Tüp Bebek Ilaç Fiyatlari

Esmerbrokoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
615
466
103
37
Merhabalar,
Son 1 ay içerisinde tüp bebek tedavisine başlayıp raporlu bir şekilde ilaç alan varmi ? Varsa ilaçlarınız ne kadar tuttu ?
Ayrica sgk ilaclarin ne kadarını karsiliyor ? Lütfen bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi ?

mart 26 da ilaçlara başladım 5 kutu gonalf 5 kutu cetrotide 1 ovitralle aldım 3660 tl ödedim ilaçların sonrasında raporu çıktı geri ödeme yaptı eczane 1815 lirasını geri ödedi. ayrıca doktorum gonapeptyl almamı istedi raporu olmadığı için ücretli aldım 251 lira

Merhaba rapor sadece ilaçlar için mi peki rapor nasıl çıkıyor bilginiz var mı

Benim doktorum tüp bebeği özelde yapıyor özel hastanenin anlaşması olduğu halde 7000 lira ödedim devlette yaptıranlar ekstra ücret ödüyor mu onu bilmiyorum. Benim ilk denemem ekstra bir şey öğrenirsem paylaşırım

Rapor için evrak istediler bizden evlilik cüzdanı vukuatlı nüfus kayıt örneği sgk dökümü (en az 900 gün olması gerekiyor) fotograf kan tahlili sonuçları vb. Evraklar basit endişe etmenize gerek yok. Benim doktorum devlette öğretim üyesi kendi hastanesinden çıkardı raporu ancak tüp bebek girişimlerini özelde uyguladık.

Aşılama şartı gerekiyor o yüzden ben rapor çıkaramıyorum ilaçların fiyatını biliyor musunuz
Siz bi hastaneyle görüşüp sordunuz mu şartları. Sadece internette araştırdınız sanırım

Gonal f 10 kutu cetrotide 5 kutu ovitrellede 1 kutu aldım. Raporum vardı. 1800 TL ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…