Tüp bebek icin Agustos ayini bekleyenler

Anladim canimm internette hicbise bulamadim oraya giden kimseyi de tanimadigim icin ole muallakta kaldimm o zaman eledim orayi ya gata ya zibeyde hanimm artik ikisi arasinda karar vermem lazimm

Anladim canimm internette hicbise bulamadim oraya giden kimseyi de tanimadigim icin ole muallakta kaldimm o zaman eledim orayi ya gata ya zibeyde hanimm artik ikisi arasinda karar vermem lazimm
Gata da iyidir diye düşünüyorum eger o secenegin varsa degerlendirebilirsin. Dedigim gibi zekai tahirden ben de dahil tedavi gören ve memnun kalani gormedim pek

Gata da iyidir diye düşünüyorum eger o secenegin varsa degerlendirebilirsin. Dedigim gibi zekai tahirden ben de dahil tedavi gören ve memnun kalani gormedim pek
Var canim esim saglik astsubayi gatada okumus bende oyle dusunuyorum tanidik falan bulursa ilgi iyi olur diye dusunuyorum. Ama bi yonden de zibeyde hanim dogum uzerine ya kafam da karismiyo degil. Hayirlisi olsun artik. Temmuzda tasinma durumumuz var o konuya gore hareket etcez artik. Agustosda baslarim insallah.

Rapor çıkartıyorlar canım hastane ücreti 1800 lira + ilaçlar toplam 3.500 - 4000 lirayı buluyor yani doktorumdan da memnunum

Ozaman gatayi iyi araştır. Ben de novaart düşünüyorum bilmiyorum ama birşey çekiyor resmen oraya beni. Sanki orası iyi olacak gibi benim için

Selam kızlar bugun ilk randevum vardı
Dr çikolata kistim oldugunu soyledi 2.5 yıldır hiçbir dr boyle bi sorundan bahsetmemişti şok oldum..boyutları küçükmüş, yumurta rezervim ise çok iyiymiş benim gibi hastalarda tüp bebek tutma ihtimali yüksekmiş.eger çikolata kisti büyükse tutunmayı engelliyormuş
Vitamin ilacları verdi.bu arada tsh hormonum biraz yuksekmiş onun için yeni testler istedi.
Dr ve hastaneden çok memnun kaldım biran once agustos gelsin istiyorum

benim de tsh problemim var. oran yüksekti ama ilaçla kontrol altında tutabiliyorsun. yüksekken hamile kalmak kolay değil.
ben de ağustosta çamlıca medicana da başlıyorum. troid testlerini muhakkak yaptır gebelikte çok önemli

Ozaman gatayi iyi araştır. Ben de novaart düşünüyorum bilmiyorum ama birşey çekiyor resmen oraya beni. Sanki orası iyi olacak gibi benim için
Oyle yapicam canim dun bi arkadasim da gatanin daha iyi oldugunu soyledi
Hayirlisi olsun canim ilacla o kist yok oluyomus oyle duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…