Tüp bebek hap ve iğnesiyle uçağa binen var mı?

piglett1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
293
152
53
Tüp bebek hapları 5-6 adet ve bir adet enjeksiyon ile uçağa binmem gerek yanımda götüreceğim. El bagajına değil yani uçak içine yanıma değil de bavulla bagaja versem kabul ederler mi? İnternette hapların kutulu olması lazım ilaçların raporlu reçeteli olması lazım diyorda bende ki haplarda rapor yok iğnede reçete var. Hadi iğnenin iğne kısımlarını almam sadece ampul kısmını alırım da haplara vs sorun yaparlar mı orada bırakamam çünkü. Aradım thy yi bir kisi sorun olmaz yanınıza almazsanız dedi bir kiside olabilir havalimanına almazlarsa dedi. Aranızda bunu yasayan var mı?

Merhabalar benim de benzer bir durumum oldu. Benim şırıngalı ilaçlarım ve haplarım vardı. Tüp bebek merkezinden tedavi formu ve ilaçlarımın reçetesini almıştım. Havalimanında sırt çantası ile vermiştim sorun olmamıştı. Ama bazen olabiliyormuş. Yerinizde olsam aşağıya verirdim ve mutlaka ilaçlar için doktoruma yazı yazdırırdm. Güzel geçsin, gönlünüzce olsun.

Ben astım ilaçları başka haplarım ve vitamin iğnelerimi bagaja vermiştim birkaç kez sorun yaşamadım hiç. Bagaja verirseniz bir şey olmaz rapor vs şart değil

Ben astım ilaçları başka haplarım ve vitamin iğnelerimi bagaja vermiştim birkaç kez sorun yaşamadım hiç. Bagaja verirseniz bir şey olmaz rapor vs şart değil
Bagaja verirken iğnelerin enjektörünü sıvı kısmını ve asıl delici olan iğne kısmını da mı verdiniz? İğne enjektör yasak diyor görevli de telaşlandım bende iğneleri götüremezsem oradan yeni almam için baya para harcamam lazım

Bagaja verirken iğnelerin enjektörünü sıvı kısmını ve asıl delici olan iğne kısmını da mı verdiniz? İğne enjektör yasak diyor görevli de telaşlandım bende iğneleri götüremezsem oradan yeni
Merhabalar benim de benzer bir durumum oldu. Benim şırıngalı ilaçlarım ve haplarım vardı. Tüp bebek merkezinden tedavi formu ve ilaçlarımın reçetesini almıştım. Havalimanında sırt çantası ile vermiştim sorun olmamıştı. Ama bazen olabiliyormuş. Yerinizde olsam aşağıya verirdim ve mutlaka ilaçlar için doktoruma yazı yazdırırdm. Güzel geçsin, gönlünüzce olsun.
yazdırtıyorum teşekkürler bilginiz için :)

Bagaja verirken iğnelerin enjektörünü sıvı kısmını ve asıl delici olan iğne kısmını da mı verdiniz? İğne enjektör yasak diyor görevli de telaşlandım bende iğneleri götüremezsem oradan yeni

yazdırtıyorum teşekkürler bilginiz için :)
Evet hepsini verdim bagaja sorun yaşamadım hiç.

Back
X