- Konu Sahibi d_targaryen
bayanlar 10. Günüm bu gün . Kan değerim 510 çıktı . Sizlerin kan değerleri kaç çıkmıştı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birkaç kez daha kan verince artış hızına göre işte 3-4 kat artıyorsa 2 günde 1.o zaman ikiz olabilir deniyor canım ama yine de kesin değilmiş bunlar.hayırlısı olsun.şuan ben de o ikilemdeyim :)bayanlar 10. Günüm bu gün . Kan değerim 510 çıktı . Sizlerin kan değerleri kaç çıkmıştı![]()
Sağlıkla kucağınıza alın.12.gün değeriniz kaçtı peki.demekki beta hcg nin önemi yok 2 kat artsa da ikiz üçüz olabiliyormuşBenım her seferınde ıkıye katladı. Baslangıcta 3uz du. Sonra bırı durdu ıkızlerle devam.
11. Gun 33 tu ama bnm yumurta takıbı.yanı catlattım 36 saat sonra ilişki catlattıgım gunden sonra saydıgımda 11. GunSağlıkla kucağınıza alın.12.gün değeriniz kaçtı peki.demekki beta hcg nin önemi yok 2 kat artsa da ikiz üçüz olabiliyormuş
Şindi anladım.tüp bebek sanmıştım :) hayırlısıyla kucağınıza da alın inşallah11. Gun 33 tu ama bnm yumurta takıbı.yanı catlattım 36 saat sonra ilişki catlattıgım gunden sonra saydıgımda 11. Gun
Benim 647 idi 10. gun, bence ikiz olabilir benimkiler ikiz; kese gormeye gidebildiniz mi?bayanlar 10. Günüm bu gün . Kan değerim 510 çıktı . Sizlerin kan değerleri kaç çıkmıştı![]()
Benim kanamam oldu dün gece doktora geldik yatış yapıldı sabah keseye bakıldı iki kese gördük biri küçük biri büyük daha bebek olmamış içlerinde bekliyoruz inşallah sonuçları hep iyi alırız . Siz kalp atışını bebekleri gördünüz müBenim 647 idi 10. gun, bence ikiz olabilir benimkiler ikiz; kese gormeye gidebildiniz mi?
Geçmiş olsun, progestan vermedi mi doktor? Ben hep progestan iğne vuruldum, çok şükür hiç kanamam lekelenmem dahi olmadı.Benim kanamam oldu dün gece doktora geldik yatış yapıldı sabah keseye bakıldı iki kese gördük biri küçük biri büyük daha bebek olmamış içlerinde bekliyoruz inşallah sonuçları hep iyi alırız . Siz kalp atışını bebekleri gördünüz mü
Verdi canım ama kanama oldu iğne tapıldı serum takıldı normale döndüm şükür evde dinleneceğimGeçmiş olsun, progestan vermedi mi doktor? Ben hep progestan iğne vuruldum, çok şükür hiç kanamam lekelenmem dahi olmadı.
Biz bugün kalp atışı duyacağız inşallah.
Geçmiş olsun sağlıkla devam etsin ikizler inşallah, biz de kalp atışlarını da duyduk çok şükürVerdi canım ama kanama oldu iğne tapıldı serum takıldı normale döndüm şükür evde dinleneceğim