Tüp bebek ikiz anneleri bakar mısınız?

maşallahhh canım
herkesın bunyesi farklı ,
oyüzden kendini çok kasma düşünme keyfini çıkar,
allah gönlüne göre versin
bol bol dua et

bayanlar 10. Günüm bu gün . Kan değerim 510 çıktı . Sizlerin kan değerleri kaç çıkmıştı :KK22:
Birkaç kez daha kan verince artış hızına göre işte 3-4 kat artıyorsa 2 günde 1.o zaman ikiz olabilir deniyor canım ama yine de kesin değilmiş bunlar.hayırlısı olsun.şuan ben de o ikilemdeyim :)

Evet ya çok ilginç ben ikiden fazla katlarsa ikiz diye düşünürdüm hep. Değerim de yüksek gelince bi an ikiz diye sevindim :dua: inşallah hepimiz kucağımıza alırız sağlıkla :KK49:

Benim 647 idi 10. gun, bence ikiz olabilir benimkiler ikiz; kese gormeye gidebildiniz mi?
Benim kanamam oldu dün gece doktora geldik yatış yapıldı sabah keseye bakıldı iki kese gördük biri küçük biri büyük daha bebek olmamış içlerinde bekliyoruz inşallah sonuçları hep iyi alırız . Siz kalp atışını bebekleri gördünüz mü

Benim kanamam oldu dün gece doktora geldik yatış yapıldı sabah keseye bakıldı iki kese gördük biri küçük biri büyük daha bebek olmamış içlerinde bekliyoruz inşallah sonuçları hep iyi alırız . Siz kalp atışını bebekleri gördünüz mü
Geçmiş olsun, progestan vermedi mi doktor? Ben hep progestan iğne vuruldum, çok şükür hiç kanamam lekelenmem dahi olmadı.
Biz bugün kalp atışı duyacağız inşallah.

Back
X