• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek için ilaç kullanırken adet olunur mu?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.864
1.487
63
Merhaba, tüp bebek için ilaç kullanırken adet olunur mu?

Protestan iğne, corasprin oksapar progestan fitil yerine iğne ve estrofem kullanıyorum bunları kullanırken adeti olunur mu transferin 10.gunu şiddetli adet sancısı çekiyorum

Merhaba, tüp bebek için ilaç kullanırken adet olunur mu?

Protestan iğne, corasprin oksapar progestan fitil yerine iğne ve estrofem kullanıyorum bunları kullanırken adeti olunur mu transferin 10.gunu şiddetli adet sancısı çekiyorum
Kan verdiniz mi eğer negatifse ilaçları bıraktığınız gibi adet olursunuz ama eyer test yapmadiysaniz bekleyin bnm de transferin 10 cu günü adet olacam gibi bir sancım olmuştu bn kesin adet olcam demiştim ama çok şükür şuan 17+5 oldum

Kan verdiniz mi eğer negatifse ilaçları bıraktığınız gibi adet olursunuz ama eyer test yapmadiysaniz bekleyin bnm de transferin 10 cu günü adet olacam gibi bir sancım olmuştu bn kesin adet olcam demiştim ama çok şükür şuan 17+5 oldum
Dün verdim 2 saat sonra çıkacaktı ama kitlerde bir sorun varmış şimdi aradım yine daha gelmemiş kıt 2 kere gebelik testi yaptım biri kaset biri erken gebelik ikisi de negatif çıktı.
Normalde tahlil günüm perşembe gunu omu bekleyeceğim olmazsa

Dün verdim 2 saat sonra çıkacaktı ama kitlerde bir sorun varmış şimdi aradım yine daha gelmemiş kıt 2 kere gebelik testi yaptım biri kaset biri erken gebelik ikisi de negatif çıktı.
Normalde tahlil günüm perşembe gunu omu bekleyeceğim olmazsa
İnşallah vardır hakkında hayırlısı olur

Geçen salı kontrole gittim estrifem verdi dr pazar günü kanamam oldu ilacımda bitmemişti adet söktürücü kullanirken de ara kanama olmuştu bende

Back
X