- 20 Mayıs 2014
- 189
- 125
- 103
Yoldaslarim merhaba.Söze nasıl ve nereden baslamaliyim inanin hic bilmiyorum.Hikayemi kısaca özet geçip biraz dertlesmek istiyorum, zira bunalımın esigindeyim.29 yasindayim ve 4 yıllık evliyim ve 4 yıldır da doktor doktor geziyorum.2 aşılama ve bir tüp bebek denedik maalesef sonuç alamadi ve bu ayin 8 in de rahmimin t seklinde olduğunu öğrenip histereskopi ameliyatı oldum.yüksek FSH düşük amh sol yumurtalıkta kötü huylu olma ihtimali olan bir kistim var.İkinci kez tüp bebek denemesine baslayacagim ama dermanim kalmadı hiçbir şeye. Anne olmamam için bir dizi sebep bulunurken ben içimden evlat sevgisini ve umudumj bir turlu çıkartamıyorum. Haliyle yildim kendimi ise yaramaz ,eksik değersiz hissediyorum.Alt üst olmuş durumdayim ve el uzatıp yaralarına merhem olacak kimseyi bulamıyorum yanımda.Güçlü olmaya çalışmakta. Öylesine yoruldum ki.insanları dertlerimle sıkmak tan bezdirmekten korktugum için kimseye içimi dökemiyorum.Mutsuzum çok hem de.saatlerce aglasam içim sogumayacak gibi hissediyorum. Az gelin hele Dertleşelim su içime az su serpil sin