Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, Tüp bebek tedavisinden elimde 5 adet Meriofert 150 I.U iğneleri kaldı. Ben bu iğneleri bulmakta çok zorlanmıştım. Eminimki tedaviye başlayanlarda bulmakta zorlanıyordur o yüzden almak isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz bana.
Merhabalar,
Tüp bebek tedavisinden elimde 5 adet Meriofert 150 I.U iğneleri kaldı. Ben bu iğneleri bulmakta çok zorlanmıştım. Eminimki tedaviye başlayanlarda bulmakta zorlanıyordur o yüzden almak isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz bana.
Merhabalar,
Tüp bebek tedavisinden elimde 5 adet Meriofert 150 I.U iğneleri kaldı. Ben bu iğneleri bulmakta çok zorlanmıştım. Eminimki tedaviye başlayanlarda bulmakta zorlanıyordur o yüzden almak isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz bana.
Burda bir konu açılmıştı ücretsiz tüp bebek ilaçları idi sanırım başlık.
Satış yapmak burda yasak diye biliyorum ama isterseniz o başlığın altından ücretsiz gönderim oluyor aklınızda olsun herkese şifa olsun ilaçları bende elimde kalanları verdim Allah hayırlısıyla herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin çok uğraştık hepimiz bu yolda