Tüp bebek icin Agustos ayini bekleyenler

Verdi demir hapi b12 ve folik asit kullanıyorum pekmezle falan ds destekliyorum bakalım
Bizim elle tutulur bir sorunumuz yok esasında. Esimde varikosel vardı 3 sene once ameliyat oldu suan değerleri düzeldi ama morfoloji sınır %14 esimin %15 yani üstünde fakat o olabilir mi diyoruz sorun bilmiyorum. Bu 2. Tup bebeğim. Ilkinde döllenme oluştu, hatta 5. Gun transferi oldum fakat kısmet değilmiş tutmadı.
Bu arada zekai tahir i önermem açıkçası. Ben de orda yaptırmıştim ama benimle birlikte 8 kisiydik sadece 1inin tuttu. Ordaki stres yetiyor insana inan. Bekliyorsun saatlerce, ultrason kuyruklari oluyor kuyrukta kavgalar ediosun insanlarla. Sabah 8de girerdim 3te ancak cikardim hastaneden. Zubeyde hanım iyi diyorlar sen iyice arastir ikisini de
Anladim canimm internette hicbise bulamadim oraya giden kimseyi de tanimadigim icin ole muallakta kaldimm o zaman eledim orayi ya gata ya zibeyde hanimm artik ikisi arasinda karar vermem lazimm

Anladim canimm internette hicbise bulamadim oraya giden kimseyi de tanimadigim icin ole muallakta kaldimm o zaman eledim orayi ya gata ya zibeyde hanimm artik ikisi arasinda karar vermem lazimm
Gata da iyidir diye düşünüyorum eger o secenegin varsa degerlendirebilirsin. Dedigim gibi zekai tahirden ben de dahil tedavi gören ve memnun kalani gormedim pek

Gata da iyidir diye düşünüyorum eger o secenegin varsa degerlendirebilirsin. Dedigim gibi zekai tahirden ben de dahil tedavi gören ve memnun kalani gormedim pek
Var canim esim saglik astsubayi gatada okumus bende oyle dusunuyorum tanidik falan bulursa ilgi iyi olur diye dusunuyorum. Ama bi yonden de zibeyde hanim dogum uzerine ya kafam da karismiyo degil. Hayirlisi olsun artik. Temmuzda tasinma durumumuz var o konuya gore hareket etcez artik. Agustosda baslarim insallah.

Hosgeldin canimm gecmis olsun. Ayy hafi bakalim ilk baslayan sen olacaksin aramizda.

Sende hosgeldin canimm hayirlisiyla baslayalim insallah arkasi gelicek

Sadece ilaclarin bi kismini oduyoruz canim en fazla 1000 tutsun normali 2500 sanirimm baska bi ucreti yok tabi rapor cikarsa.

Valla canim dogru kalabalik ama randevularini iyi ayarlar saatinde gidersen hic ole beklemiyosun Hacettepe rapor cikariyor mu. Nasil oluyo orda isler dr lar iyi mi
Rapor çıkartıyorlar canım hastane ücreti 1800 lira + ilaçlar toplam 3.500 - 4000 lirayı buluyor yani doktorumdan da memnunum

Var canim esim saglik astsubayi gatada okumus bende oyle dusunuyorum tanidik falan bulursa ilgi iyi olur diye dusunuyorum. Ama bi yonden de zibeyde hanim dogum uzerine ya kafam da karismiyo degil. Hayirlisi olsun artik. Temmuzda tasinma durumumuz var o konuya gore hareket etcez artik. Agustosda baslarim insallah.
Ozaman gatayi iyi araştır. Ben de novaart düşünüyorum bilmiyorum ama birşey çekiyor resmen oraya beni. Sanki orası iyi olacak gibi benim için

Selam kızlar bugun ilk randevum vardı
Dr çikolata kistim oldugunu soyledi 2.5 yıldır hiçbir dr boyle bi sorundan bahsetmemişti şok oldum..boyutları küçükmüş, yumurta rezervim ise çok iyiymiş benim gibi hastalarda tüp bebek tutma ihtimali yüksekmiş.eger çikolata kisti büyükse tutunmayı engelliyormuş
Vitamin ilacları verdi.bu arada tsh hormonum biraz yuksekmiş onun için yeni testler istedi.
Dr ve hastaneden çok memnun kaldım biran once agustos gelsin istiyorum

Dr çikolata kistim oldugunu soyledi 2.5 yıldır hiçbir dr boyle bi sorundan bahsetmemişti şok oldum..boyutları küçükmüş, yumurta rezervim ise çok iyiymiş benim gibi hastalarda tüp bebek tutma ihtimali yüksekmiş.eger çikolata kisti büyükse tutunmayı engelliyormuş
Vitamin ilacları verdi.bu arada tsh hormonum biraz yuksekmiş onun için yeni testler istedi.

benim de tsh problemim var. oran yüksekti ama ilaçla kontrol altında tutabiliyorsun. yüksekken hamile kalmak kolay değil.
ben de ağustosta çamlıca medicana da başlıyorum. troid testlerini muhakkak yaptır gebelikte çok önemli

Ozaman gatayi iyi araştır. Ben de novaart düşünüyorum bilmiyorum ama birşey çekiyor resmen oraya beni. Sanki orası iyi olacak gibi benim için
Oyle yapicam canim dun bi arkadasim da gatanin daha iyi oldugunu soyledi
Hayirlisi olsun canim ilacla o kist yok oluyomus oyle duymustum

Back
X