Tüp Bebek iğne ilaç maliyeti

Erkek hastaya evinde iğne yapıyordum siyah çorap ve terlik giymiştim sürekli bacağıma baktı neden bacağıma baktı?

Merhaba 26500 içinde neler var yumurta toplamaya kadar mı .bi de sgk raporuyla mı bu fiyat
Muayene + vitamin + ignelerim +yumurta toplama + 1 ay rahim dinlendirma ve transfer ucreti dahil ☺️ Yani suana kadar hersey.. transferim olmadi daha ama odemesini yaptim. Raporlu degilim, normal fiyatini odedim herseyin

Kızlar hepinizin hayırlısı olsun mutlu haberleri almanız dileğimle ☺️ Yalnız masraflar tüp bebekten sonrada bitmiyor malesef çoğu doktor 8 veya 12.haftaya kadar ilaçlara devam ettiriyor. Benim kullandıklarımı sgk karşılamadığı için (progestan dex ampul ve lutinus fitil) masraflara hala devam kısacası 😂

Kızlar hepinizin hayırlısı olsun mutlu haberleri almanız dileğimle ☺️ Yalnız masraflar tüp bebekten sonrada bitmiyor malesef çoğu doktor 8 veya 12.haftaya kadar ilaçlara devam ettiriyor. Benim kullandıklarımı sgk karşılamadığı için (progestan dex ampul ve lutinus fitil) masraflara hala devam kısacası 😂
Ay evett bide bundan sonrasi var, neysee tutunsun yeterki ilac masraflarina raziyimm 😁

Tedavi sonrasi nekadar odedin pekii hazirlikli olalim 😁

Selam kızlar biz bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız fakat 2022 yılı itibariyle tüp bebek tedavisine başlayıp iğne ve ilaçları alanlardan fiyat bilgisi almak istiyorum aldığınız iğne ve ilaçlar ne kadar tuttu bilgi verirseniz çok sevinirim bulmakta zorlandığınız mı yoksa hastane'nin anlaştığı eczanelermi var nasıl buldunuz yardımcı olur musunuz
Merhaba canım ben gonal-f cetrotıde ve ovitrellayı SGK raporlu 3.000 e yakın fiyata aldım doktorum pergoveris diye başka ilaç yazdı fakat SGK karşılamadığı 4 kutu kullandım her bir kutuda 3 günlük iğne var 5.200 TL verdim sonrasında gonapeptly diye çatlatma iğnesi uygun görüldü onara 260 TL verdim. Evet ilaçları bulmakta çok zorlandık 8 saat boyunca ilaçları aradık ve sonunda bulduk çok şükür

Selamünaleyküm kızlar inşallah hepinizin sağlıklı bebeği olur bende bu sürece yeni giricem araştırıyorum fakat anlamadığım bazılarının 15 bazilarim 85 bin faln tutmuş neden bukadar uç fiyatlar anlamadim yerine göre mi değişiyor

Selamünaleyküm kızlar inşallah hepinizin sağlıklı bebeği olur bende bu sürece yeni giricem araştırıyorum fakat anlamadığım bazılarının 15 bazilarim 85 bin faln tutmuş neden bukadar uç fiyatlar anlamadim yerine göre mi değişiyor
Galiba kişiden kişiye olan sorunlara göre maliyet değişiyor. Embriyonun özel inceleme yöntemleri var ve maliyetli eğer onları yaptırırsan haliyle maliyet artıyor. Sperm ayıklama , dna hasarı gibi şeyler var. Bu konuda daha bilgili olan arkadaşlar daha doğru bilgiler verecektir. Bende çok net bilmiyorum isimlerini ama her test maliyeti arttırıyor onu biliyorum.

merhaba tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar . Elimde gonapeptyl 6 adet iğne bulunuyor.içinden sadece 1 adet kullandım.son kullanım tarihi 05/2023 . İsteyen varsa yardımcı olabilirim

Back
X