arkadaşlar merhaba .ben de aralıkayında tüp bebek yapabilirim.yani tüp bebek tedavisine başlayabilirz.doktorum söledi.ama benimde endişelerim ve korkularım var bu konuda.öncelikle böyle bir konuya değindiğiniz için teşekür ediyorm.,ben tedavidende korkuyorum canım çok yanıcakmı yumurta toplama işlemnde merak ediyorum.ve benmde aklıma geldi .kalan embriyoları ne yapıyorlar acaba.,
düşünüyorum. ama doktorlarımıza güvenmekten başkada bir çaremiz yok diilmi?allah iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.bilgileriniz için teşekürler......
Ben teşekkür ederim. canın hiç yanmayacak,yumurta toplama işlemini lokal veya genel anestezi ile yapıyorlar,çok kolay, kalan embriyolar eğer 1. kalite ise (3.günde 8-16 ya bölünmüşse) donduruyorlar. yoksa çöpe gidiyor sanırım.
tabii doktorların vicanında herşey,çünkü 1. kalite mi değil mi bilemeyiz. bize ne derlerse ona inanırız. tıpta tekel var.
Tek sorunun popolarına yaptırdığın iğnelerden oluşan ağrı ve şişlik olabilir. bunun içinde eczaneden alkol satın al ve alkolle her akşam popolarınaovma şeklinde masaj yap, kasların ilacı emmesine yardımcı ol,rahat edersin, hadi hayırlısı....