rahat çünkü normal hayatıma devam etmemi söylüyor hep. 8.haftadayken pilates yoga egzersiz izni bile verdi.Güzel anneler ve anne adayları.
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. 6 aylık ölü doğum yapmıştım. Muhtemelen keseyi gördükten sonra beni de perinatolojiye sevk edecekler. Hatta kısmet olur da 13-14. Haftayı görürsek önlem amacıyla serklaj yapacaklarını söylediler. Sizin de mi kaybınız vardı ondan mı perinatolojiye gidiyorsunuz ?Bence gitmeyin riske atmayın bunca emekten sonra,benim tüp bebek doktorum daha rahattı şimdi bir perinatolojiye gidiyorum 10.haftadayız ve markete bile gitme keseler tam otursun dedi
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz içinKişiye özel olabiliyor bu durumlar. Düşük riski olmadığı sürece normal hayatına devam etmende sıkıntı yok. Ben keseyi görmeden 2.beta hcg değerinden sonra seyahat etmek zorunda kaldım yaklaşık 10 gün başka şehirdeydim. Dönüşte gördüm keseyi. Doktoruma sormamıştım sorsaydım da git derdi, benden rahat çünkü normal hayatıma devam etmemi söylüyor hep. 8.haftadayken pilates yoga egzersiz izni bile verdi.
Maşallah herhangi bir risk yok o halde. Rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBen kese gördükten sonra doktoruma sordum. Gidebilirsin demişti. Şimdi 13 haftalık gebeyim yine bayramda bir yere gideceğim onu da sordum ona da gidebilirsin dedi
Çok haklısınız aslında, içim içimi yer kendimi biliyorum en iyisi iptal edeyim benBende daha kese kalp atısı görmedim iki doktorum var ikiside 1 saatlik yolculuğa hayır demedi ama önermiyoruz dediler bende riske atıp geldim oda tahminimden uzun sürdü suan endiseliyim böyle bi kaygı yasamayacaksanız gidin benim gibi yasayacaksanız gitmeyin derim :)
Bende pismanım açıkçasıÇok haklısınız aslında, içim içimi yer kendimi biliyorum en iyisi iptal edeyim bençok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
Teşekkür ederim canım. Doktoruna sormak lazım en iyisiMaşallah herhangi bir risk yok o halde. Rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet malesef,hem kaybım için hemde tüp bebek olduğu için yönlendirdi doktorum bende bayramda tatil planı yapıyırdum ama vazgeçtim doğrusuÇok teşekkür ederim tavsiyeniz için. 6 aylık ölü doğum yapmıştım. Muhtemelen keseyi gördükten sonra beni de perinatolojiye sevk edecekler. Hatta kısmet olur da 13-14. Haftayı görürsek önlem amacıyla serklaj yapacaklarını söylediler. Sizin de mi kaybınız vardı ondan mı perinatolojiye gidiyorsunuz ?
Her doktor farklıdır belki ama kısa yolculuklarda sorun yok dedi 33 hafta sonrası da uçaklar almıyor dedi. En iyisi doktora sormakUcak yolculugu yapikmasina izin verirler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?