• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hazırlığı

kalbim34

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
160
36
623
İstanbul
Merhabalar 🙋‍♀️Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah nasip ederse bugün adet oldum yarın fsh ve e2 hormon testini yaptırıp Dr gideceğim şimdi merak ettiğim Dr vereceği iğneleri ve ilaçları kullanıp başka birşey yapmam gerekiyor mu ? İşte ne bileyim neler yemem gerekiyor ekstradan ne yapılıyor tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 🤲

Merhabalar 🙋‍♀️Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah nasip ederse bugün adet oldum yarın fsh ve e2 hormon testini yaptırıp Dr gideceğim şimdi merak ettiğim Dr vereceği iğneleri ve ilaçları kullanıp başka birşey yapmam gerekiyor mu ? İşte ne bileyim neler yemem gerekiyor ekstradan ne yapılıyor tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 🤲
Merhaba ben denedim 2 kez, 3. Yü düşünüyorum. Hatta benimde bugün regl başlıyor gibi. Ama ne zaman başlayacağıma kararsızım. Sizde bursadaydiniz dimi

Merhabalar, hayırlısı olsun, en kısa sürede güzel haberler alırsın inşallah 🍀
-Siz ve eşiniz için vitamin önerisi isteyebilirsiniz.Siz folikasite başlayın ve bırakmayın.
-Kabak çekirdeği içi,avokado ve kırmızı meyveler,sebzeler öneriyorlar.
-Kan değerlerinize mutlaka baktırın. Özellikle demirinize. Gebeliği etkiliyormuş.
-Hergün yumurta yemeğe çalışın.

Siz gençsiniz :) ben 44 son şansım
Ben ilk tedaviniz sanmıştım. Yaş olaraktan öyle görünüyor da endometriozis var. Ameliyat filan da oldum. Kaliteli yumurta çıkmıyor :( 40 lı yaşlarda çok gebe kalana rastladım inşallah sağlıcakla olur sizinde benimde

Back
X