Tüp bebek için doktora gitme zamanları neler bilen ve yaşayan arkadaşlar

LILYUM78

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
32
13
298
İzmir
Merhaba arkadaşlar çok yoğun bir işde çalışıyorum ve çok zor izin alabiliyorum yazın tüp bebek için doktora gidicem.bu tüp bebek işlemlerinin belli saatleri oluyormu mesala illa sabah yapılacak gibi.çünkü mümkün olduğunca akşam satlerine denk gelicek şekilde doktara gitmem lazım bilenler bu yollardan geçenler bilgi yazarmısınız lütfen:58:

Merhaba arkadaşlar çok yoğun bir işde çalışıyorum ve çok zor izin alabiliyorum yazın tüp bebek için doktora gidicem.bu tüp bebek işlemlerinin belli saatleri oluyormu mesala illa sabah yapılacak gibi.çünkü mümkün olduğunca akşam satlerine denk gelicek şekilde doktara gitmem lazım bilenler bu yollardan geçenler bilgi yazarmısınız lütfen:58:

merhaba adetinin ilk günü merkezi arayıp bilgi verirsen 2. veya 3. günü seni muayene için çağırırlar yanında daha önce yapılmış tetkiklerin varsa mutlaka götürmelisin şimdiden hayırlı olsun

Benim bildiğim kadarıyla illa sabah muayene olup kan vermen gerekiyor. O sonuçlar 12-13 saatlerinde çıkıyor ve sana o gün vurulman gereken dozu söylüyorlar. Vurulman gereken hormonu da 16 ila 18 arası vurulman gerekiyor çünkü bu saatlerde hormonlar aktif olarak çalışıyormuş. Hemşiremiz bize bu şekilde anlatmıştı. İlk başlarda gün aşırı gitmen gerekiyor sona yaklaştığında hergün çağırıyotlar. Tahminen 12-13 gün sürüyor (benim 1. 12-13 gün sürdü 2. 15 gün sürdü yumurtalarım geç cevap verdi) Tedavin şimdiden hayırlı olsun.

Back
X