- 30 Nisan 2023
- 460
- 154
- 33
- 32
- Konu Sahibi mericeyn42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e2 de yüksek olunca baslamıyorlar benim de öyle oldu biraz düşene kadar doğum kontrol kullandım kistim vardıKızlar hormon sonuçlatıma bakar mısınız geçen yıl FSH 75 di tsh yüksek diye ilaç verdi bu ay erteledi tedaviyi prolaktin yüksek mi gögüs uçlarımda ağrı, var
Kistim var 18 ml hap da vermedi kendi gider dedie2 de yüksek olunca baslamıyorlar benim de öyle oldu biraz düşene kadar doğum kontrol kullandım kistim vardı
Prolaktin e ilaç vermedi ki normal dedi ama benim göğüs ağrım varBen bu hormonların tam aralığını bilmiyorum ama evet tüp bebek tedavisine başlamak için hormonların belli bir düzeyde olması lazım benim de prolaktinim yüksekti başlamadı önce düşürmek için ilaç kullandım sonraki aya kaldı
Fsh çok mu, düşüke2 de yüksek olunca baslamıyorlar benim de öyle oldu biraz düşene kadar doğum kontrol kullandım kistim vardı
Sizin başka bir hormonunuzda problem vardır belki de doktorunuza sormadınız mıProlaktin e ilaç vermedi ki normal dedi ama benim göğüs ağrım var
Bana dediği estradiol yüksek kistten kaynaklı tsh, yüksek ilaç vericem bu ay bekleyecez hormonların düzene girsin gelecek ay başlayacaz dedi proklotine bşey demedi devlete, gidiyorum az çok bilirsiniz kapıda kuyruk çok fazla doktor uzun uzadıya, anlatmıyorSizin başka bir hormonunuzda problem vardır belki de doktorunuza sormadınız mı
yüksek e2 fshı baskılıyor ondan düşük çıkıyorBana dediği estradiol yüksek kistten kaynaklı tsh, yüksek ilaç vericem bu ay bekleyecez hormonların düzene girsin gelecek ay başlayacaz dedi proklotine bşey demedi devlete, gidiyorum az çok bilirsiniz kapıda kuyruk çok fazla doktor uzun uzadıya, anlatmıyor
Hımm bilmiyor dum geçen ay da 5.75 çıköıştı e2 50 lerdeydiyüksek e2 fshı baskılıyor ondan düşük çıkıyor
evet e2 yükseldikçe fshı baskılıyor maalesef 50 cıktığı ay kist de yokmuştur muhtemelen o zaman baslanabilirdi yumurta sayısı da iyiiyse ben cok uğraştım düşmedi 90 e2 ile basladık. bol şanslarHımm bilmiyor dum geçen ay da 5.75 çıköıştı e2 50 lerdeydi
Prolaktin değerin normal aralıklarda çıkmış çünkü canımBana dediği estradiol yüksek kistten kaynaklı tsh, yüksek ilaç vericem bu ay bekleyecez hormonların düzene girsin gelecek ay başlayacaz dedi proklotine bşey demedi devlete, gidiyorum az çok bilirsiniz kapıda kuyruk çok fazla doktor uzun uzadıya, anlatmıyor